Mafia II رقیبی سرسخت برای GTA IV

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
Mafia-II-3.jpg

مجله Xbox World 360 در پیش‌نمایش خود از مافیا 2 گفت:

" افکت‌های بصری و ریزه‌کاری‌هایی که در طراحی بازی به کار رفته است ما را شگفت زده کرد. وقتی Steve، Vito و Joey به سمت تبه‌کاران یورش می‌برند، GTA IV دیگر خیلی کهنه و منسوخ به نظر می‌رسد".

" در یک صحنه مبارزه کاغذ‌ها و اسناد در هوا منتشر می‌شود، پنجره‌ها با جزییاتی حیرت‌انگیز می‌شکنند ، چهارچوب ها از هم می‌پاشد و در پایان با انفجار Molotovها، گلوله‌های آتش در حالی که زوزه می‌کشند به اطراف پخش می‌شوند".

طبق گفته مجله، دنیای بازی کمتر از یک سوّم Liberty City وسعت دارد ولی ظاهرا بسیار رنگارنگ‌تر و زیبا‌تر طراحی شده است.

این بازی در آگوست منتشر خواهد شد و تیم سازنده قصد دارد که تعدادی DLC نیز برای آن در نظر بگیرد.

Source

اگه شما ماشین 2010 شرکت بنز رو با یه ماشین سال 2008 مقایسه میکنی!
چه ربطی به ماشین داره؟ اصل نوع Genre بازی هست که هر دو از پرچمداران سبک OpenWorld هستن, به نظر تو اگه GTA IV با MFAIA II مقایسه نشه باید با چه بازی مقایسه بشه ؟! حتماً GodFather 2 یا Just Cause 2 یا شاید هم ACII!:)
سلام
وقتی میگن مقایسه نشه,اکثرا منظورشون اینه که مقایسه ی عادلانه ای نیست!!من که برداشتم اینه!
وعلیکم اسلام
با اینکه امید زیادی به مافیا دو دارم و نسخه اولش یکی از بهترین بازی هایی بوده که تجربه کردم اما فکر نکنم از نظر جزئیات و ریزه کاری بتونه به GTA IV سال 2008 برسه!

وگرنه شما میتونی همین GTA IV رو با Plants vs Zombies یا بازی های نقش آفرینی و ...lol مقایسه کنی!:biggrin1:(این پاراگراف آرایه ی تلمیح داشت!:biggrin1:)
اصلاً چطوره با بازی Spider Solitaire کامپیوتر مقایسش کنیم ؟! :d

آخرین ویرایش:
چه ربطی به ماشین داره؟ اصل نو Genre بازی هست که هر دو از پرچمداران سبک OpenWorld هستن, به نظر تو اگه GTA IV با MFAIA II مقایسه نشه باید با چه بازی مقایسه بشه ؟! حتماً GodFather 2 یا Just Cause 2 یا شاید هم ACII!:)
سلام
وقتی میگن مقایسه نشه,اکثرا منظورشون اینه که مقایسه ی عادلانه ای نیست!!من که برداشتم اینه!
وگرنه شما میتونی همین GTA IV رو با Plants vs Zombies یا بازی های نقش آفرینی و ...lol مقایسه کنی!:biggrin1:(این پاراگراف آرایه ی تلمیح داشت!:biggrin1:)

با توجه به اینکه اون بازی مال دو سال پیش هست دور از انتظار نیست از نظر گرافیک بهتر باشه تا ببینم از نظر داستان و گیم پلی هم میتونه به اون عنوان شاهکار برسه یا نه

چه ربطی به ماشین داره؟ اصل نوع Genre بازی هست که هر دو از پرچمداران سبک OpenWorld هستن, به نظر تو اگه GTA IV با MFAIA II مقایسه نشه باید با

وا... وقتی مثال رو از ثال تشخیص نمیدی!جواب نباید داد!
اگه هر دو بازی توی یکسال عرضه میشدند ،اونوقت میتونستی مقایسه کنی!
وگرنه اگه هردو تو سال 2011 میومدن بازهم GTA سر تر بود!ولی چنتا بعد مافیا واقعا خیلی عظیمه و GTA حتی به اونجاها نزدیک هم نمیشه!

ولی در کل متاکریتیک رو باز میکنیم - ببینیم تو نمرات چطوری بودن!(من خدایش خودم دوست دارم MAFIA II همرو بزنه بقل خودش بره TOPشه!)
سلام

خدایش انسان با فهم و شعور رو ادم میبینه لذت میبره!100% تایید-همینه

من همون روزه اولم گفتم این کل کلش با gta زیاده ولی همه گفتن مقایسه نکنید ! gta رو یادتون بیاد و بعد مافیای 1 این قضیه دوباره تکرار میشه !

چرا فقط از گرافیک و بزرگی بازی مقایسه میشن؟
برای من اگه اتمسفر و گیم پلی مافیا2 به کیفیت نسخه ی قبلی تو زمان خودش باشه کافیه که بگم پوز GTA IV رو زده!
اینکه محیط بازی خیلی بزرگ نیست هم نشونه ی خوبیه!
ین کاملا مسلمه که مافیا 2 بهتره حتی خیلی خیلی بهتر GTA که همش توی دنیای خیالی اتفاق میفته
البته اینطورها هم نیست! GTA نسبت به خیلی از بازیهای دیگه واقع گرایانه تره. حداقل توی داستان و روایتش!

