LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

دوستان یه سوال داشتم خواهشا کسانی که میدونن جواب بدن.

اینکه من هنوز از دیسک های 97% استفاده نکردم میخواستم بدونم اگه من بازی رو به صورت 97% فقط آفلاین بازی کنم و با یه بازی دیگه که برنرمکس و 100% باشه به لایو وصل بشم آیا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟منظورم اینه یعنی با دیسک 97% به صورت آفلاین ممکنه کنسول فلگ بشه و بعد حتی با دیسک برنر مکس موقع وصل شدن به لایو کنسول بن بشه؟

و یه سوال دیگه هم اینکه کنسول بنده هارد نداره آیا اجرا بازیهای 97% از روی درایو ممکنه به مشکل بر بخوره؟

دوستان یه سوال داشتم خواهشا کسانی که میدونن جواب بدن.

اینکه من هنوز از دیسک های 97% استفاده نکردم میخواستم بدونم اگه من بازی رو به صورت 97% فقط آفلاین بازی کنم و با یه بازی دیگه که برنرمکس و 100% باشه به لایو وصل بشم آیا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟منظورم اینه یعنی با دیسک 97% به صورت آفلاین ممکنه کنسول فلگ بشه و بعد حتی با دیسک برنر مکس موقع وصل شدن به لایو کنسول بن بشه؟

و یه سوال دیگه هم اینکه کنسول بنده هارد نداره آیا اجرا بازیهای 97% از روی درایو ممکنه به مشکل بر بخوره؟

اگه طبق گفته خودت جلو بری هیچ مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه با بازی حتی برنر مکس قبل از ریلیز جهانی به لایو وصل شی یا اینکه فقط افلاینش رو بازی کنی و بعد از اون به لایو وصل شی یه دلیل ریلیز نشدن جهانی بازی بن میشی
با دیسک %97 اصلا و ابدا به لایو وصل نشو

نه مشکلی واسه درایوت پیش نمیاد اگه رو درایوت حساسی میتونی یه فلش 16 گیگ رو کانفیگ کنی و بعد روش بازی نصب کنی

ممکنه وسط بازی اذیتت کنه ... بهتره کلا برنر تهیه کنید .

نه MOst Wanted 97% به هیچ وجه مشکلی نداره و خوب کار میکنه
راستی میبینم که همچنان تبلیغات واسه این ساین گوگولی ادامه داره مدیرای محترم یه فکر اساسی واسه این تبلیغات بکنن خواهشا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or