Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
تو لیست بازیهای اینده 360 نام بازی LosT Planet 2 هم دیده میشه که تاریخ عرضه اون TBA 2007-8 هست . این هم لینکش : http://forums.xbox.com/1/10377685/ShowPost.aspx#10377685
برو قسمت Part 2 لیست بازیها (قسمت Part 2 لیست وسطای صفحه هست ) شماره 137 رو ببین ;) .
هنوز کپکام رسما اعلام نکرده...
در ضمن شما خودت داری میگی tba 2007/2008 یعنی هنوز معلوم نیست!
اون چند ماهه دیگه رو از کجا اوردی؟!

هنوز کپکام رسما اعلام نکرده...
در ضمن شما خودت داری میگی tba 2007/2008 یعنی هنوز معلوم نیست!
اون چند ماهه دیگه رو از کجا اوردی؟!

اره خب هنوز Capcom رسما اعلام نکرده .
ببخشید قربان من فکر میکردم که Lost planet 2 تو سال 86 یا همون 2007 عرضه میشه برای همین گفتم چند ماه دیگه . شرمنده:blushing: .

اقا این بازی ارزش خریدن و وقت گذاشتن داره ؟!!
چون من رو کنترل بازی خیلی حساسم کنترل بازی واسم خیلی مهمه / خوندم که چنتا بچه ها گفته بودن کنترلش زیاد خوب نیس. مثلا نمیتونی بالاسرتو ببینی :eek:
حالا واقعا همین طوره یا نه ؟؟
کلا اکشن بازی سریع و جذاب هست ؟؟
با کدوم بازی هم سبک خودش تو X360 هم ترازه ؟؟

چون من رو کنترل بازی خیلی حساسم کنترل بازی واسم خیلی مهمه / خوندم که چنتا بچه ها گفته بودن کنترلش زیاد خوب نیس. مثلا نمیتونی بالاسرتو ببینی :eek:
:eek: شما هنوز اين بازي نگرفتي ؟؟

هر چقدرم كنترلش بد باشه . از گرافيك و داستان زيباش نميشه گذشت .

توصيه من اينه كه سريع تر بگيري .

من در درجه ی اول گیم پلی یه بازی واسم مهمه و گرافیک و داستان و صدا و ........
در درجه های بعدی واسم قرار داره ;)
میگم HotGol جان اگه گیم پلیش خوب نیست و اکشنشم سریع نیست پس چیش جذابه :confused:
حتما داستانش !!!

من در درجه ی اول گیم پلی یه بازی واسم مهمه و گرافیک و داستان و صدا و ........
در درجه های بعدی واسم قرار داره ;)
میگم HotGol جان اگه گیم پلیش خوب نیست و اکشنشم سریع نیست پس چیش جذابه :confused:
حتما داستانش !!!

بنظر من این بازی ارزش خریدن نداره غیر از گرافیک چیز خاصی نداره گیم پلی کنده , حرکت شخصیت و ...
داستانم چیز خاصی نیست و اصلا از پیچ و خم کافی بر خوردار نیست
بازی کشش نداره و همه چیز خسته کنندس صدای شلیک ها , اسلحه ها , شخصیت ها , محیط و بنظر من لازمه یه بازی اکشن که 80% بازی در حال تیر زدن هستیم باید Gore و خون ریزی داشته باشه که متاسفانه درجه بازی هم T ه;)
اگه نظر منو در مورد این بازی بخوای من میگم Bullshit ;)

اقا از من میشنوی بیخیال بازی بشو چون گیم پلی بازی بدجوری میره تو اعصابت:mad: بالا سرتو نمیتونی ببینی در حالی که اکثر غول هارو باید بالا سرتو نشونه بگیری بکشی. وقتی داری با غول مبارزه میکنی کوچکترین تکونی بخوره تو هی میفتی زمین بعد که پا میشی دوباره میخوری زمین:laughing: بعضی وقت ها فقط باید یک ربع همینجوری بیکار وایسی زمین خوردنتو نگاه کنی بعدشم میمیری:cheesygri خلاصه گیم پلی مزخرفه ولی در عوض داستان و گرافیک خیلی خوبه این انفجار هاش خیلی ردیف من عاشقشم:love: راستی یه مرحله کنار مذاب هستی و توی این درجه سانتی گراد بالا که ادمو ذوب مبکنه بازم باید انرجی جمع کنی تا از سرما نمیری عجب سوتی داده کپکام.

آخرین ویرایش:
پست ها بالا رو بخون!!

header.jpg

Minimum: Windows® XP, Intel® Pentium® 4 supporting HT technology or AMD Athlon™ 64 3500+ or greater, 512 MB RAM (Windows XP) / 1 GB RAM (Windows Vista), 8.0 GB free disk space, 640x480 minimum resolution, 256 MB VRAM, DirectX®9.0c / Shader3.0*, NVIDIA® GeForce® 6600 or greater**, DirectSound compatible. DirectX®9.0c, Mouse, Keyboard, Broadband connection (Internet connection required to play.)

Recommended: Windows Vista™, Intel® Core™2 Duo, 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB RAM (Windows Vista), 1280x720 or higher resolution, 256 MB VRAM, NVIDIA® GeForce® 8600 or greater, Gamepad, Xbox 360™ Controller for Windows®
* Operation not assured if VRAM is shared with Main Memory.
** NVIDIA® GeForce® 7300 is not supported.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or