LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سلام

من یه مشکل دارم کسی میتونه راهنماییم کنه

مشکلم اینه که دی وی دی 2 بدون هیچ خطایی رایت شد ولی حالا که میخوام روی هارد ایکس باکس کپی اش کنم روی 45 درصد گیر میکنه و میگه دیسک کثیفه و همینطور توی بازی چند مرحله که میرم ارور میده و از بازی خارج میشه

لطفا راهنماییم کنید

سلام
من بازی fifa13 COMPLEX و tekken tag tournament رو دانلود کردم حالا می خوام رو دیسک رایت کنم ولی قبلش نمی دونم فریمور دستگاهم چیه ولی احتمال می دم lt2 باشه(از کجا می تونم فریمویر دستگاه رو تشخیص بدم؟)
حالا این دو بازی رو چجوری رایت کنم که بدون مشکل اجرا بشن در ضمن انلاین هم بازی نمی کنم
ممنونم

سلام.

بازی Forza Horizon رو کامل نصب میکنم (برنرمکس) ولی زمانی که می خوام وارد بازی بشم این ارور رو میده:

the game couldn't start.
try downloading the game again.

مشکل از کجاست ؟؟؟

ویرایش:

فایل نصب بازی رو پاک کردم و با دیسک بازی رو اجرا کردم و بازی اجرا شد ...

این دیگه چه مدلیشه ...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان دو بازی DISHONORED و doom3 کسی با رایت 97 درصد مشکلی که نداشته ؟میخوام این دوتا بازی بگیرم گفتم بپرسم ببینم کسی مشکلی داشته یا نه . ممنون

سلام دوستان دو بازی DISHONORED و doom3 کسی با رایت 97 درصد مشکلی که نداشته ؟میخوام این دوتا بازی بگیرم گفتم بپرسم ببینم کسی مشکلی داشته یا نه . ممنون

نه داداش من دو تاشو معمولی دارم مشکل نداره....
بچه ها یه سوال: من الان فورزا رو روی دیسک معمولی گرفتم و مثلا اگه بخوام برم لایو رکوردهام رو ثبت کنم مشکلی پیش میاد؟با توجه به گفته بعضیا که مایکروسافت بن دیگه نمیکنه و اینا.....؟ و اینکه انلاینش پوینت میخواد؟

سلام دوستان بازی های زیر با 97% مشکلی دارن آیا؟
forza horizon
moh: warfighter
halo 4
dishonored
ممنون
-راستی این dishonored رو پست بالایی گفتن مشکل نداره...
halo 4 هیچ گونه مشکلی نداره Medal of Honor هم با توجه به گفته دوستان یه چند باری در حال بازی میپره بیرون البته میشه تمومش کرد

بچه ها یه سوال: من الان فورزا رو روی دیسک معمولی گرفتم و مثلا اگه بخوام برم لایو رکوردهام رو ثبت کنم مشکلی پیش میاد؟

از اون سوالا بود دیگه
پس برنرمکس واسه چیه!! برای امنیت کامل لایو هستش اصلا با دیسکای Truncate یه ثانیه هم به لایو نباید وصل شی چون حداقلش فلگ شدنه

سلام به دوستان

من بازی فورزا رو به صورت برنر رایت کردم. بازی اجرا میشه ولی بعد یه مدت هنگ میکنه و باید کنسول رو با کلید پاور خاموش کرد.

مشکل از کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or