Lost Ark | PC

1636025444831.png

Developer: Smilegate
Publisher: Amazon Games
Genre: MMO-RPG
Game Page : Lost Ark
Release Date: 11 February 2022

بازی Lost Ark یک بازی MMORPG و F2P است که توسط استودیوی Smilegate ساخته شده است. این بازی ابتدا در 4 دسامبر سال 2018 در ریجن کره جنوبی و سپس نسخه ی آزمایشی آن به ترتیب در سال های 2019 و 2020 در دسترس بازیکنان در ریجن روسیه و ژاپن قرار گرفت. استودیوی Amazon Games انتشار این بازی در ریجن های اروپا و آمریکا در فوریه سال 2022 را به عهده گرفته است.​

داستان بازی​

داستان بازی لاست آرک (کشتی گم شده) در 5 قسمت روایت میشود:​

عصر طلوع (The Dawning Age)​

آفریدگار نظم را آفرید تا میان نور و تاریکی تعادل بر قرار کند و جهان را خلق کرد که شامل Arkesia و Petrania است. و هنگامی که دو جهان با شکافی (rift) که آن ها را متصل میکند در شرف نابودی هستند، نگهبانان (Guardians) برای برقراری آرامش ، به وجود می‌آیند.​

قانون تاریکی (Rule of Darkness)​

هنگامی که دنیای Arkesia با قدرت کشتی شکوفا میشود، دنیای Petrania دوران پرآشوبی را می گذراند تا زمانی که Kazeros، پادشاه برزخ (Lord of the Abyss) ، پدیدار می‌شود و قانون تاریکی را پایه گذاری میکند. او ماه قرمز را ساخت تا شبیه به خورشید باشد، تمام شیاطین دیگر را کشت و لشکری از شیاطین را شکل داد. پیش بینی ایجاد شکاف (Rift) دیگری غریب الوقوع شده بود.​

دوران طولانی جنگ (Eon of War)​

در هنگام غیبت خدایان، فرقه ی Sacrian در جستجوی قدرت تمام هفت تکه ی کشتی بود. همین باعث جنگی شد که تمام نگهبانان را بیدار کرد. نگهبانان هنگامی که یک شکاف از ابعاد دیگر (Dimensional rift) باز شود، صلح را باز میگردانند و با فرقه ی Sacrian می جنگند. Kazeros به دنیای Arkesia از طریق یک شکاف حمله میکند و یک حکومت پر از آشوب را پایه گذاری میکند. در نهایت، از کشتی برای بستن شکاف استفاده می‌شود و Kazeros در زیر یک کوه آتشفشان زندانی می‌شود. هنگامی که صلح و ارامش به یک جهان آسیب دیده بازگشت، تمامی هفت تکه ی کشتی در تمام هفت قاره ی این جهان پخش شدند.​

عصر اکتشاف (Epoch of Exploration)​

پس از حمله ی فاجعه بار Kazaros، جهان با حزب ها و ملل مختلف بازسازی می‌شود و توسط قهرمان جنگی به نام Luterra رهبری میشود. کشتی تکه تکه شده در زیر یک ماده ی نایاب با نام Arkesium دفن شده است که به سرعت جمع آوری و برای سلاح سازی استفاده می‌شود. صلح وآرامش برای نزدیک 500 سال حمکفرمایی می‌کنند.​

عصر نوآوری (Age of Innovation)​

صلحی که هم اکنون در Arkesia وجود دارد، توسط شیطان باستانی و فراموش شده ی آشوب، تهدید میشود. کوه آتشفشانی که خطرناک ترین دشمن این جهان یعنی Kazeros در آن زندانی است ، نزدیک به فوران کردن می باشد.​

کلاس های بازی​

این بازی شامل پنج کلاس مختلف می‌شود.​

Warrior​

Warrior.png
جنگجوهای به عنوان غول های Arkesia شناخته می‌شوند. این کلاس به سه دسته ی Berserker، Paladin و Gunlancer تقسیم میشود که هرکدام قابلیت های متفاوتی دارند. (Classes)​

