Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
این خود ما بودیم که خیلی این بازی رو بزرگش کردیم وگرنه مایکروسافت برای تمام بازیهای انحصاریش کمتر از این تبلیغ نمیکنه من نمیدونم چرا درک نمیکنی این بازی بعد از 2 تا شاهکار مثل GOW و Vegas اومده نباید انتظار بیشتر از این رو ازش داشت شاید از انتظاری که ما داشتیم کمتر بود هرچند من گفتم این بازی زیر 9 میگیره ولی به هیچ وجه افتضاح نیست و جزو بازیهای بسار خوب 360 به حساب میاد
من نمیدونم بعد یه مدت هم که یه بازی خوب میاد یه سری برای ما کارشناس بازی در میارن که بازی فلانه چرا چون گیم اسپات گفته خودت بازی رو انجام بده ببین به نظر خودت ارزش بازی چیه چه نمره ای بهش میدی مثلا Vegas رو هر کاریش کنی بازم ارزشش بالای 9 GOW همینطور به نظر من حق این بازی بود که بهش 8.6 هم بدن ولی گیم اسپات این روزها خیلی سختگیر شده
کاملا حرفاتو قبول دارم هومن جان. یه چیزیم میخواستم بگم و اونم اینکه : پس ببینید دیگه این GEARS of WAR چیه که Gamespot با اون همه سختگیریش که اتفاقا در این نسل هم بیشتر ار نسل قبل شده امتیاز کم نظیر 9.6 رو بهش داد. واقع عجب چیریه این بازی :eek: :eek:

در واقع نمره Gow 10 بود ولی خب خودت میدونی مایکروسافت 2 3 سالی هست که به هیچ بازی 10 نمیده برای همین یه ایراد رو گیم پلی و فکر کنم ارزش بازی گذاشت و به خاطر گیم پلی 3 و به خاطر ارزش یه نمره ازش کم کرد که میشد 9.6

آخرین ویرایش:
من نمیدونم بعد یه مدت هم که یه بازی خوب میاد یه سری برای ما کارشناس بازی در میارن که بازی فلانه چرا چون گیم اسپات گفته خودت بازی رو انجام بده ببین به نظر خودت ارزش بازی چیه چه نمره ای بهش میدی مثلا Vegas رو هر کاریش کنی بازم ارزشش بالای 9 GOW همینطور به نظر من حق این بازی بود که بهش 8.6 هم بدن ولی گیم اسپات این روزها خیلی سختگیر شده
منطق بالای شما اصلا به من اجازه نمی ده که با شما بحث کنم.
در ضمن من نمی دونستم با یک کلمه "نه چندان خوب" به یکی از بهترین عنوان های زندگی شما توهین شده! دفعه بعد سعی می کنم بیشتر دقت کنم.;)
در واقع نمره Gow 10 بود
خدا را شکر کسایی که تو سایتای بزرگ review می کنند افکاری مثل شما ندارند وگرنه واقعا امتیازات جالبی دیده می شد. هر چند که که در یسری سایتا هم وضع به همین منواله!

منطق بالای شما اصلا به من اجازه نمی ده که با شما بحث کنم.
در ضمن من نمی دونستم با یک کلمه "نه چندان خوب" به یکی از بهترین عنوان های زندگی شما توهین شده! دفعه بعد سعی می کنم بیشتر دقت کنم.;)

خدا را شکر کسایی که تو سایتای بزرگ review می کنند افکاری مثل شما ندارند وگرنه واقعا امتیازات جالبی دیده می شد. هر چند که که در یسری سایتا هم وضع به همین منواله!

استاد نمره 5 واسه GOW خوبه یا زیادشه هرچند اگه قرار باشه تو بگی که میگی نمره نسبتا جالب 9.6 کسی که ملاک نمره دهی رو تبلیغات و توجه به یه بازی بدونه انتظار بیشتری هم نمیشه ازش داشت
مساله بعد اینکه شما اثری دیدی که من بگم یکی از بهترین عنوانهای زندگی!!! ماشاالله قوه تخیل چرا نمیری تو ساخت MGS4 همکاری کنی
دوستان لطفا تا اطلاع ثانوی کسی بازی نخره تا ببینیم کارشناس محترم برنامه درباره بازیهایی که عرضه شده چه نظری میدن راستی بازی bomberman نمره 2.9 گرفته نظر شما چیه در حقش اجحاف نشده نباید بالای 9 میگرفت Oblivion چی فکر کنم 7 هم زیادش بود چون اصلا نو آوری نداشت
جالبه شما با من داری درباره منطق صحبت میکنی چیز بیشتری نمیگم چون همه چی کاملا واضحه بهتره هر وقت تونستی اعصابت رو کنترل کنی بیای یه چیزی بگی کسی که تو این دوره به بازی 8.1 میگه نه چندان جالب ................ فقط میتونم برای سطح فهم و درکت ابراز تاسف کنم و برای خودم هم متاسفم که دارم با یه آدمی مثل تو بحث میکنم

