Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
...من از همون اول گفتم زیر 9 میگیره
پس چرا توقع الکی از این بازی داری ؟؟؟
اینجور میگی ببین امتیاز این بازی چند شده انگار مثلا 4 یا 5 گرفته !!
همون زیر 9 که خودت فکر میکردی و منم گفتم گرفته دیگه چرا بحث الکی میکنی...
خود GS هم به این بازی گفته good ، great یعنی خوبه عالیه حالا شما یعنی بیشتر از این سایت میدونید که از صبح تا حالا همینجور سر امتیاز این بازی دارید بحث میکنید ول کن هم نیستید ؟
میشه یک مثال در مورد این حرفت بزنی؟
بنظر من 8 هم برای این بازی زیاده چون نه gameplay خوب داره نه graphic خوب فقط داستانش هست که خوبه اونم امتیاز رو تا 8 ممکنه برسونه!
از اول تا آخرش همینطوریه هیچ جذابیتی نداره!
بنظرت این پست چجوری میتونه باشه ؟ توضیح لطفا.
این بازی فقط داستانش خوب بوده ؟!!
پس چرا گیم پلی و گرافیکش 8 شده ؟؟؟
چرا وقتی نمیدونی گرافیک و گیم پلیش در چه سطحیه الکی میایی اظهار نظر میکنی ؟
من خوبی های Lost Planet رو هم هزار بار گفتم که داستان و گرافیک خوبی داره ولی GamePlay اون یکنواخت و مسخرس که اینو خود تو هم گفتی!
بله کاملا مشخص شد ...
دیگه الکی حرف نزن من هیچ در مورد عیبها و خوبیهای GOW حرف نزدم فقط گفتم در برابر Zelda و Oblivion نباید این بازی سال میشد و تو بودی تو اون تاپیک داشتی با همه دعوا می کردی سر GOW ! من هنوز دارم GOW رو بازی می کنم و باهاش حال می کنم و قبول دارم آخر Graphic و GamePlayه اما هنوز هم با Oblivion و Zelda مقایسش نمی کنم!
دیگه در مورد GOW حرف نزن که اصلا حال و حوصلش رو ندارم !
اگه بخوام اینو هم مثل بالا دستت رو کنم که واسم کاری نداره ولی باید بدونی که جای GOW دیگه اینجا نیست.بحث اینو نکن خواهشا.اگه خیلی اصرار داری پست در رابطه با GOW هم ازت میزارم ولی اینجا نه.

میشه برای من توضیح بدین دلیل اینکه GOW باید نمره ی 10 بگیره چیه ؟!

حتما عزیز فقط قبلش بگم این نظر منه فردا نیان یقه آدمو بگیرین که فلانه و بیساله
از همین گیم اسپات که ماشاالله بچه ها میپرستنش( هرچند خودم هم خیلی گیم اسپات رو قبول دارم ولی نه طوری که بگم تمام نمره هاش صد در صد درسته حالا بگذریم) نمره 9.6 گرفت چرا؟ دلیلش این بود که گیم پلی بازی 9 و ارزش بازی هم 9 گرفت در مورد ارزش که بحثی نیست کسانی که این بازی رو انجام داده باشن متوجه منظور من میشن که باید 10 میگرفت ولی در مورد گیم پلی گیم اسپات اینطور میگه چون بازی از داستان بسیار غنی برخوردار بود ولی به طور درست در روند بازی استفاده نشده بود نمره اش 9 ظاهرا منطقی به نظر میرسه چون تو اکثر Preview هایی هم که قبل از عرضه بازی بود به موضوعاتی مثل جنگ هزار ساله برای بدست آوردن ماده Imulsion و توضیح روز اضطرار و کشتار جمعی لوکاست ها میپردازه در حالی که بازی از 10 15 سال بعد از روز اضطرار شروع میشه و داستان بازی حول این محور این میچرخه که گروه دلتا در پی پیدا کردن شتاب دهنده و تشدید کننده (resonator) برای نصب بمب روی اون و نابود کردن حفره های محل زندگی لوکاست ها میگرده یه چیزی تو مایه های God of War که بازی حول محور پیدا کردن جعبه پاندورا میگشت داستان بازی ساده و به دور از پیچیدگی که اریک نیلاند برای پیش زمینه داستان بازی آماده کرده بود هست ولی با این همه باز هم به نظر من داستان اصلی بازی بی نقص و کار شده بود هرچند همون طوری که گفتم گیم اسپات به جای اینکه فقط به داستان اصلی بازی بپردازه پیش زمینه داستان بازی رو هم در نظر گرفته بود و در واقع داستان بازی رو با کشش به سمت پیش زمینه نمره داد و خب با این حساب مطمئنا داستان اصلی جلوی پیش زمینه دچار ضعف میشد و در نتیجه نمره 9 گرفت بازم میگم این نظر منه که گیم اسپات اگر فقط داستان اصلی در روند بازی رو در نظر میگرفت مطمئنا گیم پلی هم 10 میگرفت

