Mafia II رقیبی سرسخت برای GTA IV

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Mafia-II-3.jpg

مجله Xbox World 360 در پیش‌نمایش خود از مافیا 2 گفت:

" افکت‌های بصری و ریزه‌کاری‌هایی که در طراحی بازی به کار رفته است ما را شگفت زده کرد. وقتی Steve، Vito و Joey به سمت تبه‌کاران یورش می‌برند، GTA IV دیگر خیلی کهنه و منسوخ به نظر می‌رسد".

" در یک صحنه مبارزه کاغذ‌ها و اسناد در هوا منتشر می‌شود، پنجره‌ها با جزییاتی حیرت‌انگیز می‌شکنند ، چهارچوب ها از هم می‌پاشد و در پایان با انفجار Molotovها، گلوله‌های آتش در حالی که زوزه می‌کشند به اطراف پخش می‌شوند".

طبق گفته مجله، دنیای بازی کمتر از یک سوّم Liberty City وسعت دارد ولی ظاهرا بسیار رنگارنگ‌تر و زیبا‌تر طراحی شده است.

این بازی در آگوست منتشر خواهد شد و تیم سازنده قصد دارد که تعدادی DLC نیز برای آن در نظر بگیرد.

Source

این عنوان و RD: R (محصول راکاستار سندییگو) باعث میشه کم کاری های که در ساخت GTA IV بود، به راحتی به چشم بیاد.
دنیای بازی کمتر از یک سوّم Liberty City وسعت دارد ولی ظاهرا بسیار رنگارنگ‌تر و زیبا‌تر طراحی شده است.
حداقل بنده کیفیت رو ترجیح میدم تا کمیت.

هیچ تردی از مافیا پیدا میشه با GTA IV مقایسه نشده باشه ؟!
اینم خود تردش !
باو بیخیال این دو بازی بشید ...
اگه هم از نظر بصری بخواهید مقایسه کنید باید با DLC ها مقایسه کنید ...
---
مهمترین رکن تو مافیا داستان و زمان بازی و اون حس نوستالژی که به ادم منتقل میکنه ....

فکر میکنم چند سالی هست که دارند روی مافیا تمرکز میکنند و وقت برای طراحی گذاشتند ولی اگه gta هم میخواستند وقت بزارند هر 10 سال یکبار gta می امد
این دو بازی هم هیچ ربطی به هم ندارند اصلا ;)

این قضیه چیه تازگیا هیچی رو با هیچی نمیشه مقایسه کرد؟
حالا این که خوبه ! یکی از دوستان پارسال میگفت FIFA رو نمیشه با PES مقایسه کرد چون Konami لیسانس بعضی تیمها رو نداره lol

حالا این که خوبه ! یکی از دوستان پارسال میگفت FIFA رو نمیشه با PES مقایسه کرد چون Konami لیسانس بعضی تیمها رو نداره lol
پرو وفیفا بنا به دلایل بسیار زیادی قابل قیاس نیستن اریا فقط بحث لایسنس تیمها نیست ایرادات تکنیکی پرو خودش داستان جداگانه ای داره
درمورد مقایسه جی تی ای و مافیا2 من فکر میکنم دیگه دیر شده برای مقایسه 3سال از ریلیز جی تی ای گذشته ومقایسه این بازی با مافیا دیگه موضوعیت نداره البته میشه با جی تی ای های 7سال پیش هم مقایسه کرد همه ازاد هستن تا نظرشون رو بگن ولی من فکر میکنم قدری داریم به مافیا اوانس میدیم با این مقایسه ضمن اینکه بنظرم بعد از چند بار لذت بردن از جی تی ای وتموم کردن بازی درست نیست که این بازی فوق العاده رو بیایم تختعه کنیم این البته نظر منه

یعنی چی ایراد تکنیکی داره ؟ وقتی ایراد تکنیکی داره باید مقایسه بشه دیگه !

قبلا یه مدلی بود ما میومدیم میگفتیم نمیشه مقایسه کرد، مثلا یه بازی ترسناک رو چون زاویه دیدش سوم شخص بود با یه اکشن مقایسه میکردن... خب بله قابل مقایسه نیست،‌ الان هیچی با هیچی مقایسه نمیشه کرد چون علما میگن نمیشه. الان مثلا چرا نباید مافیا رو با GTA مقایسه کرد؟

آخرین ویرایش:

قبلا یا مدلی بود ما میومدیم میگفتیم نمیشه مقایسه کرد، مثلا یه بازی ترسناک رو چون زاویه دیدش سوم شخص بود با یه اکشن مقایسه میکردن... خب بله قابل مقایسه نیست،‌ الان هیچی با هیچی مقایسه نمیشه کرد چون علما میگن نمیشه. الان مثلا چرا نباید مافیا رو با GTA مقایسه کرد؟
واقعا که حرف به جایی بود. دیگه هر بازی رو می خوایم مقایسه کنیم میگن با هم فرق می کنن.

قبلا یه مدلی بود ما میومدیم میگفتیم نمیشه مقایسه کرد، مثلا یه بازی ترسناک رو چون زاویه دیدش سوم شخص بود با یه اکشن مقایسه میکردن... خب بله قابل مقایسه نیست،‌ الان هیچی با هیچی مقایسه نمیشه کرد چون علما میگن نمیشه. الان مثلا چرا نباید مافیا رو با GTA مقایسه کرد؟
اگه شما ماشین 2010 شرکت بنز رو با یه ماشین سال 2008 مقایسه میکنی!

پس میتونی این دوتا رو هم با هم مقایسه کنی!انگاری کارت گرافیک 8600 رو با کارتهای HD جدید ATI مقایسه کنی!مسلما من هیچ وقت همچین کاری نمیکنم!:smile:

-خیلی استعداد میخواد انجام این عمل!

برای مقایسه بهتره بزارید بازی بیاد و بعد META رو در هر دو مقایسه کنید! اونجوری یه حرفیه!

دوستانی که فکر میکنن GTA IV اشغاله و مضخرف بوده بهتره یه دیدی به این دوتا لینک بزنن!تا شاید یادشون بیاد با چه بازی طرف بودن!
http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/grandtheftauto4?q=Grand%20theft%20auto%20IV

http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/grandtheftauto4?q=Grand theft auto IV

:دی شوخی میکرده حتما بنده خدا:دی

واقعا که حرف به جایی بود. دیگه هر بازی رو می خوایم مقایسه کنیم میگن با هم فرق می کنن.

فرق نمیکنه!ولی 3 سالی با هم تفاوت سنی دارن!پیرمرد 60 ساله-بهتر از 63 ساله میدوئه:دی

-
من که امیدوارم بازیهایی مثل Red DEAD و MAFIA II کمبود هایی که تو GTA بود رو پیشرفت بدن
کلا خیلی به این دو عنوان امیدوارم

آخرین ویرایش:

البته که میشه مقایسه کرد
منتها خیلی مقایسه عادلانه ای نیست جی تی ای مال 3سال پیشه من اینو میگم وگرنه هرچیزی رو میتونی با هرچیز دیگه ای مقایسه کنی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or