Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میخوام ببینم همین ما چند نفر داریم این بازی رو میکنیم؟باور کنید حیفه آدم 360 داشته باشه و این بازی رو انجام نده. این حرف من نیست برید تو گیم اسپات ببینید خلایق چی که در مورد این بازی نمیگن. بازی از نظر داستانی بسیار غنیه. داستان بازی بسیار گیرا مفصل وسریعه. بر خلاف خیلی از بازیهای امروزی که برای خالی نبودن عریضه یه داستان کوتاه دارن (علیرغم اینکه ممکن همون هم خیلی قوی باشه) داستان این بازی بسیار گیرا و عمیقه. گیم پلی بازی هم که عالیه. تنها نقطه ضعف رو میشه بعضی افت فریمها و لودها دونست که اونهم چندان آزار دهنده نیست و در مقابل نقاط قوت بازی گمه. خلاصه از ما گفتن بود.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا چندتا سوال جانبی:
تو این بازی دوباره سیستم ورود به مبارزات بصورت رندوم دراومده. برخلاف blue dragon ، eternal sonata ،FF12 و... شما کدوم نوع رو بیشتر میپسندید؟ چرا؟ (من اینجوری رو بیشتر دوست دارم ولی علتش رو بعدا میگم:biggrin1:)

راستش رو بگید: شما تمام قسمتهای 1000 year dream رو کامل میخونید؟:biggrin1: من یکی که بعضی وقتها حوصلش رو ندارم میزارم برای بعدا:biggrin1:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این یکی یه علامت سوال اساسیه که تو eternal sonata هم برام ایجاد شد ولی اینجا دیگه خیلی علامت سوالش بزرگ شده هیچ ربطی هم به داستان بازی نداره
اینا تو شهرشون طرح "ارتقای امنیت اجتماعی" ندارن؟:biggrin1:
بابا این چه وضعیه این بازی رو نمیشه جلوی کوچیکترا بازی کرد. :biggrin1:من که جلوی داداش کوچیکم بازی نمیکنم واسه همین سرعت انجام بازیم هم کم شده.
میدونم این تو این سبک غیر عادی نیست. ولی این یکی یه جوریه....

ماله من که هنوز که هنوزه به دستم نرسیده
حالا چندتا سوال جانبی:
تو این بازی دوباره سیستم ورود به مبارزات بصورت رندوم دراومده. برخلاف blue dragon ، eternal sonata ،FF12 و... شما کدوم نوع رو بیشتر میپسندید؟ چرا؟ (من اینجوری رو بیشتر دوست دارم ولی علتش رو بعدا میگم:biggrin1:)
به نظر کم مثل بازی های Blue Dragon باشه بهتره
منم یه تریلر که از این بازی دانلود کردم متوجه این قضیه شدم و خیلی هم حالم گرفته شد

راستی این حامد کجاست ؟ هنوز داره Project sylpheed بازی میکنه؟ واقعا که...:punish:
همینجام :دی ، نه دیگه اون رو ول کردم چسبیدم به Eternal Sonata .الان هم رسیدم یکجایی که مخ رو میاره پایین اعصابم فتیر داغون است.هیچکدام از فروشنده های اهواز هم LO رو نیاوردند دارم دق میکنم من ... :((

تو این بازی دوباره سیستم ورود به مبارزات بصورت رندوم دراومده. برخلاف blue dragon ، eternal sonata ،FF12 و... شما کدوم نوع رو بیشتر میپسندید؟ چرا؟
تو مثلا" از چیه رندوم خوشت میاد ؟ :دی من فکم میاد پایین تا با این مبارزات رندوم کنار بیام و عادت کنم به جریان بازی ؛ به نظر من اگر سیستم مبارزات اختیاری باشد خیلی خیلی بهتر است.روی این حساب با سیستم مبارزات اختیاری ES خیلی حال میکنم ، چون واقعا" دستت را برای به موقع Level Up کردن باز می گذارد.

به نظر کم مثل بازی های Blue Dragon باشه بهتره
تو مثلا" از چیه رندوم خوشت میاد ؟ من فکم میاد پایین تا با این مبارزات رندوم کنار بیام و عادت کنم به جریان بازی ؛ به نظر من اگر سیستم مبارزات اختیاری باشد خیلی خیلی بهتر است.روی این حساب با سیستم مبارزات اختیاری ES خیلی حال میکنم ، چون واقعا" دستت را برای به موقع Level Up کردن باز می گذارد.
خو اتفاقا من از همینش خوشم میاد. فکر کن بازی رسیده یه جای حساس و آدم میخواد زودتر بدونه که این بخش از داستان چی میشه واسه همین تو سیستم انتخابی همش از زیر مبارزه ها در میره. آخرشم که به یه boss خفن میخوره چون درست level up نکرده دهنش سرویس میشه. کلا این روش برای آدمای تنبل مثل من که باید بعضی وقتا چوب رو سرشون باشه عالیه:biggrin1:

راحت که نه ولی خوب میتونه یه جورایی بازی کنه. اما اگه زبان در حد متوسط هم باشه راحت میتونید.
پ ن: اگر خواستید امتحان کنید اولش فقط دیسک 1 رو بگیرید.

