من نمیفهمم شما ها خیلی از بازی تعریف کردید که فلان و بهمانه ولی حالا که نوبت امتیاز دادن شد چرا همه بهش نمره ی زیره 9 میدین!
چون اونا تبلیغات زیادی قبل از آمدن بازی بود. البته برای بعضی ها از همون قبل هم معلوم بود بازی به چه شکلی هست ولی یسری هم الکی بازی رو خیلی بزرگ کرده بودن!من نمیفهمم شما ها خیلی از بازی تعریف کردید که فلان و بهمانه ولی حالا که نوبت امتیاز دادن شد چرا همه بهش نمره ی زیره 9 میدین!
مطمئن باش شانس اینکه این بازی از gs بالای 9 بگیریه خیلی پایینه دیگه با ارفاق بخواد نمره بده و یه حال اساسی به بازی بده امتیاز 9.0 رو می ده. امتیاز این بازی به احتمال زیاد در همون رنجی می شه که سامان در پست اول این تاپیک نوشته.اين بازي صددرصد بالاي 9 هست. با اينكه خودم هنوز بازي نكردم .
خوب بچه های این سایت هم تحت تاثیر اون تبلیغات قرار گرفته بودن.کاری با تبلیغات ندارم همین تعریفهای بچه های خودمون رو میگم!
چون بازی در امریکا هنوز ریلیز نشده.چرا gamespot امتیاز به این بازی نداده؟؟؟
اول اینکه خودت داری می گی من این بازی رو بازی نکردم پس با اطمینان در این باره صحبت نکن.زمان معلوم ميكنه كه چه امتيازي ميگيره . يه بازي كه مثل cull of duty3 كه بتونه امتياز 8/8 بگيره صددرصد lost planet هم ميتونه . مثلا چي كم داره اين بيازي كه اين امتياز را ميدين .
ديگه امتياز 8/3 خيلي كم هست . يا يه بازي مثل fear . امتياز زير 9 براي اين بازي فقط ميدونم يه بي رحمي يا يكم بزرگ نشان دادن سايتها براي خودشون هست كه بگن ما براي هر بازي امتياز زياد نميديم .
چون بازی در امریکا هنوز ریلیز نشده.
too amrica nayoomade vali iran oomade?:confused:
lamasab abar ghodratim dige
bazi ke zoodtar miad
consoolam ke hame reigeni miad
hala fahmidid ke chera abar ghodratim?:biggrin1:
توی این بازی تقریبا هیچکاری نباید انجام بدید. یعنی میتونین بدون اینکه دشمنها رو بُکشید صافصاف راه برید و برسید به غول آخر مرحله و اون رو بُکشید و بعد یه دموی یه دقیقهای هم ببینید که چند نفر توی یه اتاق هستن و یکیشون بهت میگه باید بری فلانجا و تو هم بری مرحلهی بعد و روز از نو روزی از نو.