Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوبه از این که میبینم یه فاینال باز حسابی هم هست خوشحالم :biggrin1:. در مورد این بازی فعلاَ نمیشه نظر داد چون هنوز من چیزیشو نرفتم برای همین پرسیدم ... راستی سامون داره؟

. ,limit break هم نداره تا اینجا شاید مثل بلو دراگون بعدش اضافه شه . summon اصلا نداره . ولی بازیش خیلی قشنگ تنها چیزی که اذیت میکنه نحوه ی level گرفتنه نمیذاره اونجور که میخوای قوی بشه . یکی که چند ساعت مبازره کنه که قوی شه با او که نکنه فرقی نداره زیاد .

. ,limit break هم نداره تا اینجا شاید مثل بلو دراگون بعدش اضافه شه . summon اصلا نداره . ولی بازیش خیلی قشنگ تنها چیزی که اذیت میکنه نحوه ی level گرفتنه نمیذاره اونجور که میخوای قوی بشه . یکی که چند ساعت مبازره کنه که قوی شه با او که نکنه فرقی نداره زیاد .
چه جالب شاید این کارو کردن که خیلی سخت بشه تمومش کرد ! ;)

کاشکی اورجینالش رو گرفته بودم:(( یه سری سفارش دادم که دستگاه نمیخوند. عوضش کردم بازهم نخوند. ظاهرا کنسولم با AONE مشکل پیدا کرده. رایت زدم از روشون بازهم وسط بازی گیر میکنه. حالا باید برم یه مارک دیگه بگرم که فروشنده گفته باید 4 تا دیسکش رو با هم ببری هر چند هنوز نیاورده.اینجوری اگه اورجینالش رو میگرفتم بهتر بود. هنوز تو دیسک 2 موندم.

پ ن : میگم راستی من وقتی یادم میاد که دارم نسخه کپی رو بازی میکنم احساس میکنم یه جای در درونم دردش میگیره:biggrin1: اگه اشتباه نکنم این همونه که بهش میگن وجدان:biggrin1:

کاشکی اورجینالش رو گرفته بودم:(( یه سری سفارش دادم که دستگاه نمیخوند. عوضش کردم بازهم نخوند. ظاهرا کنسولم با AONE مشکل پیدا کرده. رایت زدم از روشون بازهم وسط بازی گیر میکنه. حالا باید برم یه مارک دیگه بگرم که فروشنده گفته باید 4 تا دیسکش رو با هم ببری هر چند هنوز نیاورده.اینجوری اگه اورجینالش رو میگرفتم بهتر بود. هنوز تو دیسک 2 موندم.

پ ن : میگم راستی من وقتی یادم میاد که دارم نسخه کپی رو بازی میکنم احساس میکنم یه جای در درونم دردش میگیره:biggrin1: اگه اشتباه نکنم این همونه که بهش میگن وجدان:biggrin1:
بابا جواد جون باز تو که خوبه که تا DVD 2 رفتی من بد بخت 3 هفته هست که سفارش دادم اگه بگم یه ماه هست هم فکر نکنم اشتباه گفته باشم که هنوزم که هنوزه نرسیده هر بار داره برگشت می خوره امیدوارم یه شنبه برسه ! اگه رسید قول می دم تو 3 یا 4 روز آخرای دیسک 2 باشم :biggrin1:

نه این بهتر اچیومنت میده. با تموم کردن هر دیسک 150 تا میگیری. یعنی با تمام کردن بازی حداقل 500 امتیاز میگیری. یه سری اچیومنت هم هست که همون اولای بازی میگیری. البته اونجور که تو بعضی سایتا دیدم برای گرفتن بعضی اچیومنتها باید یه سری از باسها رو پیدا کنی و شکست بدی که فکر کنم این یکی سخت باشه.

نه این بهتر اچیومنت میده. با تموم کردن هر دیسک 150 تا میگیری. یعنی با تمام کردن بازی حداقل 500 امتیاز میگیری. یه سری اچیومنت هم هست که همون اولای بازی میگیری. البته اونجور که تو بعضی سایتا دیدم برای گرفتن بعضی اچیومنتها باید یه سری از باسها رو پیدا کنی و شکست بدی که فکر کنم این یکی سخت باشه.

نه اتفاقا پیدا کردن و کشتن این باسها خیلی ساده است.در اواخر بازی که نقشه به صورت open world برای شما باز است با کشتی به هر جا که بخواهید می تونید برید .خود بازی چند جا را با رنگ روشن نشون میده که اگه به اونجاها سر بزنید هر کدوم یه باس دارند .من توصیه میکنم قبل از اینکه با باس اخر بازی مبارزه کنید تمام این باسها را شکست بدید چون یک سری شمشیر و ایتم با ارزش به شما میده که برای باس اخر مفید هستش.

جالبه یکی از دوستان کامنت داده بود که 40 ساعت بازی کرده و تازه دیسک دوم است.من کل بازی را 40 ساعته تموم کردم تازه 80 درصد side quest ها را هم تموم کردم .;)
ببینید برای level up کردن باید در جاهای مخصوص مبارزه کنید .ممکن شما 10 ساعت یه جا مبارزه کنید 5 تا level هم نگیرید اما در جای دیگه با 1 ساعت بازی 10 تا level بگیرید .

