Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
من نمیفهمم شما ها خیلی از بازی تعریف کردید که فلان و بهمانه ولی حالا که نوبت امتیاز دادن شد چرا همه بهش نمره ی زیره 9 میدین!
چون اونا تبلیغات زیادی قبل از آمدن بازی بود. البته برای بعضی ها از همون قبل هم معلوم بود بازی به چه شکلی هست ولی یسری هم الکی بازی رو خیلی بزرگ کرده بودن!

چون اونا تبلیغات زیادی قبل از آمدن بازی بود. البته برای بعضی ها از همون قبل هم معلوم بود بازی به چه شکلی هست ولی یسری هم الکی بازی رو خیلی بزرگ کرده بودن!

کاری با تبلیغات ندارم همین تعریفهای بچه های خودمون رو میگم!

اين بازي صددرصد بالاي 9 هست. با اينكه خودم هنوز بازي نكردم .
مطمئن باش شانس اینکه این بازی از gs بالای 9 بگیریه خیلی پایینه دیگه با ارفاق بخواد نمره بده و یه حال اساسی به بازی بده امتیاز 9.0 رو می ده. امتیاز این بازی به احتمال زیاد در همون رنجی می شه که سامان در پست اول این تاپیک نوشته.
کاری با تبلیغات ندارم همین تعریفهای بچه های خودمون رو میگم!
خوب بچه های این سایت هم تحت تاثیر اون تبلیغات قرار گرفته بودن.
چرا gamespot امتیاز به این بازی نداده؟؟؟
چون بازی در امریکا هنوز ریلیز نشده.

منظور امین اینه که چرا همین الان که بچه ها دارن بازی رو انجام میدن ازش تعریف میکنن(به شدت) اما با این همه تعریفی که ازش میکنن باز هم نمره ی کم بهش میدن؟؟؟

زمان معلوم ميكنه كه چه امتيازي ميگيره . يه بازي كه مثل cull of duty3 كه بتونه امتياز 8/8 بگيره صددرصد lost planet هم ميتونه . مثلا چي كم داره اين بيازي كه اين امتياز را ميدين .
ديگه امتياز 8/3 خيلي كم هست . يا يه بازي مثل fear . امتياز زير 9 براي اين بازي فقط ميدونم يه بي رحمي يا يكم بزرگ نشان دادن سايتها براي خودشون هست كه بگن ما براي هر بازي امتياز زياد نميديم .

اخه موضوع اینه که باید بازی رو بازی کنین تا بفهمین از رو 2 3 تا تریلر و عکس نمیشه گفت بازی نمرش چنده من این بزی رو انجام دادم بازی در حد خیلی خوبه ولی در حدی نیست که مثلا بتونه با یه شاهکار مثل وگاس برایری کنه شاید بگین گرافیکش که در حد اونه و گیم پلی و از این حرفا ولی بعضی از بازیها رو از نظر ارزش هم بهش نمره میدن در کل وگاس یا Gow این ارزش رو داشتن که نمره بالای 9 بگیرن ولی این بازی نه به نظر من حق این بازی 8.8 یا 8.9 هستش

زمان معلوم ميكنه كه چه امتيازي ميگيره . يه بازي كه مثل cull of duty3 كه بتونه امتياز 8/8 بگيره صددرصد lost planet هم ميتونه . مثلا چي كم داره اين بيازي كه اين امتياز را ميدين .
ديگه امتياز 8/3 خيلي كم هست . يا يه بازي مثل fear . امتياز زير 9 براي اين بازي فقط ميدونم يه بي رحمي يا يكم بزرگ نشان دادن سايتها براي خودشون هست كه بگن ما براي هر بازي امتياز زياد نميديم .
اول اینکه خودت داری می گی من این بازی رو بازی نکردم پس با اطمینان در این باره صحبت نکن.
دوم اینکه بازی ای که دوتا از مجله های خود xbox بهش نمره 7 و 8 رو می دن، دیگه کاملا مشخصه که سایتای بزرگ چه امتیازی به بازی می دن!

too amrica nayoomade vali iran oomade?:confused:

lamasab abar ghodratim dige
bazi ke zoodtar miad
consoolam ke hame reigeni miad
hala fahmidid ke chera abar ghodratim?:biggrin1:

دوست عزیز خواهشا فارسی تایپ کن.
در مورد اینم که بازی تو امریکا نیومده ولی تو ایران اومده دلیلش اینکه نسخه امریکایی بازی هنوز ریلیز نشده ولی نسخه اروپایی و ژاپنی بازی حدودا 1 هفته ای هست که ریلیز شدن!

با درود بر تمام دوستان
توسر و کله هم دیگه زدن در باره امتیاز این بازی کار به جای نمیبره . اگه از بازی خوشتون امده { که 100% امیده } این بازی رو انجام بدید . حالا به فرض GS به این بازی امتیاز 8 بده یا 9.6 یا 7 داد . خب چه فرقی به حال ما داره . برید حالشو ببرید که همچین بازی 10 سال یه بار هم گیرتون نمیاد. یعنی گیرمون نمیاد .
تازه ببین این بازی چی هست که آدم های مشکل پسندی مثل سیاوش جون و برادر بنده از این باز خوششون آمده .{ کاشکی داداشم از این بازی بدش میامد . از روزی که این بازی رو گرفته دست من یه دسته 360 نخرده . تازه بدتر از این از Gears of War هم لذت برده }

آقا غول مرحله‌ی 5 رو چطوری بُکشم؟
همون که از توی زمین دراومده و دو تا دست گْنده و شیش تا دست کوچیک داره.
این‌طوریه که باید دو تا دست گْنده‌هاش رو بزنم و وقتی با سر روی زمین افتاد، تیر بزنم توی سرش؟
حدود پونزده بار بازی کردم و هر راهی رو امتحان کردم، اما جونم تا آخرش قد نمی‌ده!

این مشکل اصلی بازیه که به نظرم باعث می‌شه امتیازش بیاد پایین:
ِِتوی این بازی تقریبا هیچ‌کاری نباید انجام بدید. یعنی می‌تونین بدون این‌که دشمن‌ها رو بُکشید صاف‌صاف راه برید و برسید به غول آخر مرحله و اون رو بُکشید و بعد یه دموی یه دقیقه‌ای هم ببینید که چند نفر توی یه اتاق هستن و یکیشون بهت می‌گه باید بری فلان‌جا و تو هم بری مرحله‌ی بعد و روز از نو روزی از نو.

بنظر من 8 هم برای این بازی زیاده چون نه gameplay خوب داره نه graphic خوب فقط داستانش هست که خوبه اونم امتیاز رو تا 8 ممکنه برسونه!

توی این بازی تقریبا هیچ‌کاری نباید انجام بدید. یعنی می‌تونین بدون این‌که دشمن‌ها رو بُکشید صاف‌صاف راه برید و برسید به غول آخر مرحله و اون رو بُکشید و بعد یه دموی یه دقیقه‌ای هم ببینید که چند نفر توی یه اتاق هستن و یکیشون بهت می‌گه باید بری فلان‌جا و تو هم بری مرحله‌ی بعد و روز از نو روزی از نو.

کاملا موافقم از اول تا آخرش همینطوریه هیچ جذابیتی نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or