LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سلام

دوستان، از وقتی برای بازی کردن fifa13 بردم کنسول رو آپدیت کردم، اسکایریم ران نمیشه. یکبار تمومش کردم الان میخواستم یک نژاد دیگه و ... بردارم همش ارور disk is not supported میده !

یعنی یک آپدیت کردم، بازی های قبلی رو دیگه نمتونم بازی کنم؟ :((

سلام

دوستان، از وقتی برای بازی کردن fifa13 بردم کنسول رو آپدیت کردم، اسکایریم ران نمیشه. یکبار تمومش کردم الان میخواستم یک نژاد دیگه و ... بردارم همش ارور disk is not supported میده !

یعنی یک آپدیت کردم، بازی های قبلی رو دیگه نمتونم بازی کنم؟ :((

بازیهایی که L.T2 بوده اجرا نمیشه!
البته با روش Title update میتونی راحت اجرا کنی! کاملآ هم جواب میده!

---------- نوشته در 04:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:48 PM ارسال شده بود ----------

اقا با این روشه title update بازی هایی که قفل ap 2.5 دارند رو هم میشه اجرا کرد روی L.T3 ؟؟

جوابه ما رو هم بدین

سلام دوستان بازیهای زیر با دیسک 97% بدون مشکل از روی هارد اجرا میشن با روش پخش موزیک؟
Sleeping Dogs
RESIDENT EVIL 6
Dishonored
Halo 4
Assassin's Creed® III

نوشته شده توسط mmk2008:
سلام دوستان بازیهای زیر با دیسک 97% بدون مشکل از روی هارد اجرا میشن با روش پخش موزیک؟
Sleeping Dogs
RESIDENT EVIL 6
Dishonored
Halo 4
Assassin's Creed® III

سلام. Sleeping Dogs رو كه اجرا كردم و با همون روش شد. ولي فقط نمي دونم Assassin's Creed® III كه آپديت جديد رو مي خواد باز هم بعد از آپديت با روش پخش موزيك كار ميكنه يا رو داشبورد جديد بسته است؟
يكي كه امتحان كرده جواب بده

سلام. Sleeping Dogs رو كه اجرا كردم و با همون روش شد. ولي فقط نمي دونم Assassin's Creed® III كه آپديت جديد رو مي خواد باز هم بعد از آپديت با روش پخش موزيك كار ميكنه يا رو داشبورد جديد بسته است؟

Assassin's Creed III طبق گفته یکی از دوستان در تاپیک بازی با این روش قابل اجراست... :)

من خودم بازی کردم مشکلی نداره

سلام
من ایکس باکسمو واسه مکس پین3 آپدیت کرده بودم
یعنی همون lt3
میخواستم بدونم واسه اساسین 3 هم باید آپدیت کنم ایکس باکسمو؟

نه عزیز احتیاجی به آپدیت دوباره دستگاهت نیس، من هم دستگهم رو برای Max payne 3 آپدیت کردم والان دارم تمام بازی های جدید رو با همون آپدیت بازی می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or