Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
این پستت منو یاد بازیدات انداخت:(( که بعضیها تو امضاهاشون می نوشتن:

Mgs چه 10 بگیره چه 1 بهترین بازیه و( یه همچین چیزی بود)

-------------------------
بچه ها بیاین بیخیال شیم بابا به این امتیاز ها گیر ندید بحرحال 8.1 شده دیگه بس کنید!

اقا ببخشيد منظور از tillt چيه؟
و ارزش رو از چه ملاكي ميسنجن؟
می دونم به این تاپیک ربطی نداره و بحث هم یکم از موضوع تاپیک خارج شده ولی جهت اطلاع در مورد نحوه امتیاز دهی گیم اسپات چنتا نکته رو بد نیست بگم:
Value در واقع نشون می ده که بازی تا چه مدت می تونه برای گیمر لذت بخش باشه و تکرار مکرر بازی بعد از تمام کردن بازی چقدر ارزش داره و یک نگاهی کلی نیز به تمامی ویژگی های گیم پلی بازی داره و وسعتشو مورد بررسی قرار می ده. همچنین value شامل قیمت بازی نیز می شه که آیا این مقدار پولی که برای این بازی می دی ارزششو داره یا نداره؟
Tilt که در اصل Reviewer's Tilt هست مربوط به نقد نویس می شه و در واقع نقد نویس می یاد با استفاده از نظر شخصی و تجربه خودش و اینکه چقدر از اون بازی خوشش اومده یه امتیازی رو برای بازی در نظر می گیره. (gs بیشتر اینو گذاشته تا بتونه به راحتی بازی ها رو در حدود نمره ای که دلش میخواد قرار بده مثلا نمرات یه بازی رو می ده بعد می ببینه که مثلا نمرات بالای 9 شد ولی بازی ارزش 9 رو نداره بنابراین tilt رو کمی پایین می ده تا امتیاز بیاد زیر 9. البته این عمل برعکسشم صادقه!)

در مورد ضریب ها هم امتیازات به این شکل می باشد:
Gameplay x 3
Sound x 1
Tilt x 3
در مورد Graphics و Value به این صورته که به ترتیب وقتی از 10 کم می شه اول 0.1 و بعد 0.2 و بعد دوباره 0.1 و ... یعنی بین 1 و 2 متغیره!

می دونم به این تاپیک ربطی نداره و بحث هم یکم از موضوع تاپیک خارج شده ولی جهت اطلاع در مورد نحوه امتیاز دهی گیم اسپات چنتا نکته رو بد نیست بگم:
Value در واقع نشون می ده که بازی تا چه مدت می تونه برای گیمر لذت بخش باشه و تکرار مکرر بازی بعد از تمام کردن بازی چقدر ارزش داره و یک نگاهی کلی نیز به تمامی ویژگی های گیم پلی بازی داره و وسعتشو مورد بررسی قرار می ده. همچنین value شامل قیمت بازی نیز می شه که آیا این مقدار پولی که برای این بازی می دی ارزششو داره یا نداره؟
Tilt که در اصل Reviewer's Tilt هست مربوط به نقد نویس می شه و در واقع نقد نویس می یاد با استفاده از نظر شخصی و تجربه خودش و اینکه چقدر از اون بازی خوشش اومده یه امتیازی رو برای بازی در نظر می گیره. (gs بیشتر اینو گذاشته تا بتونه به راحتی بازی ها رو در حدود نمره ای که دلش میخواد قرار بده مثلا نمرات یه بازی رو می ده بعد می ببینه که مثلا نمرات بالای 9 شد ولی بازی ارزش 9 رو نداره بنابراین tilt رو کمی پایین می ده تا امتیاز بیاد زیر 9. البته این عمل برعکسشم صادقه!)

در مورد ضریب ها هم امتیازات به این شکل می باشد:
Gameplay x 3
Sound x 1
Tilt x 3
در مورد Graphics و Value به این صورته که به ترتیب وقتی از 10 کم می شه اول 0.1 و بعد 0.2 و بعد دوباره 0.1 و ... یعنی بین 1 و 2 متغیره!

بابت اطلاعاتی که دادین ممنون

ولی یه سوال بزرگ برام پیش اومده
اگه Value اینیکه شما توضیح دادین باشه پس چرا به بازی Shadow of The Colossus تو این قسمت دادن 7
هر کی این بازی رو خریده لا اقل دو سه بار تموم کرده و خسته نشده(البته من خودم 6 بار تمومش کردم)

برای فیزیک بزار یه مثال بزنم!
مثلا تو بازی یه برگ از یه درخت می افته زمین هر چه قدر واقعی تر بیفته فیزیک یعنی بالاتره!
کلا یعنی بازی بیشتر شبیه واقعیت باشه!
امیدوارم درست مظنورم رو رسونده باشم
بای

