Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
نميدونم واقعاً چرا بعضی مراحل اينجوری درست شدن
مثلاً غول مرحله 4 &5 & 6 من هر کدوم بالای 20 30 بار بازی کردم ( شايدم بيشتر )
تا تونستم رد کنم...بعد میآم غول مرحله 7 رو بدونه اين که حتی يه بار هم ببازم رد میکنم
من فکر کنم اينم يکی از نقاط ضعف اين بازيست....
ولی در کل بازی خيلی قشنگيه......من که خيلی باهاش حال کردم....
انشا لا که سری 2 شم بره در دسته ساخت

خیلی بازیه ردیفیه من الان مرحله ی 6 ام.
چرا انقدر به این غول ها گیر میدین.همچین خیلی هم سخت نیست
همین سخت بودن خیلی بازی رو جذابتر کرده
اگه اسون بود مسخره میشد
من غول مرحله ی 5 رو سومین دست بردم.
ولی تا الان از همه باحالتر غول مرحله ی 6 بود .همون pرندهه
اون موشک هاش که دنبالت میکردن همونایی که 6 تا میفرستاد خیلی باحال بود.
من با اون رباط y رو میزدم بعد وقتی که موشک ها میومدن میپریدم هوا و بهش موشک میزدم.
وقتی هم دورخیز میکرد که ییهویی بهت بزنه از رباط پیاده میشدم چون یه موقع اگع بهت میخورد %70 جون رباطط میرفت

خیلی بازیه ردیفیه من الان مرحله ی 6 ام.
چرا انقدر به این غول ها گیر میدین.همچین خیلی هم سخت نیست
همین سخت بودن خیلی بازی رو جذابتر کرده
اگه اسون بود مسخره میشد
من غول مرحله ی 5 رو سومین دست بردم.
ولی تا الان از همه باحالتر غول مرحله ی 6 بود .همون pرندهه
اون موشک هاش که دنبالت میکردن همونایی که 6 تا میفرستاد خیلی باحال بود.
من با اون رباط y رو میزدم بعد وقتی که موشک ها میومدن میپریدم هوا و بهش موشک میزدم.
وقتی هم دورخیز میکرد که ییهویی بهت بزنه از رباط پیاده میشدم چون یه موقع اگع بهت میخورد %70 جون رباطط میرفت

رو چه درجه آی بازی میکنی؟؟؟

به نظر من سخت ترین غولها یکی شون غول مرحله ی 5 و یکی غول اول مرحله ی 10 بودن حتی غول مرحله ی آخر هم انقدر سخت نبود!!!
کلا غولهایی که روبات بودن خیلی آسون بودن نسبت Akrid ها و من خیلی اعصابم سر بعضی غولها خورد شد:mad: که وقتی بازی رو تموم کردم به خودم قول دادم دیگه یدفه هم تو دستگاه نمی ذارمش!

به نظر من سخت ترین غولها یکی شون غول مرحله ی 5 و یکی غول اول مرحله ی 10 بودن حتی غول مرحله ی آخر هم انقدر سخت نبود!!!
کلا غولهایی که روبات بودن خیلی آسون بودن نسبت Akrid ها و من خیلی اعصابم سر بعضی غولها خورد شد:mad: که وقتی بازی رو تموم کردم به خودم قول دادم دیگه یدفه هم تو دستگاه نمی ذارمش!

شاید من اشتباه میکنم!
مگه این غول مرحله ی 5 همونی نیست که تو زمینه بعد وقتی دستش از بین میره یکی دیگه در میاد؟؟؟

بالاخره این بازی هم امروز به تاریخ پیوست در کل بازی قشنگ و جذابی بود ولی یه ذره کوتاه بود هرچند تو بعضی مراحل غولها یه ذره اذیت میکردن ولی درکل بازی چندان سختی نبود و حالت نرمالش تو کمتر از 10 ساعت تموم میشه