پس چرا توقع الکی از این بازی داری ؟؟؟
اینجور میگی ببین امتیاز این بازی چند شده انگار مثلا 4 یا 5 گرفته !!
همون زیر 9 که خودت فکر میکردی و منم گفتم گرفته دیگه چرا بحث الکی میکنی...
خود GS هم به این بازی گفته good ، great یعنی خوبه عالیه حالا شما یعنی بیشتر از این سایت میدونید که از صبح تا حالا همینجور سر امتیاز این بازی دارید بحث میکنید ول کن هم نیستید ؟

عزیزم منم همون حرفی رو زدم که الان GS زده دیگه:

اونم امتیاز رو تا 8 ممکنه برسونه!

دیگه در مورد GOW حرف نزن که اصلا حال و حوصلش رو ندارم !
اگه بخوام اینو هم مثل بالا دستت رو کنم که واسم کاری نداره ولی باید بدونی که جای GOW دیگه اینجا نیست.بحث اینو نکن خواهشا.اگه خیلی اصرار داری پست در رابطه با GOW هم ازت میزارم ولی اینجا نه.

دیگه من در مورد GOW بجر اونی که گفتم چیزی نگفتم دیگه حرف الکی نزن!

بهتره دیگه این مسخره بازی رو تموم کنیم تا کار به اخطار کشیده نشده!

------------

قا هیچ جوری نمیشه تو این بازی cheat کرد؟؟

فعلا چیت خاصی ازش کشف نشده ولی نکاتی هست که میتونی اینجا ببینی!

آقایون Ali_Amini و Emin3mzizo که صفحه ی پیش می گفتین من بوی PS3 بهم خورده به این بازی بد میگم ببینید امتیازش چند شده!!

این بازی با هیچ تبلیغ و سروصدایی نیومد فقط چون اولین بازی Release شده در 2007 بود خیلی اسمش رو شما شنیده بودی!

شما معیازتون برای امتیاز دادن به یه بازی همینطوری الکیه و اصلا نمیای قسمتهای مختلف رو بررسی کنی...هر بازی که خوشت بیاد میگی 10! حالا توضیح بده ما هم بدونیم!

با حرف اشکان جان هم موافقم چون اونم کارشناسانه قضاوت میکنه و به کار GS وارده...اصلا شما میدونی GS چطوری امتیاز میده؟توضیح میدی؟

دوست عزیز فکر کنم اونموقعی که Lost Planrt داشت صر و صدا میکرد شما Gears of War بازی میکردی و صداشو نشنیدی :biggrin1:
ولی جدای از شوخی این بازی هم مثل سایر عناوین انحصاری برای هر کنسول تبلیغات زیادی داشت
به نظر من با این وضعیت بهتره Microsoft بره Capcom رو بخره تا بازیهای بهتری براش بسازن

اما در مورد کسانی که بعد از گرفتن امتیاز 8.1 ساکت شدن یا اینکه توجیحهای غیر منطقی میکنن باید بگم که لطف کنن و چند صفحه اول این تاپیک رو بخونن تا شاید چیزایی که قبلا نوشته ان یادشون بیاد که یکی میگه 9.6 میگیره اون یکی میگه مثل Gears of War هست!!!!
یکی دیگه میگه محاله زیر 9 بگیره و از این حرفا

در آخر هم بگم که من هر چند بار که نمرات این بازی رو جمع و تقسیم میکنم 7.8 میاد!!!!
Graphic : 8
Gameplay : 8
Sound : 7
Value :7
Tiltt : 9

شما هم یه امتحانی بکنین ببینین چند میاد......

حتما عزیز فقط قبلش بگم این نظر منه فردا نیان یقه آدمو بگیرین که فلانه و بیساله
یه سوالی برای من ایجاد شده و دوست دارم در این مورد بیشتر بدونم. چجوریه که هر حرفی شما می زنی می شه نظر شخصی شما ولی اگه حرفی کس دیگری بزنه اون حرف از نظر شما نظر شخصی حساب نمی شه و می پری بهش و نظر کارشناسانه بهش نسبت می دی. احتمالا جدا نظر کارشناسانه بوده.
دلیلش این بود که گیم پلی بازی 9 و ارزش بازی هم 9 گرفت در مورد ارزش که بحثی نیست کسانی که این بازی رو انجام داده باشن متوجه منظور من میشن که باید 10 میگرفت
اون چیزی که در لیست نمرات gs به اسم value می بینید با معنیش یعنی ارزش فرق داره و در این قسمت به ارزش بازی نمره داده نمی شه!

