این خاصیت ناشی از Ring هاییه که استفاده میکنی. در این وضعیت موقع حمله دور حریف یه حلقه میبینی. با شروع حمله باید دکمه RT ( شایدم LT:biggrin1حکایت این آیتم ـه که می گیریم و هنگام حمله باعث وجود یه دایره در هدف ضربه می شود چیه و چیکارش باید کنم ؟
رو نگه داری. باشروع حمله شاهد یه حلقه ای که دائما کوچک میشه، اگر درست زمانی که این حلقه برروی حلقه دور دشمن منطبق شد دکمه رو رها کنی قدرت ضربه افزایش پیدا میکنه. بسته به زمان رها کردن دکمه حمله یکی از سه حالت Prefect ، Good و یا Bad رو میگیره که نشون دهنده قدرت ضربه وارد شده از طرف شما میباشند همی بودند استند گردیدندندی مر او را :biggrin1:چرا مگه میشه نمرد ؟دوستان من RPG باز نیستم و Lost Odyssey رو هم نمیگیرم ولی یه سوال داشتم. توی داستان بازی انگار میگفتن شخصیت اول بازی نمیدونم 1000 ساله زنده هست و نمیمیره و ...
توی بازی وقتی دشمن ضربه میزنه بهمون چی میشه ؟! نمیمیریم ؟!!
سلام دوست عزیز:) چطوري ميشه حملات دشمن ملعون رو دفاع نمود؟
2)آيا در گفتگو هايي كه خارج از Cutscene هستند به طور كلي صدا ندارد يا مشكل از ماست؟
3)جريان دكمه زدن موقع حمله چيه ميگن ضربه مربه رو قوي ميكنه؟ (ring رو نميگم.)
4)40 ساعت cutscene حقيقت داره؟
در این بازی یار شما اصطلاحا ناک دان میشه (اسمش رو درست گفتم؟) و اگر تمام افراد گروه ناک دان بشن و کسی برای مبارزه نداشته باشین شما Gameover میشید. در تمام JRPG ها چنین چیزی وجود داره.[دوستان من RPG باز نیستم و Lost Odyssey رو هم نمیگیرم ولی یه سوال داشتم. توی داستان بازی انگار میگفتن شخصیت اول بازی نمیدونم 1000 ساله زنده هست و نمیمیره و ...
توی بازی وقتی دشمن ضربه میزنه بهمون چی میشه ؟! نمیمیریم ؟!!]