ین که میگن فلان گیم فیزیک خوبی داره منظور چیه؟

در مورد فیزیک بازی توی PC بازی SIN و کلا موتور سورس فیزیک بالایی داره مثلا توی SIN اولش که اون خانومه که دشمنته میاد بالاسرت میتونی از فیزیک و طبیعی بودن حرکت بدنش بفهمی..چون خیلی طبیعی حرکت می کنه...فقط اگه بازی کرده باشی میتونی بفهمی من چی گفتم:biggrin1: :-"

زیبایی و کشش داستان بازی کدوم مولفه رو بالا میبره؟

GamePlay

اين بازی از لهاظ فريم چجوريه؟....مثل cod 3 که نيست؟؟ واقعاً اين cod 3 بضی جاها آعصابه
آدمو خورد میکنه.....من شنيدم میگن بازی چون خوب درست نشده
اين مشکلاتو داره...و ربطی به سخت افزار 360 نداره که کم بياره ! درسته؟

اين بازی از لهاظ فريم چجوريه؟....مثل cod 3 که نيست؟؟ واقعاً اين cod 3 بضی جاها آعصابه
خب معلومه که این افت فریم هیچ ربطی به سخت افزار X360 نداره دوست عزیز ؟؟ ((تازه اگه COD 3 رو در PS3 بازی کرده بودی دیگه چی میگفتی ؟؟ برو خدا رو شکر کن که X360 داری. یعنی میتونی بهترین نسخه بازی رو در کنسولت باز کنی.(که کمترین افت فریمو در مقایسه با نسخه های دیگه ی بازی داره) البته این افت فریم هیچ ربطی به سخت افزار PS3 هم نداره عیب از سازنده هاشه.مطمعن باش.)) چون اگه X360 الان بخواد تو بازیها کم بیاره پس 3-4 ساله دیگه میخواد چیکار کنه :eek: :eek:

من از لحاظ فریم با هیچ کدوم این دو بازی مشکل نداشتم.

افت فریم مال ساخت بازی هست مثلا الان سه تا بازی Launch Title برای PS3 مشکل افت فریم داشتن! که ربطی به سخت افزار نداره ولی شاید ربط به درایو و نوع دیسک داشته باشه!

خوب چرا مشخصاً داره cod3...شايد متوجه نشدی....بعضی جاها يه خورده داره
که اگه دقت کنی میفهمی...فکر نکنم ماله drive باشه...
این تاپیک دیگه کلا منحرف شد بهتره این بحث رو تموم کنیم و از این به بعد غیر از این بازی در مورد چیز دیگه ای صحبت نکنیم...من هم راستش هر چی فکر می کنم توی COD3 مشکل فریم نداشتم...منظورم از درایو هم لنز درایو بود که شاید مشکل داشته باشه یا شاید هم دیسک بد رایت شده بهرحال من باز هم فکر می کنم مشکلی نداشتم;)

افت فریم مال ساخت بازی هست مثلا الان سه تا بازی Launch Title برای PS3 مشکل افت فریم داشتن! که ربطی به سخت افزار نداره ولی شاید ربط به درایو و نوع دیسک داشته باشه!
خیلی ببخشید...ولی چه ربطی داره ؟!
اصلا پایین اومدن فریم چه ربطی به بد رایت شدن دیسک داره ؟
اگه دیسک بد رایت شده باشه که اصلا بالا نمیاد ! به لنز هم هیچ ربطی نداره ...
اگه لنز از تو دستگاه هم بیوفته بیرون ، باید همونقدر فریم با همون مقدار کیفیت داشته باشی.
پایین اومدن فریم بازیهای کنسول فقط و فقط برمیگرده به برنامه نویسی ناقص سازنده ها ... که COD3 هم نمونشه که حسابی ری...بودن توش ! حالا یا آشنایی نداشتن با سخت افزار یا وارد نبودن بازی بسازن ، که از Treyarch هم که یه شرکت پیش افتاده و تازه واردی هم هست نباید بیشتر از این انتظار داشت.;)

برای فیزیک بزار یه مثال بزنم!
مثلا تو بازی یه برگ از یه درخت می افته زمین هر چه قدر واقعی تر بیفته فیزیک یعنی بالاتره!
کلا یعنی بازی بیشتر شبیه واقعیت باشه!
امیدوارم درست مظنورم رو رسونده باشم
بای

امين جان درسته مثالي كه زدي به فزيك بازي ربط داره . ولي بيشتر فزيك به اشياء هايي كه دوربرت هست مربوط ميشه . يعني بتوني رو همش تغييرات ايجاد كني مثل بازي half life 2 كه به نظر من هنوز بازي در نيومده كه به اين حد فزيك داشته باشه تو اين بازي تمام اشياء قبل جا به جايي هست . نميدونم چرا من اين همه اين بازي را دوست دارم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or