بهترین جا برای level up کردن temple of enlightement است که با هر مبارزه یه level up میده .

نه اتفاقا پیدا کردن و کشتن این باسها خیلی ساده است.در اواخر بازی که نقشه به صورت open world برای شما باز است با کشتی به هر جا که بخواهید می تونید برید .خود بازی چند جا را با رنگ روشن نشون میده که اگه به اونجاها سر بزنید هر کدوم یه باس دارند .من توصیه میکنم قبل از اینکه با باس اخر بازی مبارزه کنید تمام این باسها را شکست بدید چون یک سری شمشیر و ایتم با ارزش به شما میده که برای باس اخر مفید هستش.

جالبه یکی از دوستان کامنت داده بود که 40 ساعت بازی کرده و تازه دیسک دوم است.من کل بازی را 40 ساعته تموم کردم تازه 80 درصد side quest ها را هم تموم کردم .;)
ببینید برای level up کردن باید در جاهای مخصوص مبارزه کنید .ممکن شما 10 ساعت یه جا مبارزه کنید 5 تا level هم نگیرید اما در جای دیگه با 1 ساعت بازی 10 تا level بگیرید .

بهترین جا برای level up کردن temple of enlightement است که با هر مبارزه یه level up میده .
لازم شد واسه 1000 اچیومنتش یه برنامه درست حسابی بریزیم:cheesygri
شما آخر بازی به لول چند رسیدی ؟ میخوام ببینم به چه حدودی میشه رسید.

من دلم نمی آد سریع تمومش کنم . ما ره منم دیسک 2 یه ذره اذیت کرد یه دفعه می گه دیسک کثیفه . دیسک 3 و 4 رو هم هنوز نکست واسه یوسی نیورده . منم چند روز کارام شده فقط لول آپ کردن . اگه اوریجینالش جایی باشه من میرم میگیرم ولی تو ایران فکر نکنم باشه :(

بالا خره دیسک دو رو دلم اومد تموم کنم . لولم شده بود 40 . خسته شدم الکلی 20 ساعته دارم fightنم . یه ذره مبارزه های بازی داره اذیت میکنه . انقدر مبارزه کردم دیدم یه اشکالی این وسط هست . این بازی هوش مصنوعیش واقعا مشکل داره فکر کنم خوب نتونستن با موتور utکار کنن واسه همین اومدنه جورایی تقلب کردن . اصلا تقریبا هوش مصنئعی نداره فقط چند تا کارایی که از قبل شدن رو انجام میده . اولش اینکه بر عکس همه ی بازیا که هر وقت نوبتت میشه انتخاب میکنی چیکار کنی ، تو این بازی اولش همه چیو انتخاب میکنی بعد نوبتت میشه ؟ چر ا اینجوری ؟ اولش من فکر میکردم یه روش جدیده دیگه با حاله . ولی الان می بینم این واسه این بوده که کامپیوتر دست منو بخونه . بجای اینکه خودش فکر کنه چی کار کنه میبینه اول من چیکار میکنم بعد میاد از رو حرکتای من یه سری حرکات از پیش تایین شده رو انجام میده .مثلا آخر دیسک 2 چند تا آدمن با یه ماشین پرنده پشتشون . اگه من بخوام به تمام آدما ضربه بزنم نوبت این ماشینه چون قبلا دست منو دیده میاد به همه خون میده . جالب اینه وقتی من قویم همه رو کشتم فقط خودشه،هیچ ضربه ای ام نخورده ولی باز zypher میده . تمام مبارزات یک سیکل از پیش تایین شده رو انجام میدن . نوع لول آپ کردن یه جورایی ضعیف نگر داشتن بازیکنم واسه همینه که معلوم نشه این هوش مصنوعیش خیلی تعطیله . اینجا معلومه تیم برنامه نویسای اسکوار خیلی ماهر ترن چون همیشه حریف همون لحظه تصمیم میگیره چیکار کنه هیچ وقتم 2تا مبارزه یکی نیست نه اینکه اول دست منو بخونه به بیاد حرکتای مسخره بکنه . مثلا bug ها همیشه شماره ی c & e میان magic charge میکنن هیچ وقتم تغییر نمیکنه بعد چند بارهمه حرکتای حریفو میشه حفظ کرد .
البته واقعا بازیش قشنگه خیلی وقت بود بازی به این قشنگی بازی تکرده بودم . داستانش عالیه . اون صحنه ی تدفین دختر کایم که بی نظیر بود .

لازم شد واسه 1000 اچیومنتش یه برنامه درست حسابی بریزیم:cheesygri
شما آخر بازی به لول چند رسیدی ؟ میخوام ببینم به چه حدودی میشه رسید.

سلام . level من برای افراد اصلی گروه که شامل kaim,seth,jensen,sed و sarah است 61 بود و بدون کوچکترین مشکلی باس نهایی را زدم .
البته باید بتونید از skill link استفاده بهینه را بکنید .مهارت هایی که sed داره خیلی بدرد بخور هستند مخصوصا double item ,double exp , و double sp

یه نکته برای کسانی که بازی را تموم نکردند اینکه سعی کنید بیشتر از افراد immortal گروه استفاده کنید که در نهایت خیلی بدردتون میخوره .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or