Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
من دمو رو بازی کردم در کل خیلی جالب بود هم گرافیک و هم گیم پلی مخصوصا اون گیره که پرتاب میکنه و به دیوار میچسبه ولی در کل به gow نمیرسه از همه لحاظ و امتیاز هم فکر کنم 8.8 بشه ;)
امیدوارم بالای 9 بیاره ولی چشمم اصلا اب نمیخوره البته باید دقت کنید که بازی بین 8 و 9 هم خیلی خوبه و امتیاز خیلی خوبی هست

من دمو رو بازی کردم در کل خیلی جالب بود هم گرافیک و هم گیم پلی مخصوصا اون گیره که پرتاب میکنه و به دیوار میچسبه ولی در کل به gow نمیرسه از همه لحاظ و امتیاز هم فکر کنم 8.8 بشه ;)
امیدوارم بالای 9 بیاره ولی چشمم اصلا اب نمیخوره البته باید دقت کنید که بازی بین 8 و 9 هم خیلی خوبه و امتیاز خیلی خوبی هست

اصلا ترسي به دل نداشته باش حتي اگه شده مايكروسافت زيرميزي بده امتياز اين بازي بالاي 9 هست .!!!!!!! يعني امتياز زير 9 براي اين بازي يك خيانته براي سازنده ي اين بازي .!!!!!
حداقل اين بازي بايد يه ايرادي داشته باشه كه امتيازش را پايين بياره منكه واقعا هيچ ايرادي نميتونم براي اين بازي بگيرم . ديگه بقيه را نميدونم.

من دمو رو بازی کردم در کل خیلی جالب بود هم گرافیک و هم گیم پلی مخصوصا اون گیره که پرتاب میکنه و به دیوار میچسبه ولی در کل به gow نمیرسه از همه لحاظ و امتیاز هم فکر کنم 8.8 بشه
اون Playable Demo ای شما و من بازی کردیم مال 8 ماه پیش بود یعنی 9 May . بنظرت از اون وقت تا حالا بازیسازان هیچ تغییری در بازی ندادن . رو نسخه نهای سایتها نظر میدن
راستی اصلا امتیاز زیر 9.2 رو بهش فکر نکن . این بازی از هر نظر کامله
پیروز باشی

اگه بازی ساخت ماکروسافت هست 100% بالای 9 میشه
:biggrin1: :biggrin1: :cheesygri :biggrin1: :biggrin1: :)
دوست من . ساخت و نشر بازی بر عهده Capcom هست و بازی تحد انحصار Xbox360 . ;)
main.jpg

دست راستیه شخصیت اول بازی هست;)

آخرین ویرایش:
اقا ما كه نفهميدم اين بازي lostplanet نحوه ي نشان دادن دوربين چكونه هست . منظورم اينه كه مثل بازي هاي شخص اول هست مثل half life يا مثل بازي هايي چون اسپلينترسل و يا مخلوط هر دو !!! لطفا راهنمايي كنيد.

من به این بازی اعتقاد دارم ولی مساله اینه که گیم اسپات خیلی بد نمره میده و به نظر من به این بازی نهایتا نمره 9 میده ولی از دید من این بازی ارزش 9.6 رو داره

سره gow که ثابت کرد بد نمره نمیده!!

اقا ما كه نفهميدم اين بازي lostplanet نحوه ي نشان دادن دوربين چكونه هست . منظورم اينه كه مثل بازي هاي شخص اول هست مثل half life يا مثل بازي هايي چون اسپلينترسل و يا مخلوط هر دو !!! لطفا راهنمايي كنيد.

مثل هیتمن هم میشه گفت هست;)
ولی کاملا شبیه بازی خاصی نیست!!

سلام
خب این بازی در ژاپن منتشر شد :) زمان لانچش در اروپا و امریکا هم نزدیکه گفتم این تاپیک رو بیارم بالا:cheesygri

Release Date: Jan 12, 2007

نمیشه نظرسنجی عمومی بشه تا ببینم کی به چه نمره ای رای داده؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or