Martial Artist​

Martial Artist.png
رزمی کارانی با سرعت و جابجایی بسیار بالا هستند. این کلاس به چهار دسته ی Striker، Wardancer، Scrapper و Soulfist تقسیم میشود. (Classes)​

Gunner​

Gunner.png
تیراندازان بسیار ماهر که به دسته های Gunslinger، Artillerist، Deadeye و Sharpshooter تقسیم میشوند. (Classes)​

Mage​

Mage.png
جادوگران دنیای Arkesia با قابلیت هیل کردن افراد و استفاده از اسپل های خطرناک که به دو نوع Bard و Summoner تقسیم میشوند. (Classes)​

Assassin​

Assassin.png
کلاسی که قدرت های تاریکی را هدایت می کند و با ضربات نزدیک سریع خود دشمنان را نابود می‌کند. این کلاس به دو دسته ی Shadowhunter و Deathblade تقسیم می‌شود. (Classes)

تصاویر بازی​

1.jpg 2.jpg

3.jpg 4.jpg

Minimum:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i3 or AMD Ryzen 3
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD HD6850
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases
Recommended:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i5 or AMD Ryzen 5
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases

تاپیک آپدیت میشود...​

آخرین ویرایش:
منم بشدت از بازی راضی ام فقط به جای رسیدم که بعضی وقتا سختیه بازی رو مخ میره ولی خب یکم که تکرار میکنم اون کانتنت رو برام اسون میشه
بهرین کارو کردی رفتی با رفیقات من الان با پاگ وضعیته خیل سختی دارم، دارم پیش میرما ولی به سختی
ایتم لوله خودت و دوستات چنده؟ اگه ی وقت برای مکانیکای ابیس دانجا کمک خواستین و حوصله گاید دیدن نداشتین رو من حساب کن سریع برات توضیح میدم
و اما درمورد خودم امروز ی بدشانسی اوردم ویکلی ریست بود و میخواستم ابیس دانجنارو ری کلیر کنم که یکیشون باگ شد و بدونه اینکه کاملش کنم و ایتماشو بگیرم برام حساب شد و دیگه نمیتونم واردش بشم 100 تا گلد 100% از دست دادم اون وسط ممکن بود ی ایتمی دراپ بشه که بتونم تو مارکت بفروشم خلاصه بدشانسی اوردم
والا ما تازه لول 50 شدیم آیتم لولامون 300ه
کمک که خیلی دوست دارم بیای سرور دیسکوردمون ، ما یه 5-6 نفری هستیم. بالاخره شما هاردکور پلیری یه سری چیزا رو بهتر میتونی توضیح بدی :D ما خیلی مواردو با آزمون خطا داریم میبریم جلو

• Like
Reactions: amiravaz
والا ما تازه لول 50 شدیم آیتم لولامون 300ه
کمک که خیلی دوست دارم بیای سرور دیسکوردمون ، ما یه 5-6 نفری هستیم. بالاخره شما هاردکور پلیری یه سری چیزا رو بهتر میتونی توضیح بدی :D ما خیلی مواردو با آزمون خطا داریم میبریم جلو
منم خودمو همرو با گاید دیدن یاد گرفتم و پیش رفتم وگرنه خودمم تازه کارم :D ولی چشم جوین میشم

