Mafia II رقیبی سرسخت برای GTA IV

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Mafia-II-3.jpg

مجله Xbox World 360 در پیش‌نمایش خود از مافیا 2 گفت:

" افکت‌های بصری و ریزه‌کاری‌هایی که در طراحی بازی به کار رفته است ما را شگفت زده کرد. وقتی Steve، Vito و Joey به سمت تبه‌کاران یورش می‌برند، GTA IV دیگر خیلی کهنه و منسوخ به نظر می‌رسد".

" در یک صحنه مبارزه کاغذ‌ها و اسناد در هوا منتشر می‌شود، پنجره‌ها با جزییاتی حیرت‌انگیز می‌شکنند ، چهارچوب ها از هم می‌پاشد و در پایان با انفجار Molotovها، گلوله‌های آتش در حالی که زوزه می‌کشند به اطراف پخش می‌شوند".

طبق گفته مجله، دنیای بازی کمتر از یک سوّم Liberty City وسعت دارد ولی ظاهرا بسیار رنگارنگ‌تر و زیبا‌تر طراحی شده است.

این بازی در آگوست منتشر خواهد شد و تیم سازنده قصد دارد که تعدادی DLC نیز برای آن در نظر بگیرد.

Source

اینطوری که شما و دوستان میگید!کلا قید گیمینگ رو باید بزنیم!
-اصلا به حرف ارتباط برقرار کردن اعتقادی ندارم!

-MAFIA II برای من جزو 3 تا بازی برتری که امسال منتظرشون بودم
ولی دوستان نمیدونم واقعا چرا فکر میکنید GTA مضخرفه!واقعا اینقدر این بازی بزرگه ،که واقعا با حرف چهار نفر(اونم ایرانی)کوچیک نمیشه!

من کلا کاری به بزرگتر بودن بازی ندارم- هر بازی برام یک جایگاه خاص توی حیطه ی خودش برام داره!
مثلا GTA توی open world بهترین بازی که تا الان وجود داشته!
MAFIA هم من بخاطر داستان و سبک و نوع بازیش دوسش دارم -MAFIA
و کلا سبک روایت داستان عالیش گزینه ی بعدیه!که من باهاش حال میکنم!
----------

در مجموع دوستان دارن با چشم بسته ماشین میرونن که عاقبت خوشی نداره!
منم قبول دارم gta بازیه خوبیه.من با san andreas زندگی کردم.با balad of g4y tony هم خیلی حال کردم.ولی مافیا برای من حکم هنر رو داره.ولی gta فقط برام حکم یه بازی خیلی خوب رو داره.

منم قبول دارم gta بازیه خوبیه.من با san andreas زندگی کردم.با balad of g4y tony هم خیلی حال کردم.ولی مافیا برای من حکم هنر رو داره.ولی gta فقط برام حکم یه بازی خیلی خوب رو داره.
Roger Ebert : بازي ها به هيچ وجه هنر نيستند

شما در تاثر بمونید و با تاثر پست هات رو بالا ببر:laughing:
توهین به دیگران میکنید و بعد متاثر میشید؟:eek:
حرف های خودم رو به خودم بر میگردونید!

-اگه واقعا میدونستید که من تو اون صفحه پست ندارم این حرف رو نمیزدید!فکر هم نکنم بیای اینجا رو بخونی!
اون پست هم خودم پاک کردم!چون واقعا خیلی متاثر شدم از حرفت!وقتی ادم حرفی برای گفتن نداشته باشم ،به .....................

آخرین ویرایش:
زور بزنه هم GTA IV نمیشه ... به قول دوستم کیان : GTA IV بهترین بازی ای نیست که ما بازی کردیم اما بهترین بازی تاریخ این صنعته ... تایید میشه .

آخرین ویرایش:
زور بزنه هم GTA IV نمیشه ... به قول دوستم کیان : GTA IV بهترین بازی ای نیست که ما بازی کردیم اما بهترین بازی تاریخ این صنعته ... تایید میشه .

نظرات شخصی قابل احترام هستن.
ولی به نظر من اصلا نباید این دو بازی رو با هم مقایسه کرد.
مثل این میمونه که مثلا مستربین رو با دیدی مقایسه کنیم:biggrin1:
مستربین هنرمنده ولی دیدی یه چیزی شبیه به دلقک میمونه:biggrin1:
بر این اساس مافیامثل فیلمی میمونه که میتونه هر ادمی با دیدنش تحت تاثیر قرار بگیره و اشک بریزه ولی gta فقط یک بازیه جذاب و سرگرم کنندست و خیلیم عالی کار شده پس مقایسشون بی فایدست.
به نظر من مافیا باید با امثال بازیهایی مثل هوی رین مقایسه بشه که در هردوی این بازیها تاثیر گذاری بر روح انسان بسیار بالاست.
ولی gta فقط یک بازیه عالی هست که بعد از اینکه تموم کردی دیگه به فکر نمیفتی و فقط بازی کردی.

