!AtMoSpHeRe
کاربر سایت
پس چرا توقع الکی از این بازی داری ؟؟؟...من از همون اول گفتم زیر 9 میگیره
اینجور میگی ببین امتیاز این بازی چند شده انگار مثلا 4 یا 5 گرفته !!
همون زیر 9 که خودت فکر میکردی و منم گفتم گرفته دیگه چرا بحث الکی میکنی...
خود GS هم به این بازی گفته good ، great یعنی خوبه عالیه حالا شما یعنی بیشتر از این سایت میدونید که از صبح تا حالا همینجور سر امتیاز این بازی دارید بحث میکنید ول کن هم نیستید ؟
میشه یک مثال در مورد این حرفت بزنی؟
بنظرت این پست چجوری میتونه باشه ؟ توضیح لطفا.بنظر من 8 هم برای این بازی زیاده چون نه gameplay خوب داره نه graphic خوب فقط داستانش هست که خوبه اونم امتیاز رو تا 8 ممکنه برسونه!
از اول تا آخرش همینطوریه هیچ جذابیتی نداره!
این بازی فقط داستانش خوب بوده ؟!!
پس چرا گیم پلی و گرافیکش 8 شده ؟؟؟
چرا وقتی نمیدونی گرافیک و گیم پلیش در چه سطحیه الکی میایی اظهار نظر میکنی ؟
بله کاملا مشخص شد ...من خوبی های Lost Planet رو هم هزار بار گفتم که داستان و گرافیک خوبی داره ولی GamePlay اون یکنواخت و مسخرس که اینو خود تو هم گفتی!
دیگه در مورد GOW حرف نزن که اصلا حال و حوصلش رو ندارم !دیگه الکی حرف نزن من هیچ در مورد عیبها و خوبیهای GOW حرف نزدم فقط گفتم در برابر Zelda و Oblivion نباید این بازی سال میشد و تو بودی تو اون تاپیک داشتی با همه دعوا می کردی سر GOW ! من هنوز دارم GOW رو بازی می کنم و باهاش حال می کنم و قبول دارم آخر Graphic و GamePlayه اما هنوز هم با Oblivion و Zelda مقایسش نمی کنم!
اگه بخوام اینو هم مثل بالا دستت رو کنم که واسم کاری نداره ولی باید بدونی که جای GOW دیگه اینجا نیست.بحث اینو نکن خواهشا.اگه خیلی اصرار داری پست در رابطه با GOW هم ازت میزارم ولی اینجا نه.

ops: :cursing: :twisted: f off.....