تو کمتر از 10 ساعت تو حالت نرمال؟؟؟
شما بيا اينجا بازی کن اگه تو کمتر از 10 ساعت بازيرو تموم کردی
xbox360 و tv يو و... همچيو بردار ببر....
;)
مگر اين که easy بازی کنی..که اونم من باز بعيد میدونم تو کمتر از 10 ساعت بتونی تموم
کنی ولی بعيد نيست !!!...ولی نرمال رو عمراً !!
در کل اين رو هم ميخواستم بگم که نه تنها امتياز lostplanet بلکه امتياز همه
بازيها به آن چه که افراد رأی میدن نزديک تره.....
چون ممکنه اون نقد کننده بازی بياد يه امتياز پايين به بازی بده بد خراب کنه کل
امتياز افراد رو...امتياز اصلی اين بازی هم 8.6 هست..که به واقعيت هم خيلی نزديکه

تو کمتر از 10 ساعت تو حالت نرمال؟؟؟
شما بيا اينجا بازی کن اگه تو کمتر از 10 ساعت بازيرو تموم کردی
xbox360 و tv يو و... همچيو بردار ببر....
;)
مگر اين که easy بازی کنی..که اونم من باز بعيد میدونم تو کمتر از 10 ساعت بتونی تموم
کنی ولی بعيد نيست !!!...ولی نرمال رو عمراً !!

عزیز من هنوز سیو بازی رو روی دستگاهم دارم چیزی نزدیک 9 ساعت 20 دقیقه البته در مورد دقیقش مطمئن نیستم ولی از 20 25 بالاتر نبود الان هم DVD بازی رو با یکی از دوستان عوض کردم و به جاش Fear گرفتم وگرنه عکس میزاشتم باورت بشه شما یه طوری میگی انگار داری Oblivion بازی میکنی!:biggrin1: من اکثر بازیها رو سعی میکنم رو نرمال و هارد برم و به نظرم درجه نرمال این بازی فوق العاده راحت بود کلا بازی ساه ای بود البته اگه غول هاش رو بزاریم کنار که غول هارو هم با نهایتا 3 4 بار رفتن دستت میومد که باید چی کار بکنی تا بمیرن چون حالات رندم رو واسشون کم گزاشته بودن متاسفانه وقت نشد روی هارد بازی رو برم ببینم اونجا چه جوریه ولی تو حالت Easy یه بار رفتم خب این گرمای بدن که عمرا تموم نمیشه مگه اینکه الکی وایسی و بگردی یه کافی شاپی بری و از این صحبتا یعنی خودم خجالت کشیدم اومدم بیرون به نظر من روی درجه های بازی خوب کار نشده مخصوصا نرمال که از بخش Easy بعضی از بازیها هم اسون تر بود

من با یه جای بازی خیلی حال کردم دقیق یادم نیست کدوم مرحله ود ولی فکر کنم مرحله 8 9 بود همونی که بالای یه پلی و کلی ادم میکشی بعد میبینی پایین پل یه چند تا روبات جیگر و از این موشک اندازا و هزارتا آدم دیگه و... دارن بای بای میکنن من از یکی از این آدما یه دونه موشک انداز ورداشتم فقط 5 تا تیر توش بود هر کاری میکرئم نمیتونستم همه موشک اندازا و روباتها رو منفجر کنم 2 تا روبات بود 2 تا موشک انداز موشک انداز ها با یه تیر میمردن ولی روباتها با 2 تا که اینجوری یه دونه کم میومد منم هر کاری میکردیم میمردیم که البته با وجود هزار تا آدم و یه روبات طبیعیه!! خلاصه تیریپ ایکیوسان فکر کردم ییهویی ورداشتم یه تیر زدم به اون برجکی که یه دونه از اون روباتها روش بود دیدم هم برجک ترکید پشت بندش هم روباته!!
نتیجه اخلاقی: با کمترین تیر ممکن بیشترین استفاده رو میبریم و به فیزیک بی نهایت زیبای بازی هم بیشتر توجه میکنیم

