tekken_lord
کاربر سایت
خوبه از این که میبینم یه فاینال باز حسابی هم هست خوشحالم :biggrin1:. در مورد این بازی فعلاَ نمیشه نظر داد چون هنوز من چیزیشو نرفتم برای همین پرسیدم ... راستی سامون داره؟
چه جالب شاید این کارو کردن که خیلی سخت بشه تمومش کرد !. ,limit break هم نداره تا اینجا شاید مثل بلو دراگون بعدش اضافه شه . summon اصلا نداره . ولی بازیش خیلی قشنگ تنها چیزی که اذیت میکنه نحوه ی level گرفتنه نمیذاره اونجور که میخوای قوی بشه . یکی که چند ساعت مبازره کنه که قوی شه با او که نکنه فرقی نداره زیاد .

یه سری سفارش دادم که دستگاه نمیخوند. عوضش کردم بازهم نخوند. ظاهرا کنسولم با AONE مشکل پیدا کرده. رایت زدم از روشون بازهم وسط بازی گیر میکنه. حالا باید برم یه مارک دیگه بگرم که فروشنده گفته باید 4 تا دیسکش رو با هم ببری هر چند هنوز نیاورده.اینجوری اگه اورجینالش رو میگرفتم بهتر بود. هنوز تو دیسک 2 موندم.بابا جواد جون باز تو که خوبه که تا DVD 2 رفتی من بد بخت 3 هفته هست که سفارش دادم اگه بگم یه ماه هست هم فکر نکنم اشتباه گفته باشم که هنوزم که هنوزه نرسیده هر بار داره برگشت می خوره امیدوارم یه شنبه برسه ! اگه رسید قول می دم تو 3 یا 4 روز آخرای دیسک 2 باشم :biggrin1:کاشکی اورجینالش رو گرفته بودمیه سری سفارش دادم که دستگاه نمیخوند. عوضش کردم بازهم نخوند. ظاهرا کنسولم با AONE مشکل پیدا کرده. رایت زدم از روشون بازهم وسط بازی گیر میکنه. حالا باید برم یه مارک دیگه بگرم که فروشنده گفته باید 4 تا دیسکش رو با هم ببری هر چند هنوز نیاورده.اینجوری اگه اورجینالش رو میگرفتم بهتر بود. هنوز تو دیسک 2 موندم.
پ ن : میگم راستی من وقتی یادم میاد که دارم نسخه کپی رو بازی میکنم احساس میکنم یه جای در درونم دردش میگیره:biggrin1: اگه اشتباه نکنم این همونه که بهش میگن وجدان:biggrin1:
نه این بهتر اچیومنت میده. با تموم کردن هر دیسک 150 تا میگیری. یعنی با تمام کردن بازی حداقل 500 امتیاز میگیری. یه سری اچیومنت هم هست که همون اولای بازی میگیری. البته اونجور که تو بعضی سایتا دیدم برای گرفتن بعضی اچیومنتها باید یه سری از باسها رو پیدا کنی و شکست بدی که فکر کنم این یکی سخت باشه.

لازم شد واسه 1000 اچیومنتش یه برنامه درست حسابی بریزیم:cheesygriنه اتفاقا پیدا کردن و کشتن این باسها خیلی ساده است.در اواخر بازی که نقشه به صورت open world برای شما باز است با کشتی به هر جا که بخواهید می تونید برید .خود بازی چند جا را با رنگ روشن نشون میده که اگه به اونجاها سر بزنید هر کدوم یه باس دارند .من توصیه میکنم قبل از اینکه با باس اخر بازی مبارزه کنید تمام این باسها را شکست بدید چون یک سری شمشیر و ایتم با ارزش به شما میده که برای باس اخر مفید هستش.
جالبه یکی از دوستان کامنت داده بود که 40 ساعت بازی کرده و تازه دیسک دوم است.من کل بازی را 40 ساعته تموم کردم تازه 80 درصد side quest ها را هم تموم کردم .
ببینید برای level up کردن باید در جاهای مخصوص مبارزه کنید .ممکن شما 10 ساعت یه جا مبارزه کنید 5 تا level هم نگیرید اما در جای دیگه با 1 ساعت بازی 10 تا level بگیرید .
بهترین جا برای level up کردن temple of enlightement است که با هر مبارزه یه level up میده .

میشه بیشتر از این داستانو لو ندی ؟اون صحنه ی تدفین دختر کایم که بی نظیر بود .

لازم شد واسه 1000 اچیومنتش یه برنامه درست حسابی بریزیم:cheesygri
شما آخر بازی به لول چند رسیدی ؟ میخوام ببینم به چه حدودی میشه رسید.

میشه بیشتر از این داستانو لو ندی ؟
حالا اگه من اینو گفته بودم بنم می کردن !