آخرین ویرایش:

وقتی تو خیلی از سایتها به همین منواله دلیلی نداره سایتهایی که به همین منوال نیست درست بگن;)

معذرت میخوام ولی شما تو این دوره زمونه به نمره 8.1 میگین نه چندان خوب!!! مثل اینکه هنوز تو دوران ps1 سر میکنی الان میتونم بپرسم کنسول های نسل بعد چند تا بازی بالای 9 دارن؟؟ کلا 5 تا بازیه که اونم واسه 360 الان یه طوری شده وقتی بازیها بالای 8 میگیرن یعنی بدون معطلی برو بگیر

ببین وقتی یه بازیه انحصاری با اون همه تبلیغ و سر و صدا و.... بیاد 8.1 بگیره یعنی ......

در ضمن نمره بالای 8 این بازی مدیون اون منتقدی هست به Tilt بازی داده 9 وگرنه نمره پایین 8 بود

Sound بازی گرفته 7 یعنی بیخیال موزیک و دیالوگ خوب بشین

اگه منظورت گیم اسپات هست من این سایتو از تمام سایتا بیشتر قبول دارم و تمام امتیازاشم به نظرم درسته! و منظورمم با نمره 9.6 بازی gow نبود.

من منظورم اصلا گیم اسپات نبود همون سایتهایی که میگی به همین منواله یعنی به gow امیتاز 10 رو دادن!

بله ما هم چیزی نگفتیم ولی شما هم اینو بدون مایکروسافت تقریبا برای تمام بازیهای انحصاریش همین قدر تبلیغ میکنه البته بحث Halo GOW جداست چون اونا هویت مایکروسافت هستن ولی به هرحال بحث اینجاس که تو این دوره وقتی یه بازی بالای 8 میگیره دقت کن خواهشا تو این نسل از بازیها شما به این بازی میگی خوب یا بد؟ بازی که بالای 9 میگیره که یعنی اگه بازی نکنی نصف عمرت بر فناس و بازی که بالای 8 میگیره جزو بازیهای خوب حساب میشه

من از حضور solid_hooman جان و بقیه عذر خواهی می کنم. و واقعا اشتباه کردم اون جمله نه چندان جالب رو نوشتم. از این به بعد هم سعی می کنم دیگه نظرات کارشناسانه در مقابل استادی چون شما ارائه ندم.
وقتی تو خیلی از سایتها به همین منواله دلیلی نداره سایتهایی که به همین منوال نیست درست بگن
اگه منظورت گیم اسپاته! من سایت گیم اسپات رو از همه سایتا بیشتر قبول دارم و اصلا منظورم با امتیاز 9.6 بازی gow نبود!

خوب وقتي يه بازي با اين همه تبليغ بياد و ميگن مثلا قراره شاهكاره كپكام بشه بعد مياد 8.1 ميگيره خوب اين يعني يه نيمچه شكست!
مثل اين بود كه gow با اون هكه تبليغات بياد بگيره 7 اونوقت به نظره شما شكست حساب نميشد؟؟؟؟
البته كلا بازيه بالاي 8 هم بازيه خوبيه و ارزش چند بار بازي كردن رو داره

چیزی که مهمه اینه که شما استاده همه مایی ولی من میخوام فقط همینو بدونی بعضی موقع ها که از کوره در میری واقعا یه چیزای عجیب غریبی میگی که آدم شاخ در میاره خوبه که آدم به جای اینکه وایسه بقیه بگن چی خوبه چی بده خودش فکرشو به کار بندازه من میگم حق Gow نمره 10 بود دلیل هم دارم هرکی بخواد براش توضیح میدم چرا چون خودم این بازی رو تجربه کردم و حق دارم نظرمو بگم و در ضمن اینکه مثل شما تمام فکر و ذکرم نمره سایتها نیست

خوب وقتي يه بازي با اين همه تبليغ بياد و ميگن مثلا قراره شاهكاره كپكام بشه بعد مياد 8.1 ميگيره خوب اين يعني يه نيمچه شكست!

راستش رو بخوای به نظر من شاهکار کپکام فقط و فقط Resident Evil و بس هیچ بازی هم نمیتونه جاشو بگیره هرچند Devil May Cry هم هست ولی فقط اویل

آقایون Ali_Amini و Emin3mzizo که صفحه ی پیش می گفتین من بوی PS3 بهم خورده به این بازی بد میگم ببینید امتیازش چند شده!!

