به نظر کم مثل بازی های Blue Dragon باشه بهترهحالا چندتا سوال جانبی:
تو این بازی دوباره سیستم ورود به مبارزات بصورت رندوم دراومده. برخلاف blue dragon ، eternal sonata ،FF12 و... شما کدوم نوع رو بیشتر میپسندید؟ چرا؟ (من اینجوری رو بیشتر دوست دارم ولی علتش رو بعدا میگم:biggrin1![]()
همینجامراستی این حامد کجاست ؟ هنوز داره Project sylpheed بازی میکنه؟ واقعا که...unish:
تو مثلا" از چیه رندوم خوشت میاد ؟تو این بازی دوباره سیستم ورود به مبارزات بصورت رندوم دراومده. برخلاف blue dragon ، eternal sonata ،FF12 و... شما کدوم نوع رو بیشتر میپسندید؟ چرا؟
به نظر کم مثل بازی های Blue Dragon باشه بهتره
خو اتفاقا من از همینش خوشم میاد. فکر کن بازی رسیده یه جای حساس و آدم میخواد زودتر بدونه که این بخش از داستان چی میشه واسه همین تو سیستم انتخابی همش از زیر مبارزه ها در میره. آخرشم که به یه boss خفن میخوره چون درست level up نکرده دهنش سرویس میشه. کلا این روش برای آدمای تنبل مثل من که باید بعضی وقتا چوب رو سرشون باشه عالیه:biggrin1:تو مثلا" از چیه رندوم خوشت میاد ؟ من فکم میاد پایین تا با این مبارزات رندوم کنار بیام و عادت کنم به جریان بازی ؛ به نظر من اگر سیستم مبارزات اختیاری باشد خیلی خیلی بهتر است.روی این حساب با سیستم مبارزات اختیاری ES خیلی حال میکنم ، چون واقعا" دستت را برای به موقع Level Up کردن باز می گذارد.