عزیز من هنوز سیو بازی رو روی دستگاهم دارم چیزی نزدیک 9 ساعت 20 دقیقه البته در مورد دقیقش مطمئن نیستم ولی از 20 25 بالاتر نبود الان هم DVD بازی رو با یکی از دوستان عوض کردم و به جاش Fear گرفتم وگرنه عکس میزاشتم باورت بشه شما یه طوری میگی انگار داری Oblivion بازی میکنی!:biggrin1: من اکثر بازیها رو سعی میکنم رو نرمال و هارد برم و به نظرم درجه نرمال این بازی فوق العاده راحت بود کلا بازی ساه ای بود البته اگه غول هاش رو بزاریم کنار که غول هارو هم با نهایتا 3 4 بار رفتن دستت میومد که باید چی کار بکنی تا بمیرن چون حالات رندم رو واسشون کم گزاشته بودن متاسفانه وقت نشد روی هارد بازی رو برم ببینم اونجا چه جوریه ولی تو حالت Easy یه بار رفتم خب این گرمای بدن که عمرا تموم نمیشه مگه اینکه الکی وایسی و بگردی یه کافی شاپی بری و از این صحبتا یعنی خودم خجالت کشیدم اومدم بیرون به نظر من روی درجه های بازی خوب کار نشده مخصوصا نرمال که از بخش Easy بعضی از بازیها هم اسون تر بود

من کاری به save های قبليت ندارم:biggrin1: ..میآی اينجا من زمان برات تنظيم میکنم تا
10 ساعت بشين بازی کن ببينم تا آخرش میری يا ن:p ه..تازه الان بايد بهتر از قبل وارد شده باشی.
مراحل بازی که کاری ندارن..اصل کاری اون غول هاشه.:love: ...

من با یه جای بازی خیلی حال کردم دقیق یادم نیست کدوم مرحله ود ولی فکر کنم مرحله 8 9 بود همونی که بالای یه پلی و کلی ادم میکشی بعد میبینی پایین پل یه چند تا روبات جیگر و از این موشک اندازا و هزارتا آدم دیگه و... دارن بای بای میکنن من از یکی از این آدما یه دونه موشک انداز ورداشتم فقط 5 تا تیر توش بود هر کاری میکرئم نمیتونستم همه موشک اندازا و روباتها رو منفجر کنم 2 تا روبات بود 2 تا موشک انداز موشک انداز ها با یه تیر میمردن ولی روباتها با 2 تا که اینجوری یه دونه کم میومد منم هر کاری میکردیم میمردیم که البته با وجود هزار تا آدم و یه روبات طبیعیه!! خلاصه تیریپ ایکیوسان فکر کردم ییهویی ورداشتم یه تیر زدم به اون برجکی که یه دونه از اون روباتها روش بود دیدم هم برجک ترکید پشت بندش هم روباته!!
نتیجه اخلاقی: با کمترین تیر ممکن بیشترین استفاده رو میبریم و به فیزیک بی نهایت زیبای بازی هم بیشتر توجه میکنیم
تو اين مرحله شما میتونستی با تفنگ plasma gun همه موشک کارو بترکونی
اين تفنگ هم تيره نسبتاً زيادی داره و هم قدرته کافی

من کاری به save های قبليت ندارم:biggrin1: ..میآی اينجا من زمان برات تنظيم میکنم تا
10 ساعت بشين بازی کن ببينم تا آخرش میری يا ن:p ه..تازه الان بايد بهتر از قبل وارد شده باشی.
مراحل بازی که کاری ندارن..اصل کاری اون غول هاشه.:love: ...

ایول فکر باحالیه ولی شما تشریف بیار در خدمت باشیم چون مشکل من فعلا فقط DVD بازیه :biggrin1: ;)

سلام . سره یک غول گیر کردم .مرحله 8 بازی . همون غول شاخ داره که از تومواد مذاب میاد بیرون و دو تا دست داره . سره دست هاش رو زدم ولی از یک حدی بیشتر ازش خون کم نمیشه . یکی بگه باید چه کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or