نه بابا . من کی گفتم مرحله 4 هستم .سلام ! من هم آخر سر مرحله ي 1 رو تموم كردم !!! توي زمان 40 ديقيقه ! فقط او غول آخر مرحله خيلي سخت بود !!راستي OSOS جان شما كه مرحله ي 4 هست بگو ببنيم آخر هر مرحله اي ي غول هست !؟!؟!؟ اگر اينجوري باشه كه خيلي سخته !!اما در كل اين Capcop تركوند ! راستي Evil 5 براي 360 كي مياد !؟؟!
من هم همین طور .یعنی ما هم همین طور:cheesygriو در آخر خیلی خوشحال هستم که 360 دارم
شما لطف داری ososجان. اره اخر هرمرحله قول داره بعضی هاشون سخت میمیرن اما خوبیش انیه که سر هر قول 3 یا 4 تا روبات داری از اون بابت راهتی.به هرحال بازی خلی خوبی بود.من که الان دوباره دارم این بازی رو انجام میدم .
من 3 مرحله ديگه برم بازي تموم ميشه ؟؟ اگر اينجوري باشه كه خيلي بدنه دوست عزیز بازی 11 مرحله داره .دمت بابا ! چقدر زود بازي رو تموم كردي !!!! يعني بازي همش 4 مرحله داره !من 3 مرحله ديگه برم بازي تموم ميشه ؟؟ اگر اينجوري باشه كه خيلي بد
سلام به بچه های گل بازی سنتر. اقا من فردا می خوام این بازی رو بگیرم فقط یک سوال داشتم ایا بازی رو میشه سوم شخص مثل gears of war بازی کرد و ایا بازی فکری یا مثل gears of war میکشی میری جلو اگه میشه جواب بدین خیلی ممنون.
راستي Evil 5 براي 360 كي مياد !؟؟!
خوشبختانه یا بدبختانه باید بگم که امتیاز این بازی خیلی زیاد نمیشه ! با توجه به اینکه من خودم این بازی رو تهیه کردم و در حال انجامش هستم.
بازیه فوق الاده زیبا همراه با اکشن بسیار جذاب و پر هیجانیه ولی من هنوز روی حرفم هستم که امتیازش بالای 9 نمیره !