منم دیسک 1 رو تموم کردم . 15 ساعت طول کشید . یه ذره زیادتر از بقیه شد . ولی خوب همه جا رو زیرو رو کردم . level 23 بود . واقعا محشره . امسال فکر نکنم بازی بیاد که داستانش به این حد عالی باشه . من که دارم کیفه دنیا رو می کنم . فقط اینfmv های بازی زیاد نیستن من فکر میکردم خیلی بیشتر باید باشه . حداقل اخر دیسک یک یه باحال می خواستش . همش real time با همون موتور بازی. فکر کنم یکی از برتری های فینال همین باشه تیم اسکوار بهترینن تو این کار . فینال 10 نود دقیقه فیلم داشت تو بازی .

میشه بگید سبک بازی چطوری؟ منم میجواستم این بازی رو بخرم ولی گفتم اگه سبکش مثل فانال فانتزی باشه ...:-"
گیم پلیش از همونایی که یکی من بزم یکی تو بزنی هستش؟!!!!!
ممنون میشم راهنماییم بکنید.

من دی وی دی 3 رو شروع کردم هر لحظه میرم جلوتر بازی جالب تر میشه مخصوصا داستانش تا حالا 2 تا دی وی دی 15 ساعت طول کشیده

خوب ما هم دیشب به سلامتی دیسک 2 رو شروع کردیم. همونطور که حسام می گفت هر چی جلوتر میره داستان بازی جالبتر میشه.

بنظر میرسه مثل سری FF که تو تمام قسمتها chocob ها وجود داشتن ، ساکاگوچی میخواد تو این سری از بازیهاش kelolon (درست نوشتم؟) رو بعنوان یه امضا پای تمام کارهاش بزار. هم تو BD بودن هم تو LO هستن. خداییش یه جورایی با مزه هستن.

راستی این magic که باهاش میتونید یکی از یارای خودتون رو تبدیل به kelolon کنید به چه دردی میخوره؟ تو BD که هیچ کاربردی نداشت تو این LO هم هنوز امتحانش نکردم.

تو bd می تومستی وقتی kelolon هستی یه kelolon critical attackبزنی که واقعا قوی بود ولی منم ایجا رو امتحان نکردم . آی گفتی منم که دلم واسه chocoboخیلی تنگ شده کاش اینجام بود یا یه موجودی داشت که تربیتش کردو باهاش ماموریت جانبی انجام داد . گرفتن levelتو بازی با بقیه فرق داره وقتیlevel بره بالا و از حریفت بیشتر بشه experiance با sp یکی میشه . هم خوبه هم بد . نمیزاره خیلی بیشتر از اونی که ساکاگوچی میخواسته تا اونجا قوی باشی جلوتر بری واسه همین مبارزه ها سختر رو رییسام سخت میشه . ولی خب قوی تر بودن خیلی کیف میده . فکر کنم باید تو دیسک 4 یه موجودایی باشن که یشه راحت خودتو level upکنی وگرنه اینجوذی 60 سال طول میکشه

آخرین ویرایش:
سلام به همه منم شروع کردم :biggrin1: فقط یه سوال دارم مگه این بازی مثل فاینال فانتزی نیست؟ آخه من میبینیم تایم بازی هاتون خیلی کمه بعضیاتون در 15 ساعت دوتا دیسک رفتید جلو البته میدونم که دارید داستان اصلی رو میرید و نمیدونم مثل فاینال 10 داستان فرعی هم داره با مناطق مخفی و غولهای مخفی قوی یا نه (پننس فاینال 10 رو هر کس دیده باشه متوجه عضمت غول میشه :biggrin1: ضعیف ترین غول فاینال 10 غول آخرش بود همون بابای تیداس :biggrin1:) درکل اگه سیستم و روال فاینال ها توی این بازی باشه فکر نکنم زیر 200 ساعت بشه بازی کرد :biggrin1: . در کل عجله نکنید تو تموم کردنش .
اما یه چیزی که به نظرم جالب بود منهای ضعفهایی که تا الان از این بازی گرفته شده هستش اونم اینکه من متوجه شدم محیطهای تاریک رو بهتر طراحی کردن تا محیط های روشن بطور مثال تفاوت منطقه اول بازی که بیشتر مثل دموهای cg میمونه با منطقه بعدی که واقعاَ در حد ps2 هستش . ولی درکل اصلاَ مهم نیست چون داستان خوبی داره و مهمتر از اون گیم پلیش هستش که عالیه :biggrin1:.

در کل موفق باشید

خدایی خیلی از ps2 بالاتره و بی انصافیه ولی cg خیلی خیلی کم داره . من الان 40 ساعت بازی کردم دیسک 2 ام . اصلا قوی نمی شن من ام هنوز ضربم به 1000 تا نمی رسه . این ج.ری باید به 300 ذسید تا ضربه ی 9999 تا زد . این وقتو تو فاینال 10 می ذاشتم الان 9999 رو هم رد کرده بودم . آره دو تا ریسس خاطره انگیز من پننس تو فاینال 10 با روبی تو فاینال 7 .بابا ی تیدوس که خنده بود یه ساعت می خندیدم . رییس آخر بازی خونش نصف یه ضریه من بود . با یه ضرب میمورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or