• Like
منم بشدت از بازی راضی ام فقط به جای رسیدم که بعضی وقتا سختیه بازی رو مخ میره ولی خب یکم که تکرار میکنم اون کانتنت رو برام اسون میشه
بهرین کارو کردی رفتی با رفیقات من الان با پاگ وضعیته خیل سختی دارم، دارم پیش میرما ولی به سختی
ایتم لوله خودت و دوستات چنده؟ اگه ی وقت برای مکانیکای ابیس دانجا کمک خواستین و حوصله گاید دیدن نداشتین رو من حساب کن سریع برات توضیح میدم
و اما درمورد خودم امروز ی بدشانسی اوردم ویکلی ریست بود و میخواستم ابیس دانجنارو ری کلیر کنم که یکیشون باگ شد و بدونه اینکه کاملش کنم و ایتماشو بگیرم برام حساب شد و دیگه نمیتونم واردش بشم 100 تا گلد 100% از دست دادم اون وسط ممکن بود ی ایتمی دراپ بشه که بتونم تو مارکت بفروشم خلاصه بدشانسی اوردم
صد تا گلد در حد خرید شکلات هم نیست :-" غصه ش رو نخور :D
-----------------------
یه نکته خیلی مهم هم بگم برای دوستانی که لول 50 رسیدن. حتما هر روز chaos gate برید که اون شارد هایی که می ده خیلی ارزشمند هست.

صد تا گلد در حد خرید شکلات هم نیست :-" غصه ش رو نخور :D
-----------------------
یه نکته خیلی مهم هم بگم برای دوستانی که لول 50 رسیدن. حتما هر روز chaos gate برید که اون شارد هایی که می ده خیلی ارزشمند هست.
Chaos gate اگه اشتباه نکنم تایمش دو سه روز یه باره ،هر روز نمیشه رفت

• Like
Reactions: amiravaz and Kaiki
Chaos gate اگه اشتباه نکنم تایمش دو سه روز یه باره ،هر روز نمیشه رفت
والا سرور ژاپن در حال حاظر هر روزه و اونم روزی 5-6 بار :-" ولی خب یه بار بیشتر در روز شارد نمی ده بیشتر از یه بار رفتنش فایده نداره. در هر صورت سرور اروپا هر تعداد بار که می تونید برید در روز یا هفته برید خوبه. مپ هم که گرفتید با شارد هاش 4 نفره با پارتی برید حتما چون لوت هر کس برا خودشه بعد نفری 1 مپ داشته باشید انگار 4 بار رفتین هر کدومتون.

• Like
Reactions: amiravaz and Kaiki
والا سرور ژاپن در حال حاظر هر روزه و اونم روزی 5-6 بار :-" ولی خب یه بار بیشتر در روز شارد نمی ده بیشتر از یه بار رفتنش فایده نداره. در هر صورت سرور اروپا هر تعداد بار که می تونید برید در روز یا هفته برید خوبه. مپ هم که گرفتید با شارد هاش 4 نفره با پارتی برید حتما چون لوت هر کس برا خودشه بعد نفری 1 مپ داشته باشید انگار 4 بار رفتین هر کدومتون.
اقا چی میده کلا شارد هارو با چی میشه اکسچنج کرد؟ یا مثلا مپش چی میده ؟

• Like
اقا چی میده کلا شارد هارو با چی میشه اکسچنج کرد؟ یا مثلا مپش چی میده ؟
مپش یه مقدار متریال برای ارتقا equipment می ده و یه مقدار هم از این آیتمایی که موقع بالا بردن ilevel استفاده می کنی شانس موفقیت رو زیاد می کنه. یدونه مپ rarity نارنجی تیر 3 الان تو سرور ژاپن تقریبا معادل 3-4 هزار گلد متریال داخلشه. اگه 4 نفره برید مجموع متریال 4 نفر بالای 15 هزار گلد ارزش داره. برای مقایسه ابیس دانجن لول 1325 حدود 1200 گلد می ده و هفته ای یه بار می شه رفت.
شارد ها رو هم با همون مپ می شه فقط اکسچنج کرد تا جایی که یادم میاد.

