Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
روز موعود رسید . فردا این بازی در دستردس 360 بازان قرار خواهد گرفت { از یه منبع درست و حسابی شنیدم }
خلاصه هرکی زودتر گرفت یا خبر داغتری داشت یه ندا به ما هم بده:p

مژده بدید مژده
دات کام بازی رو آورده و تکاوچ هم 4 بعد از ظهر میاره
خطاب به مدیران گرامی
پست من جنبه خبر داشت نه تبلیغاتی . جون من کارت ندید ها :cheesygri

من اين بازي رو از آقاي تكاوچ گرفتم !!!! خيلي قشنگ درست كردن و حركاته بدنيش رو خيلي خيلي خوب درست كردم !! دمشون گرم ! حتما اين بازي رو امتحان كنيد !!! 7 تومن كه دادم براي اين بازي اصلا پشيمون نسيتم !! چون خيلي خداس !! داستان بازي هم خوبه !! گرافيكش هم كه ديكه خودت ميدونيين ( طراحي آدماش . كپه آدمه واقعي)

من اين بازي رو از آقاي تكاوچ گرفتم !!!! خيلي قشنگ درست كردن و حركاته بدنيش رو خيلي خيلي خوب درست كردم !! دمشون گرم ! حتما اين بازي رو امتحان كنيد !!! 7 تومن كه دادم براي اين بازي اصلا پشيمون نسيتم !! چون خيلي خداس !! داستان بازي هم خوبه !! گرافيكش هم كه ديكه خودت ميدونيين ( طراحي آدماش . كپه آدمه واقعي)
شما که بازی رو کردی بهش چند میدی؟؟

من الان تو یک انجمن خوندم که سعی نکنید این بازی را تو محیط Live بازی کنید چون ممکنه که MS شما رو از سایتش برای همیشه Ban کنه. علتش رو ننوشته بود.

فردا نوبت منم هست امروز زنگ زدم اینو داشت ولی fight Night هم می خواستم گفت فردا زنگ بزن جفتشو باهم..فردا میرم Xtreme 5b رو می ریزم!

كجا ميبري كه برات بريزه ! راستي خودشون اين فرمول رو دارن يا بايد بريزيم رو سي دي ببريم !!؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or