Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
دقیقا از جایی که دیگه میرین به Volcano...

پس دو تا مرحله ی آخرش رو ندیدی:love:...یکی مونده به آخری که دو تا Boss داره البته جفتشون راحتن.

به نظر من بهترین مراحلش بترتیب:

10
11
9
8
7
4
6
3
2
5
1

آقا من هنوز غول مرحله‌ی 5 رو نتونستم بُکشم، راهنمایی کنین لطفا.
باید پاهاش رو قطع کنی(اون نارنجی های روی پاش رو بزن) بعد که افتاد زمین با تیر و موشک بیفت بجون چشمش...واسه منم سخت بود آخر با کمک Rocket Launcher و Gatteling Gun و Grenade Luncher تونستم بکشمش(استفاده ی ترکیبی):biggrin1:

کمک

سلام بچه ها امیدوارم هیچ وقت تو بازی گیر نکنین اقا من مرحله ی 3 گیر کردم همون اول بازی بالا ی برف ها یک دم ستگا هی هست که هر چقدر با این چنگکه خواستم برم بالا نتونستم اون طرف هم یک غول گنده از زیر برف می اد بیرون با هر چیزی که بگین زدمش ولی نمرد حالا شما می گی چیکار کنم بابا تو رو بخدا کمک کنین ممنون

اون غول رو نمیتونی بکشی چون هرچی هم به اون سوراخهای بدنش شلیک کنی و نابودشون کنی دوباره خودشو ترمیم میکنه شما باید به سمت اون ساختمون خرابه فرار کنی همونی که انگار یه نیروگاه برق بوده برو از سمت چپ وارد ساختمون شو و اونوقت یه دمو میبینی و باید با غول اون مرحله بازی کنی

اون غول رو نمیتونی بکشی چون هرچی هم به اون سوراخهای بدنش شلیک کنی و نابودشون کنی دوباره خودشو ترمیم میکنه شما باید به سمت اون ساختمون خرابه فرار کنی همونی که انگار یه نیروگاه برق بوده برو از سمت چپ وارد ساختمون شو و اونوقت یه دمو میبینی و باید با غول اون مرحله بازی کنی

اقا رفتم سمت نیرو گاهه ولی هر چقدر با اون چنگکه زدم به برف ها تا برم بالا نمیشه تا نزدیک بالا میره ولی لیز می خوره اگه میشه بگو از کجاش دقیقا باید برم هر چی سعی می کنم لیز می خوره ممنون

اقا رفتم سمت نیرو گاهه ولی هر چقدر با اون چنگکه زدم به برف ها تا برم بالا نمیشه تا نزدیک بالا میره ولی لیز می خوره اگه میشه بگو از کجاش دقیقا باید برم هر چی سعی می کنم لیز می خوره ممنون

اصلا از جايي نبايد بري بالا.
قطب نمات رو نگاه كن و بدو به طرف شمال. به غول هم كاري نداشته باش.

نه لازم نیست بکشیش فقط یه کاری کن تا دوباره خودشو ترمیم کنه یعنی یه دور کامل تمام 12 سوراخ موجود تو بدنشو بترکون اون وقت Achivement رو باز میکنه البته وقت طلف کردنه و منم چون فکر میکردم باید اونو بکشیش زدمش وگرنه عمرا حالش نیست با اون گنده بک و هزار تا از این پرنده ها که اسمشون رو یادم رفته و خیلی هم رو اعصابن بجنگی

lost planet از گیم اسپات امتیاز بسیار بالای 9.8 نه ببخشید اشتباه شد!! امتیاز نه چندان جالب 8.1 رو گرفت:)
http://www.gamespot.com/xbox360/action/lostplanet/index.html

معذرت میخوام ولی شما تو این دوره زمونه به نمره 8.1 میگین نه چندان خوب!!! مثل اینکه هنوز تو دوران ps1 سر میکنی الان میتونم بپرسم کنسول های نسل بعد چند تا بازی بالای 9 دارن؟؟ کلا 5 تا بازیه که اونم واسه 360 الان یه طوری شده وقتی بازیها بالای 8 میگیرن یعنی بدون معطلی برو بگیر

معذرت میخوام ولی شما تو این دوره زمونه به نمره 8.1 میگین نه چندان خوب!!! مثل اینکه هنوز تو دوران ps1 سر میکنی الان میتونم بپرسم کنسول های نسل بعد چند تا بازی بالای 9 دارن؟؟ کلا 5 تا بازیه که اونم واسه 360 الان یه طوری شده وقتی بازیها بالای 8 میگیرن یعنی بدون معطلی برو بگیر
بازی ای که با این همه سرو صدا و تبلیغات و تریلر های مختلف قبل از ریلیز این امتیازو می گیره این یعنی از نظر فنی یک امتیاز افتضاح;). (البته نمره این بازی از همون موقع که مرحله اولشو بازی کردم برام مشخص بود) قرار نیست به این بازی امتیاز 6 داده بشه تا بگیم امتیاز بدی گرفته! یه موقع هست که یه بازیه نسبتا ناشناس میاد یه امتیاز 8.1 می گیره اونوقت می گیم حتما بازی خوبیه و امتیاز خوبی گرفته نه این بازی!

خود گیم اسپات تونسته فقط 2تا نقطه ضعف از این بازی پیدا کنه ، اونم یه چیزهای که فقط محض کم نیاوردنه:
اول : بازی در ندت 7 الی 8 ساعت به پایان می رسد!
دوم : بازی احساسات بازیکن را زیاد برانگیخته نمی کند! ( که برای من دقیقا برعکسه )

بازی ای که با این همه سرو صدا و تبلیغات و تریلر های مختلف قبل از ریلیز این امتیازو می گیره این یعنی از نظر فنی یک امتیاز افتضاح;). (البته نمره این بازی از همون موقع که مرحله اولشو بازی کردم برام مشخص بود) قرار نیست به این بازی امتیاز 6 داده بشه تا بگیم امتیاز بدی گرفته! یه موقع هست که یه بازیه نسبتا ناشناس میاد یه امتیاز 8.1 می گیره اونوقت می گیم حتما بازی خوبیه و امتیاز خوبی گرفته نه این بازی!

این خود ما بودیم که خیلی این بازی رو بزرگش کردیم وگرنه مایکروسافت برای تمام بازیهای انحصاریش کمتر از این تبلیغ نمیکنه من نمیدونم چرا درک نمیکنی این بازی بعد از 2 تا شاهکار مثل GOW و Vegas اومده نباید انتظار بیشتر از این رو ازش داشت شاید از انتظاری که ما داشتیم کمتر بود هرچند من گفتم این بازی زیر 9 میگیره ولی به هیچ وجه افتضاح نیست و جزو بازیهای بسار خوب 360 به حساب میاد
من نمیدونم بعد یه مدت هم که یه بازی خوب میاد یه سری برای ما کارشناس بازی در میارن که بازی فلانه چرا چون گیم اسپات گفته خودت بازی رو انجام بده ببین به نظر خودت ارزش بازی چیه چه نمره ای بهش میدی مثلا Vegas رو هر کاریش کنی بازم ارزشش بالای 9 GOW همینطور به نظر من حق این بازی بود که بهش 8.6 هم بدن ولی گیم اسپات این روزها خیلی سختگیر شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or