Lost Planet: Extreme Condition

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما با این بازی چه امتیازی می دید ؟

• 9.6

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9.4

رای‌ها: 7 9.3%
  • 9.2

رای‌ها: 14 18.7%
  • 9

رای‌ها: 19 25.3%
  • زیر 9

رای‌ها: 21 28.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    75
اوف عجب چیزیه!
A must have title!!
راستی این نوشته‌ی CALL که وسط صفحه می‌یاد و زیرنویس‌های بازی چقدر منو یاد متال‌گیر می‌ندازه!

و در آخر خیلی خوش‌حال هستم که 360 دارم :biggrin1:

سلام ! من هم آخر سر مرحله ي 1 رو تموم كردم !!! توي زمان 40 ديقيقه ! فقط او غول آخر مرحله خيلي سخت بود !!‌راستي OSOS جان شما كه مرحله ي 4 هست بگو ببنيم آخر هر مرحله اي ي غول هست !؟!؟!؟ اگر اينجوري باشه كه خيلي سخته !!اما در كل اين Capcop تركوند ! راستي Evil 5 براي 360 كي مياد !؟؟!

سلام ! من هم آخر سر مرحله ي 1 رو تموم كردم !!! توي زمان 40 ديقيقه ! فقط او غول آخر مرحله خيلي سخت بود !!‌راستي OSOS جان شما كه مرحله ي 4 هست بگو ببنيم آخر هر مرحله اي ي غول هست !؟!؟!؟ اگر اينجوري باشه كه خيلي سخته !!اما در كل اين Capcop تركوند ! راستي Evil 5 براي 360 كي مياد !؟؟!
نه بابا . من کی گفتم مرحله 4 هستم . :)
کسی که مرحله 4 بود { توجه کن بود . که بازی رو تموم کرده } کسی نبود بجز NgN { عزیز دل } .خودم بیشتر از هر کسی در این سایت مشتاق Resident Evil 5 هستم .
و در آخر خیلی خوش‌حال هستم که 360 دارم
من هم همین طور .یعنی ما هم همین طور:cheesygri

شما لطف داری ososجان. اره اخر هرمرحله قول داره بعضی هاشون سخت میمیرن اما خوبیش انیه که سر هر قول 3 یا 4 تا روبات داری از اون بابت راهتی.به هرحال بازی خلی خوبی بود.من که الان دوباره دارم این بازی رو انجام میدم .

من باز مطمعن هستم اگه اين بازي امتياز زيادي بگيره باز ما همينجا تو همين تاپيك جنگ و دعوا داريم سر امتياز زياد كه باز ميگن مايكرو زيرميزي داده .

شما لطف داری ososجان. اره اخر هرمرحله قول داره بعضی هاشون سخت میمیرن اما خوبیش انیه که سر هر قول 3 یا 4 تا روبات داری از اون بابت راهتی.به هرحال بازی خلی خوبی بود.من که الان دوباره دارم این بازی رو انجام میدم .

دمت بابا ! چقدر زود بازي رو تموم كردي !!!! يعني بازي همش 4 مرحله داره !:( من 3 مرحله ديگه برم بازي تموم ميشه ؟؟ اگر اينجوري باشه كه خيلي بد

من باز مطمعن هستم اگه اين بازي امتياز زيادي بگيره باز ما همينجا تو همين تاپيك جنگ و دعوا داريم سر امتياز زياد كه باز ميگن مايكرو زيرميزي داده .

کسی جرات داره بیاد بگه...
هر بازی که مال کپکام(خصوصا اینافونه) باشه چه برای 360 چه برای Ps3 همشون عالین!وکسی نباید چیزه منفی دربارشون بگه.!!!

سلام

سلام به بچه های گل بازی سنتر. اقا من فردا می خوام این بازی رو بگیرم فقط یک سوال داشتم ایا بازی رو میشه سوم شخص مثل gears of war بازی کرد و ایا بازی فکری یا مثل gears of war میکشی میری جلو اگه میشه جواب بدین خیلی ممنون.

سلام به بچه های گل بازی سنتر. اقا من فردا می خوام این بازی رو بگیرم فقط یک سوال داشتم ایا بازی رو میشه سوم شخص مثل gears of war بازی کرد و ایا بازی فکری یا مثل gears of war میکشی میری جلو اگه میشه جواب بدین خیلی ممنون.

آره سوم شخصه. البته با فشار دکمه‌ای می‌تونی به حالت اول شخص درش بیاری که به ندرت استفاده می‌شه.
فکری هم نیست. باید بکشی بری جلو. Run and Gun!

خوشبختانه یا بدبختانه باید بگم که امتیاز این بازی خیلی زیاد نمیشه ! با توجه به اینکه من خودم این بازی رو تهیه کردم و در حال انجامش هستم.
بازیه فوق الاده زیبا همراه با اکشن بسیار جذاب و پر هیجانیه ولی من هنوز روی حرفم هستم که امتیازش بالای 9 نمیره ! (از بابت جنگ و دعوا هم خیالمون راحته دیگه !) :)
تا فعلا هم که تنها سایت Official Xbox Magazine این بازی رو Review کرده و بهش نمره 8 داده !
ولی باید منتظر بمونیم که بقیه چی میگن هر چند که از حرفم مطمعن هستم.

راستي Evil 5 براي 360 كي مياد !؟؟!

تاریخ عرضش هنوز معلوم نیست(TBA)
خوشبختانه یا بدبختانه باید بگم که امتیاز این بازی خیلی زیاد نمیشه ! با توجه به اینکه من خودم این بازی رو تهیه کردم و در حال انجامش هستم.
بازیه فوق الاده زیبا همراه با اکشن بسیار جذاب و پر هیجانیه ولی من هنوز روی حرفم هستم که امتیازش بالای 9 نمیره !

من بازی رو نکردم ولی به نظرم بالای 9 میره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or