• Like
Reactions: Kaiki and amiravaz
سلام من بالاخره بازی رو دانلود کردم
چه سروری بهتره استارت کنم
راهنمایی ، پیشنهادو یا همکاری شما را پذیراییم :D
سلام داداش خوش اومدی
والا نمیشه چیزی گفت الان سرورهای خوب خیلی صف دارن و اذیت میشی بازی کنی به نظرم برو سمت اروپا وست، هم بهت 10روز لوگ این ریواردمیده هم ریواردهای جدید براپلیرها ازنظرمن بهتره.
حساب کن من تویکی ازسرورهای روز اولم صف انتظار بین 15تا20هزارنفرمیشه شب ها.
یاباید صبح بری توبازی درنیای یاکلا بازی نکنی، منم اگه صبح نرم سرکار میتونم بازی کنم وگرنه هیچ، هنوز لول 38،9 هستم 😭😞

• Like
Reactions: N0o0bSmoke
بیا beatrice من خودم اونجا هستم
میشه راحت بازی کرد یا صف های طولانی داره؟
سلام داداش خوش اومدی
والا نمیشه چیزی گفت الان سرورهای خوب خیلی صف دارن و اذیت میشی بازی کنی به نظرم برو سمت اروپا وست، هم بهت 10روز لوگ این ریواردمیده هم ریواردهای جدید براپلیرها ازنظرمن بهتره.
حساب کن من تویکی ازسرورهای روز اولم صف انتظار بین 15تا20هزارنفرمیشه شب ها.
یاباید صبح بری توبازی درنیای یاکلا بازی نکنی، منم اگه صبح نرم سرکار میتونم بازی کنم وگرنه هیچ، هنوز لول 38،9 هستم 😭😞
ممنون، خب لوگ این ریواردش چی هست؟ میشه بعدا کارکتر رو انتقال داد به یه سرور دیگه؟
منم سرکار میرم و زیاد وقت نمیکنم صبح ها ولی میخوام یه جایی بازی کنم که پینگ اکی باشه با این اینترنت ماورائی ما و هم پلیر ایرانی داشته باشه از این نظرا چطوریاس

• Like
خب بیلد رو عوض کردم و رفتم demonic impulse و باید بگم تازه شدوهانتر داره میدرخشه :D البته اینم بگم perfect suppression هم عالیه حتی بعضی جاها خیلی بهتره و تو کره هم دوتا انگریوینگ بهم خیلی خیلی نزدیکن. فقط مشکل اینجاس برای دیمنیک باید خرج کرد و دیگه مثله پرفکت نیس که ارزون باشه بیلدش:D

میشه راحت بازی کرد یا صف های طولانی داره؟

ممنون، خب لوگ این ریواردش چی هست؟ میشه بعدا کارکتر رو انتقال داد به یه سرور دیگه؟
منم سرکار میرم و زیاد وقت نمیکنم صبح ها ولی میخوام یه جایی بازی کنم که پینگ اکی باشه با این اینترنت ماورائی ما و هم پلیر ایرانی داشته باشه از این نظرا چطوریاس
پلیر ایرانی باید توسرورهایی که شلوغه دنبالش باشی، کادان، زینروال و تیراین وبعضی های دیگه که بچه های همینجارفتن.
ترنسفرفعلا نیست و ازیه ریجن به ریجن دیگه امکان پذیرنیست کلا، مثلاازهمین اروپ وست به سنترال اروپ نمیشه اما اکثر چیزای بازی کراس سرور هست.
ریواردها برای این 10روز خوبه چون میفتی جلو انگار 10روزگرفتی و ریوارد روز 25 مانت هست.
اگه مثل منی که صبح تاعصر سرکاری باز پیشنهادم اینه سرور شلوغ نیایی کلا نمیتونی بازی کنی،چون وقتی میایم باید تازه 3،4ساعت بشینی توصف تاشاید بتونی بری توبازی 🤣
در مورد پینگ هم من بین 120تا 150 میگیرم بعضی بچه ها حتی کمتر دیگه به نت و فاصله مخابرات و کابل و snr و attendance و ispوووو کلا ایرانه جدی نگیر 🤣🤣
خب بیلد رو عوض کردم و رفتم demonic impulse و باید بگم تازه شدوهانتر داره میدرخشه :D البته اینم بگم perfect suppression هم عالیه حتی بعضی جاها خیلی بهتره و تو کره هم دوتا انگریوینگ بهم خیلی خیلی نزدیکن. فقط مشکل اینجاس برای دیمنیک باید خرج کرد و دیگه مثله پرفکت نیس که ارزون باشه بیلدش:D
دیدی باز روز اولم گفتم برو دمونیک کن 😜
اسکرپرم برو شاک نری تایجیتسو کارکنی ها، بسیار بیلد رومخی و هولد کی هست ولی فانه 😄