وا... وقتی مثال رو از ثال تشخیص نمیدی!جواب نباید داد!
اگه هر دو بازی توی یکسال عرضه میشدند ،اونوقت میتونستی مقایسه کنی!
وگرنه اگه هردو تو سال 2011 میومدن بازهم GTA سر تر بود!ولی چنتا بعد مافیا واقعا خیلی عظیمه و GTA حتی به اونجاها نزدیک هم نمیشه!
چه نظریه کودکانه با فهم و شعور و جالبی! چون مافیا دو, سال (نه ثال) 2010 میاد و جی تی ای فور 2008 اومده نباید مقایسه بشن و مافیا خیلی سرتره :) , شما اول ببین مافیا دو از لحاظ تکنیکی/هنری میتونه کمی از ارزش های بیشمار جی تی ای فور رو داشته باشه؟, بعد سخرانی کن!

پ.ن: اون بُعد هارو هم نام ببر پلیز!

این کاملا مسلمه که مافیا 2 بهتره حتی خیلی خیلی بهتر GTA که همش توی دنیای خیالی اتفاق میفته
WTF ؟! o.O

آخرین ویرایش:
Mafia-II-3.jpg

مجله Xbox World 360 در پیش‌نمایش خود از مافیا 2 گفت:

" افکت‌های بصری و ریزه‌کاری‌هایی که در طراحی بازی به کار رفته است ما را شگفت زده کرد. وقتی Steve، Vito و Joey به سمت تبه‌کاران یورش می‌برند، GTA IV دیگر خیلی کهنه و منسوخ به نظر می‌رسد".

" در یک صحنه مبارزه کاغذ‌ها و اسناد در هوا منتشر می‌شود، پنجره‌ها با جزییاتی حیرت‌انگیز می‌شکنند ، چهارچوب ها از هم می‌پاشد و در پایان با انفجار Molotovها، گلوله‌های آتش در حالی که زوزه می‌کشند به اطراف پخش می‌شوند".

طبق گفته مجله، دنیای بازی کمتر از یک سوّم Liberty City وسعت دارد ولی ظاهرا بسیار رنگارنگ‌تر و زیبا‌تر طراحی شده است.

این بازی در آگوست منتشر خواهد شد و تیم سازنده قصد دارد که تعدادی DLC نیز برای آن در نظر بگیرد.

Source

دقیقا یه تیکه از این قسمت لیک شده بود من وقتی دیدم کف کردم باور کنید اون همه جزئیات و انفجارای رنگارنگ با شکلهای متفاوت و کاراکتر مدلهای قوی برای یه بازی اپن ورد که هیچ برای یه بازی اکشن خطیم عالی بود به نظرم انجین این بازی واقعا یه رقیب سر سخت برای انجین R.A.G.E راک استاره.

من با قیاس این دو بازی زیاد کار ندارم از لحاظ گیم پلی و داستان و نوع بازی شاید به هم شباهتی داشته باشند ولی از لحاظ کلاس کاری فرق میکنن مافیا یه بازی با پرستیژ و سنگین هستش اگه به نوع ماموریت ها وطرز لباس پوشیدن و طرز رفتار افراد( که البته زمانی هم که بازی در اون اتفاق میفته هم مربوطه ) در مافیا انجام میدند فرق میکنه با چیزی که تو GTA میبینیم ما تو یه GTA یه فضای اسپرت و رفتار های خیابانی رو شاهد هستیم که به نظر من طرفداران این سبک از بازی ها به خاطر همین مسائل معتقدند که بازی مافیا یا GTA نسبت به اون یکی برتری داره

من با قیاس این دو بازی زیاد کار ندارم از لحاظ گیم پلی و داستان و نوع بازی شاید به هم شباهتی داشته باشند ولی از لحاظ کلاس کاری فرق میکنن مافیا یه بازی با پرستیژ و سنگین هستش اگه به نوع ماموریت ها وطرز لباس پوشیدن و طرز رفتار افراد( که البته زمانی هم که بازی در اون اتفاق میفته هم مربوطه ) در مافیا انجام میدند فرق میکنه با چیزی که تو GTA میبینیم ما تو یه GTA یه فضای اسپرت و رفتار های خیابانی رو شاهد هستیم که به نظر من طرفداران این سبک از بازی ها به خاطر همین مسائل معتقدند که بازی مافیا یا GTA نسبت به اون یکی برتری داره
دقیقا !
GTA راوی زندگی قشر خلاف کار خرده پای یانکی ها تا مراحل بالای اونهاست.
ولی مافیا راوی زندگی مافیای اشرافی سیسیل در عمق فرهنگ ضعیف آمریکایی است!!!
دن کورلئونه رو به یاد بیارید...این عظمت مافیاست.!خلافکارانی فوقالعاده با کلاس و شرافتمند!

مخلص کلام رو حسن جان گفت. بهتر از این نمیشه تشریح کرد.
هنوزم که هنوزه خیلی ها به نیکی از مافیا یاد میکنن و کلی خاطره و صحنه های بیادماندنی ازش دارن که این قضیه در مورد GTA ندیدم. چیزی نداره که بخواد رو بازیباز تاثیر احساسی عاطفی اخلاقی بزاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or