Mafia 2

• Thread starter Thread starter zx360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

zx360

کاربر سایت
اسکرین شات از Mafia 2

v33qki.jpg

نمیشد مدرن باشه؟:confused:
این ماشینای لگنش رو اعصابه
ببخشید من شماره یکو شانس نداشتم بازی کنم
شاید برای این اینجوری فکر میکنم

مرسی

نمیشد مدرن باشه؟:confused:
این ماشینای لگنش رو اعصابه
ببخشید من شماره یکو شانس نداشتم بازی کنم
شاید برای این اینجوری فکر میکنم

مرسی

همونطور که خودتم میگی چون شماره قبلی رو بازی نکردی اینطوری میگی.اگه بازی می کردی می فهمیدی که چرا مردم برای این این بازی لحظه شماری می کنن.واقا که تعقیب و گریز با این ماشینا و زندگی در این زمان چه حالی میده.مخصوصا که خودتم مافیا باشی.

bc76b.jpg

Roman Hladik: This is an arranged screenshot created directly in editor tool. It's a simple image with Vito and Joe. They don't really like visits by the photographer -- which is why they look so annoyed.

bb5f92cd83.jpg

Roman Hladik: This is another arranged screenshot created directly in editor tool. Joe's in this picture -- of course you know him by now -- and he's wearing his favourite clothes -- a comfortable sporty jacket and his Hawaiian shirt. Joe doesn't like clubby suits.

خیلی شبیه GTAدارن کار میکنند حتی شات هاش هم همون سبکه
امید وارم با یک بازی شاخ دیگه طرف باشیم
چه ربطی به GTA داره ! مافیا کلا کلاس کارش با بازیهای آبکی مثل GTA و Saint Raw فرق میکنه .
امیدوارم شخصیت پردازیش و عمق داستانش و کلا همه چیزش مثل عنوان اولش بی نظیر باشه.

من هرچي فكرشو مي كنم مي بينم سال 2009 عجب ساليه همه بازي خفن شاخ خفن گرافيك اين بازي هم من خيلي بهش اميد دارم اميدوارم خاطرات گذشته رو ياداوري كنه(با دوبله دارينوس:biggrin1:)

من هرچي فكرشو مي كنم مي بينم سال 2009 عجب ساليه همه بازي خفن شاخ خفن گرافيك اين بازي هم من خيلي بهش اميد دارم اميدوارم خاطرات گذشته رو ياداوري كنه(با دوبله دارينوس:biggrin1:)
واقعا همینطوره.از اینجور سالها کم پیش میاذ که بازیبازا دیگه سرگیجه میگیرن کدوم یکی رو بازی کنن:biggrin1::((
ولی یه بدی هم داره و اینه که یه دفعه یه فصل از بی بازیی میسوزن:(

واقعا تیم گرافیک بازی خیلی حرفه ای من تا تا حالا به نوع کیفیت در استفاده از تکسنجر و شدر در لباس ندیدم
مو نمیزنه با واقعیت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or