• Like
Reactions: N0o0bSmoke
پلیر ایرانی باید توسرورهایی که شلوغه دنبالش باشی، کادان، زینروال و تیراین وبعضی های دیگه که بچه های همینجارفتن.
ترنسفرفعلا نیست و ازیه ریجن به ریجن دیگه امکان پذیرنیست کلا، مثلاازهمین اروپ وست به سنترال اروپ نمیشه اما اکثر چیزای بازی کراس سرور هست.
ریواردها برای این 10روز خوبه چون میفتی جلو انگار 10روزگرفتی و ریوارد روز 25 مانت هست.
اگه مثل منی که صبح تاعصر سرکاری باز پیشنهادم اینه سرور شلوغ نیایی کلا نمیتونی بازی کنی،چون وقتی میایم باید تازه 3،4ساعت بشینی توصف تاشاید بتونی بری توبازی 🤣
در مورد پینگ هم من بین 120تا 150 میگیرم بعضی بچه ها حتی کمتر دیگه به نت و فاصله مخابرات و کابل و snr و attendance و ispوووو کلا ایرانه جدی نگیر 🤣🤣

دیدی باز روز اولم گفتم برو دمونیک کن 😜
اسکرپرم برو شاک نری تایجیتسو کارکنی ها، بسیار بیلد رومخی و هولد کی هست ولی فانه 😄
ها اره حاجی ولی اینجور نیس که پرفکت خوب نباشه ها اتفاقا من دیدم تو کره انگار حتی دمیجش بیشتره ولی خب دیمنیک ی حسه بهتر میده من همیشه از این کلاسا که یهو رمپ اپ میکنن یهو دمیج میزنن خیلی خوشم میاد یادمه wow بازی میکردم هیلر بودم رفتیم تو باس مانا نداشتم گفتم دهنم سرویسه ولی balance druid رمپ اپ کرد تو 18 ثانیه باسه رو زدیم

درمورد اسکرپر اتفاقا تایجوتسو دارم میرم شاک جن هم خوبه بعدا سویچ میکنم بینشون ولی فعلا ی بیلد براین دد میخوام که حساب کتاب نداشته باشه و فقط بزنم :D

ادیت: تو دیمنیک وقتی تبدیل به دیمن میشی همه ی شکل میشن و دیگه اسکین و ... مهم نیست اینش خیلی رو مخه

آخرین ویرایش:
  • Like
ها اره حاجی ولی اینجور نیس که پرفکت خوب نباشه ها اتفاقا من دیدم تو کره انگار حتی دمیجش بیشتره ولی خب دیمنیک ی حسه بهتر میده من همیشه از این کلاسا که یهو رمپ اپ میکنن یهو دمیج میزنن خیلی خوشم میاد یادمه wow بازی میکردم هیلر بودم رفتیم تو باس مانا نداشتم گفتم دهنم سرویسه ولی balance druid رمپ اپ کرد تو 18 ثانیه باسه رو زدیم

درمورد اسکرپر اتفاقا تایجوتسو دارم میرم شاک جن هم خوبه بعدا سویچ میکنم بینشون ولی فعلا ی بیلد براین دد میخوام که حساب کتاب نداشته باشه و فقط بزنم :D
هوم اینم هست دیگه،کلا این 2تا کلاس من به شخصه خیلی باهاشون حال کردم.
تایجتسو اسکرپر هرچی کمبو داره بزار برو سینه دل دشمن فقط کمبو میزنی میری کاری به هیچی نداره کلا یکی 2تا اسکیل شاک لازمت بشه.

• Like
Reactions: Kaiki

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or