کلا تحلیلت برای نمره 10 این بازی محترمه ولی نمره 10 یعنی بازی بی نقض و بازی بی نقض اصلا وجود نداره. (قدیما هم که می بینین نمره 10 میدادن به بازی ها به خاطر این بود که سطح توقع از بازی ها انقدر زیاد نبود.)
در آخر هم بگم که من هر چند بار که نمرات این بازی رو جمع و تقسیم میکنم 7.8 میاد!!!!
Graphic : 8
Gameplay : 8
Sound : 7
Value :7
Tiltt : 9
احتمالا gs زیر میزی گرفته باز:)

نمرات سایت gs به هیچ عنوان از میانگین به دست نمیاد. (اصلا روش میانگین دیگه تقریبا تو تمامی سایتا منسوخ شده) هر یک از نمرات gs دارای ضریب مختلفی هستند که پس از ضرب و تقسیم این ضریب ها نمره نهایی به دست میاد. مثلا ضریب نمره gameplay برابر 3 هست در صورتی که ضریب sound برابر 1 هست.

من نمی خوام بحث کنم اگه قرار باشه ارزش یک بازی به امتیازات گیم اسپات باشه ، بهتره همین جا بحث رو تموم کنیم و هممون بریم همون گیم اسپات رو بگردیم!
شما اینجا اومدید که نظرات خودتون رو بگید ، نه نمره های گیم اسپات رو به رخ هم بکشید! این امتیازها رو نمی شه ملاک قرار داد!
من خودم که الان دارم این بازی رو می کنم خیلی از این بازی خوشم اومده و به نظر من حقش کمتر از Gow نیست! از لحاظ GamePlay از Gow هم بیشتر بهم چسبیده! گرافیکش هم به نظر من بالای 9 هستش! داستانش هم که عالی و درگیر کننده است! دیگه از یک بازی چه چیزی انتظار می ره! حتما می گین صدا گذاری: من به صداگذاریش اصلا کاری ندارم ، آهنگ های خودم رو می ذارم و بازی می کنم!

کلا تحلیلت برای نمره 10 این بازی محترمه ولی نمره 10 یعنی بازی بی نقض و بازی بی نقض اصلا وجود نداره. (قدیما هم که می بینین نمره 10 میدادن به بازی ها به خاطر این بود که سطح توقع از بازی ها انقدر زیاد نبود.)

.

این حرفت رو قبول دارم که بازی بی نقص وجود نداره ولی اگه به GOW با این دید نگاه کنی که در زمان عرضه یه سر و گردن که هیچی یه هیکل از تمام بازیها بالاتر بود متوجه میشی که باید این بازی 10 میگرفت ولی خب بگذریم همونطوری که گفتم گیم اسپات یه 3 4 سالی هست که به هیچ بازی 10 نمیدهو فکر کنم 3 سالی هم هست که به هیچ بازی بالای 9.6 نمیده

چرا اینقدر ایراد میگیرید . انگار Capcom این بازی رو انداخته بهتون . یه بازی این قشنگی و در این سطح { عالی } این همه داد و قال نداره . پس اگر { Qop : معصومیت از دست رفته } رو بازی میکردی چی مگفتین دیگه . حالا GS داده 8.1 که داده . به جهنم . مگه امتیاز GC در اصل و زیبائی های بازی تاثیر داره . آدم هر چیزی رو که دوست داره میره سراقش . وقتی می خواستم برم Genji : Days of Blade رو بخرم ، میدونستم که از GC گرفته 6 و اینکه در استاندارد مطلوبی قرار نگرفته . ولی چکارش میکردم ، بازی شمشیری دوست دارم ، قسمت اولش عجیب بهم حال داده بود . بعد همه بهم گیر دادن : آی .. این همه بازی هست چرا صاف رفتی بازی به این ضاقارتی رو خریدی .
در صورتی که شما با 7 تومن بهترین بازی رو خریدن این همه بهش گیر میدین . 70 تومن پول برای یه بازی دادم که از هیچ سایت و یا مجله ای نقد خوبی نگرفته و کلا 12 تا 15 ساعت گیم پلی داره . اما اصلا ناراحت نیستم . خیلی هم با حاله.
اگر امتیازش 10 میشد یا 0.10 باز هم بارم فرقی نمی کرد ، چون این بازی رو دوست دارم . مثلا اگر MGS 4 و Gears of War II امتیاز زیر 9 بگیره شما ازشون میگزرید . فکر نکنم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or