James Bond 007
کاربر سایت
باید پاهاش رو قطع کنی(اون نارنجی های روی پاش رو بزن) بعد که افتاد زمین با تیر و موشک بیفت بجون چشمش...واسه منم سخت بود آخر با کمک Rocket Launcher و Gatteling Gun و Grenade Luncher تونستم بکشمش(استفاده ی ترکیبی):biggrin1:آقا من هنوز غول مرحلهی 5 رو نتونستم بُکشم، راهنمایی کنین لطفا.
اون غول رو نمیتونی بکشی چون هرچی هم به اون سوراخهای بدنش شلیک کنی و نابودشون کنی دوباره خودشو ترمیم میکنه شما باید به سمت اون ساختمون خرابه فرار کنی همونی که انگار یه نیروگاه برق بوده برو از سمت چپ وارد ساختمون شو و اونوقت یه دمو میبینی و باید با غول اون مرحله بازی کنی
lost planet از گیم اسپات امتیاز بسیار بالای 9.8 نه ببخشید اشتباه شد!! امتیاز نه چندان جالب 8.1 رو گرفت
http://www.gamespot.com/xbox360/action/lostplanet/index.html
بازی ای که با این همه سرو صدا و تبلیغات و تریلر های مختلف قبل از ریلیز این امتیازو می گیره این یعنی از نظر فنی یک امتیاز افتضاحمعذرت میخوام ولی شما تو این دوره زمونه به نمره 8.1 میگین نه چندان خوب!!! مثل اینکه هنوز تو دوران ps1 سر میکنی الان میتونم بپرسم کنسول های نسل بعد چند تا بازی بالای 9 دارن؟؟ کلا 5 تا بازیه که اونم واسه 360 الان یه طوری شده وقتی بازیها بالای 8 میگیرن یعنی بدون معطلی برو بگیر
. (البته نمره این بازی از همون موقع که مرحله اولشو بازی کردم برام مشخص بود) قرار نیست به این بازی امتیاز 6 داده بشه تا بگیم امتیاز بدی گرفته! یه موقع هست که یه بازیه نسبتا ناشناس میاد یه امتیاز 8.1 می گیره اونوقت می گیم حتما بازی خوبیه و امتیاز خوبی گرفته نه این بازی!بازی ای که با این همه سرو صدا و تبلیغات و تریلر های مختلف قبل از ریلیز این امتیازو می گیره این یعنی از نظر فنی یک امتیاز افتضاح. (البته نمره این بازی از همون موقع که مرحله اولشو بازی کردم برام مشخص بود) قرار نیست به این بازی امتیاز 6 داده بشه تا بگیم امتیاز بدی گرفته! یه موقع هست که یه بازیه نسبتا ناشناس میاد یه امتیاز 8.1 می گیره اونوقت می گیم حتما بازی خوبیه و امتیاز خوبی گرفته نه این بازی!