tonymontana کاربر سایت Nov 26, 2008 #46 وای این بازیه خدا کی میاد با شماره قبلش که خیلی خاطره دارم :smile:
emperor 69 Killer کاربر سایت Jan 15, 2009 #48 دوتای اولی جدید هستش بقیه قدیمی تر ستش جدید ها رو فکر کنم از رو تریلر بازی برداشتن
Bianconeri کاربر سایت Jan 15, 2009 #49 من خاطراتی با یکش دارم فراموش نشدنی.بیش از 5 بار تمومش کردم.2بار انگلیسیش را و 3-4 بار هم دوبله فارسیش که عالی بود صداگذاری دارینوس حرف نداشت.
من خاطراتی با یکش دارم فراموش نشدنی.بیش از 5 بار تمومش کردم.2بار انگلیسیش را و 3-4 بار هم دوبله فارسیش که عالی بود صداگذاری دارینوس حرف نداشت.
vahid_ba کاربر سایت Jan 16, 2009 #50 نوشته شده توسط Death Proxy: جدیدا GTA شده ابکی lol بیشتر... اره به نظر من که اصلا gta نباید خودشو با مافیا مقایس کنه
نوشته شده توسط Death Proxy: جدیدا GTA شده ابکی lol بیشتر... اره به نظر من که اصلا gta نباید خودشو با مافیا مقایس کنه
emperor 69 Killer کاربر سایت Jan 16, 2009 #51 این عکس ها مال تریلر اخری هستش برای اون کسایی که تریلر رو ندیدن من خودم تریلر رو دیدم خیلی جک بود مخصوصآ اولش تو کلیسا عکس ها : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
این عکس ها مال تریلر اخری هستش برای اون کسایی که تریلر رو ندیدن من خودم تریلر رو دیدم خیلی جک بود مخصوصآ اولش تو کلیسا عکس ها : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
emperor 69 Killer کاربر سایت Apr 21, 2009 #53 این عکس ها فکر کنم مربوط به همین تریلری هستش که چند روز پیش نمایش داده شد ( میدونم خیلی ها تریلر رو دیدن گفتم عکس ها رو بزارم برای کسایی که مثل من تریلر رو ندیدن نکشینم:biggrin1 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
این عکس ها فکر کنم مربوط به همین تریلری هستش که چند روز پیش نمایش داده شد ( میدونم خیلی ها تریلر رو دیدن گفتم عکس ها رو بزارم برای کسایی که مثل من تریلر رو ندیدن نکشینم:biggrin1 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
SEIKO-XXX کاربر سایت Apr 21, 2009 #56 نوشته شده توسط eblis1378: این تریلر کی اومد که ما فهمیدیم بی زحمت لینک همین تریلر رو بدید بیشتر... http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=670756&postcount=1558
نوشته شده توسط eblis1378: این تریلر کی اومد که ما فهمیدیم بی زحمت لینک همین تریلر رو بدید بیشتر... http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=670756&postcount=1558