نظرات شخصی قابل احترام هستن.
ولی به نظر من اصلا نباید این دو بازی رو با هم مقایسه کرد.
مثل این میمونه که مثلا مستربین رو با دیدی مقایسه کنیم:biggrin1:
مستربین هنرمنده ولی دیدی یه چیزی شبیه به دلقک میمونه:biggrin1:
بر این اساس مافیامثل فیلمی میمونه که میتونه هر ادمی با دیدنش تحت تاثیر قرار بگیره و اشک بریزه ولی gta فقط یک بازیه جذاب و سرگرم کنندست و خیلیم عالی کار شده پس مقایسشون بی فایدست.
به نظر من مافیا باید با امثال بازیهایی مثل هوی رین مقایسه بشه که در هردوی این بازیها تاثیر گذاری بر روح انسان بسیار بالاست.
ولی gta فقط یک بازیه عالی هست که بعد از اینکه تموم کردی دیگه به فکر نمیفتی و فقط بازی کردی.
درواقع بهتره بگیم داستان پردازی مافیا بسیار قویتره....نه اینکه عنوانی به عظمت جی تی ای رو کلا ببریم زیر سئوال

درواقع بهتره بگیم داستان پردازی مافیا بسیار قویتره....نه اینکه عنوانی به عظمت جی تی ای رو کلا ببریم زیر سئوال

شما درست میفرمایید.نوع داستان پردازی و حال و هوای مافیا مثل یک فیلمه.منم اصلا gta رو زیر سوال نبردم فقط منظورم این بود که این دو بازی نباید با هم مقایسه بشن

بهتره این مقایسه رو عادلانه بکنید و منتظر GTA بعدی باشید . چون GTA IV خیلی اختلاف زمانی با Mafia 2 داره . در کـــل من بیشتر GTA رو میپسندم .

در مورد داستان مافیا اصلا حدیث داریم میگه داستان مافیا خیلی پر مایه و تاثیر گذاره.
اما داستان این جی تی ای 4 هم بد نبود مثلا تو یکی از پایانهاش رومن رو کشتن دلم پرشد حسابی

هنوزم که هنوزه خیلی ها به نیکی از مافیا یاد میکنن و کلی خاطره و صحنه های بیادماندنی ازش دارن که این قضیه در مورد GTA ندیدم. چیزی نداره که بخواد رو بازیباز تاثیر احساسی عاطفی اخلاقی بزاره.
هنوزم که هنوزه خیلی ها به نیکی از مافیا یاد میکنن چون تازه بعد از چندین و چند سال تازه شماره دومِ این بازی داره ساخته میشه
حالا راکِستار بدی کرده که تا به حال با ساختِ 5,6 تا شماره از این بازی همراهِ 3,2 تا DLC به بروبَچِ گیمر حال داده...:confused:

هنوزم که هنوزه خیلی ها به نیکی از مافیا یاد میکنن چون تازه بعد از چندین و چند سال تازه شماره دومِ این بازی داره ساخته میشه
حالا راکِستار بدی کرده که تا به حال با ساختِ 5,6 تا شماره از این بازی همراهِ 3,2 تا DLC به بروبَچِ گیمر حال داده...:confused:
چه ربطی داره ؟!

دوستان, هر دو بازی های بزرگی هستند و هر کس هم یک نظری داره و از نظر هر کس یکی از اینها بهتره
من تو این 5 صفحه ای که خوندم همش دیدم یکی میگه این بهتره یکی میگه اون :) .. به نظرم اگر می خواید مقایسه انجام بدید بیایم مقایسه منطقی راجع به بازی انجام بدیم به جای نظرات شخصی.. و اینکه این دو بازی از هر لحاظ قابل مقایسه هستند به جز گرافیک و حتی مافیا 2 رو بعد از اینکه اومد میشه با مافیا 1 هم مقایسه کرد !!! چه اشکالی داره ؟ گرافیک بازی رو بذارید کنار داستان و گیم پلی و چیز های دیگه رو مقایسه کنید...
و یه چیزی هم به طرفدارای مافیا 2 بگم.. سعی کنید از بازی واسه خودتون غول نسازید اینجوری وقتی بازی بیاد لذت بیشتری می برید:p..

به نظر من مافيا براي امثال من كه چندتا پيرهن بيشتر از بعضيا پاره كرديم خوبه و gta براي بعضيا كه چندتا پيرهن كمتر از ما پاره كردن خوبه :cheesygri
خلاصه مخالفاي ما چهار تا خس و خاشاك بيشتر نيستن ، فكر مي كنن بازي فوتباله ، حاله ي نورم كجا بود !:eek:

دوستان, هر دو بازی های بزرگی هستند و هر کس هم یک نظری داره و از نظر هر کس یکی از اینها بهتره
من تو این 5 صفحه ای که خوندم همش دیدم یکی میگه این بهتره یکی میگه اون :) .. به نظرم اگر می خواید مقایسه انجام بدید بیایم مقایسه منطقی راجع به بازی انجام بدیم به جای نظرات شخصی.. و اینکه این دو بازی از هر لحاظ قابل مقایسه هستند به جز گرافیک و حتی مافیا 2 رو بعد از اینکه اومد میشه با مافیا 1 هم مقایسه کرد !!! چه اشکالی داره ؟ گرافیک بازی رو بذارید کنار داستان و گیم پلی و چیز های دیگه رو مقایسه کنید...
و یه چیزی هم به طرفدارای مافیا 2 بگم.. سعی کنید از بازی واسه خودتون غول نسازید اینجوری وقتی بازی بیاد لذت بیشتری می برید:p..
من الان هم میگم فقط مافیا2:love::love::love:.
دوست عزیزاین بازی خودش یه ابرغول:smile: هست نیازی نیست ماازش غول بسازیم:cool:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or