من تا الان فکر می کردم همین 2 تا عکس از بازی پخش شده الان گیم اسپات بودم کلی عکس +تریلر دیدم
عکس ها این بازیو حتما ببینید طراحی ماشین ها عالی کار شده اصلا باورم نمی شه این بازی قراره برای 360 با این گرافیک بیاد!!!!نور پردازی بازی واقعا عالی کار شده طراحی کارکتره ای بازی بی نظیره می تونم بگم تو بازی های open world گرافیکش بالاتره gtaiv هست!سایه زنی های بازی واقعا عالی کار شده!
لینک http://www.gamespot.com/xbox360/act...m_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;img;1
بابا چرا یه تیلر بیرون نمیدن حوصلم سر رفته از وقتی اعلام کردن ساخت بازی رو اروم و قرار ندارم
معلوم نیست کی از TBAبیاد بیرون تازه چقدر بعدش تاریخ بزارن خداکنه زود بیاد دیگه دارم دق مرگ میشم بهترین بازی از لحاظ داستان تو تمام بازی های که بازی کردم همینه Mafiaهستش باسری evil
راستی همون یه دونه تیلر داره این بازی یا من ندیدم دیگه
حداقل با یه تیلر خودمو سر گرم کنم که اونم نیست
وقتی بیاد میدونم تو سبک خودش بهترین میشه اینو بدون شک هم نکن
مرسی ایول دمت گرم حال دادی اساسی
بازم مافیا نمی دونم چرا هیچ بازی مثل این به من حال نمیده:groupwave: از بس یکشو بازی کردم دیگه خسته شدم تا کی صبر کنم این بیاد
خدا به همه صبر بدهraying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:raying:
نطر من اینه که اصلا مهم نیست کی میاد بزا هرچه قدر طل می کشه بکشه ولی در عوض یه چیزی درست کنه که مثل شماره یکش خارق العاده باشه
شرکتایی رو که این طوری فکر کی کنم خیلی دوست دارم چون اینا هستن که صنعت بازی رو جلو می برن نه شرکتای بساز بنداز مثل ea