ببین وقتی یه بازیه انحصاری با اون همه تبلیغ و سر و صدا و.... بیاد 8.1 بگیره یعنی ......

در ضمن نمره بالای 8 این بازی مدیون اون منتقدی هست به Tilt بازی داده 9 وگرنه نمره پایین 8 بود

Sound بازی گرفته 7 یعنی بیخیال موزیک و دیالوگ خوب بشین

این بازی با هیچ تبلیغ و سروصدایی نیومد فقط چون اولین بازی Release شده در 2007 بود خیلی اسمش رو شما شنیده بودی!

من میگم حق Gow نمره 10 بود دلیل هم دارم هرکی بخواد براش توضیح میدم

شما معیازتون برای امتیاز دادن به یه بازی همینطوری الکیه و اصلا نمیای قسمتهای مختلف رو بررسی کنی...هر بازی که خوشت بیاد میگی 10! حالا توضیح بده ما هم بدونیم!

با حرف اشکان جان هم موافقم چون اونم کارشناسانه قضاوت میکنه و به کار GS وارده...اصلا شما میدونی GS چطوری امتیاز میده؟توضیح میدی؟

آقایون Ali_Amini و Emin3mzizo که صفحه ی پیش می گفتین من بوی PS3 بهم خورده به این بازی بد میگم ببینید امتیازش چند شده!!
وقتی میگم نمک میخوری نمکدون میشکونی بخاطر همین حرفاته ... ;)
توقع داشتی چند بگیره این بازی ؟ 9.6 ؟ من که خودم هزار بار تا حالا گفتم امتیاز این بازی خیلی زیاد نمیشه و بالای 9 نمیره حالا اگه تو فکر میکردی میره بالای 9 دیگه نمیدونم ...
اگه دقت میکردی توی همون پستم هم گفتم که ریز امتیازات این بازی چند میشه دقیقا به غیر از بخش صدا توی بقیه جاها بیش بینیم درست از آب در اومد ! گفتم گرافیک 8 میشه گیم پلی هم 8 میشه ... دقیقا همینجورم شد ! (میتونی بری ببینی) فقط تو بخش صدا یه خورده زیاده روی کردم مثل اینکه :)
ضمنا،شمام دیگه هر وقت بازی میکنی و حال میکنی و تا آخرش میری ، بعدش نیا بگو این بازی فلان عیب داره و یا فلان مشکل رو داره و ... اینروزا فقط کارت شده عیب گرفتن از بازی ها هیچ وقت خوبیهاش رو در نظر نگرفتی همیشه وقتی اومدی از بازی مثلا تعریف کنی بدیهاش رو ذکر کردی ! (نه واسه LP تنها،در مورد GOW هم همینکارو کردی!);)

عجب آدمیه:biggrin1: :

توقع داشتی چند بگیره این بازی ؟ 9.6 ؟ من که خودم هزار بار تا حالا گفتم امتیاز این بازی خیلی زیاد نمیشه و بالای 9 نمیره حالا اگه تو فکر میکردی میره بالای 9 دیگه نمیدونم ...

اون تو بودی که می گفتی بازی خیلی خوبیه نه من...من از همون اول گفتم زیر 9 میگیره اونم در تایید حرفهای سامان!

ضمنا،شمام دیگه هر وقت بازی میکنی و حال میکنی و تا آخرش میری ، بعدش نیا بگو این بازی فلان عیب داره

میشه یک مثال در مورد این حرفت بزنی؟

اینروزا فقط کارت شده عیب گرفتن از بازی ها هیچ وقت خوبیهاش رو در نظر نگرفتی همیشه وقتی اومدی از بازی مثلا تعریف کنی بدیهاش رو ذکر کردی ! (نه واسه LP تنها،در مورد GOW هم همینکارو کردی!)

من خوبی های Lost Planet رو هم هزار بار گفتم که داستان و گرافیک خوبی داره ولی GamePlay اون یکنواخت و مسخرس که اینو خود تو هم گفتی!

(نه واسه LP تنها،در مورد GOW هم همینکارو کردی!)

دیگه الکی حرف نزن من هیچ در مورد عیبها و خوبیهای GOW حرف نزدم فقط گفتم در برابر Zelda و Oblivion نباید این بازی سال میشد و تو بودی تو اون تاپیک داشتی با همه دعوا می کردی سر GOW ! من هنوز دارم GOW رو بازی می کنم و باهاش حال می کنم و قبول دارم آخر Graphic و GamePlayه اما هنوز هم با Oblivion و Zelda مقایسش نمی کنم!

ببخشید که جاش اینجا نبود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or