Lost Ark | PC

1636025444831.png

Developer: Smilegate
Publisher: Amazon Games
Genre: MMO-RPG
Game Page : Lost Ark
Release Date: 11 February 2022

بازی Lost Ark یک بازی MMORPG و F2P است که توسط استودیوی Smilegate ساخته شده است. این بازی ابتدا در 4 دسامبر سال 2018 در ریجن کره جنوبی و سپس نسخه ی آزمایشی آن به ترتیب در سال های 2019 و 2020 در دسترس بازیکنان در ریجن روسیه و ژاپن قرار گرفت. استودیوی Amazon Games انتشار این بازی در ریجن های اروپا و آمریکا در فوریه سال 2022 را به عهده گرفته است.​

داستان بازی​

داستان بازی لاست آرک (کشتی گم شده) در 5 قسمت روایت میشود:​

عصر طلوع (The Dawning Age)​

آفریدگار نظم را آفرید تا میان نور و تاریکی تعادل بر قرار کند و جهان را خلق کرد که شامل Arkesia و Petrania است. و هنگامی که دو جهان با شکافی (rift) که آن ها را متصل میکند در شرف نابودی هستند، نگهبانان (Guardians) برای برقراری آرامش ، به وجود می‌آیند.​

قانون تاریکی (Rule of Darkness)​

هنگامی که دنیای Arkesia با قدرت کشتی شکوفا میشود، دنیای Petrania دوران پرآشوبی را می گذراند تا زمانی که Kazeros، پادشاه برزخ (Lord of the Abyss) ، پدیدار می‌شود و قانون تاریکی را پایه گذاری میکند. او ماه قرمز را ساخت تا شبیه به خورشید باشد، تمام شیاطین دیگر را کشت و لشکری از شیاطین را شکل داد. پیش بینی ایجاد شکاف (Rift) دیگری غریب الوقوع شده بود.​

دوران طولانی جنگ (Eon of War)​

در هنگام غیبت خدایان، فرقه ی Sacrian در جستجوی قدرت تمام هفت تکه ی کشتی بود. همین باعث جنگی شد که تمام نگهبانان را بیدار کرد. نگهبانان هنگامی که یک شکاف از ابعاد دیگر (Dimensional rift) باز شود، صلح را باز میگردانند و با فرقه ی Sacrian می جنگند. Kazeros به دنیای Arkesia از طریق یک شکاف حمله میکند و یک حکومت پر از آشوب را پایه گذاری میکند. در نهایت، از کشتی برای بستن شکاف استفاده می‌شود و Kazeros در زیر یک کوه آتشفشان زندانی می‌شود. هنگامی که صلح و ارامش به یک جهان آسیب دیده بازگشت، تمامی هفت تکه ی کشتی در تمام هفت قاره ی این جهان پخش شدند.​

عصر اکتشاف (Epoch of Exploration)​

پس از حمله ی فاجعه بار Kazaros، جهان با حزب ها و ملل مختلف بازسازی می‌شود و توسط قهرمان جنگی به نام Luterra رهبری میشود. کشتی تکه تکه شده در زیر یک ماده ی نایاب با نام Arkesium دفن شده است که به سرعت جمع آوری و برای سلاح سازی استفاده می‌شود. صلح وآرامش برای نزدیک 500 سال حمکفرمایی می‌کنند.​

عصر نوآوری (Age of Innovation)​

صلحی که هم اکنون در Arkesia وجود دارد، توسط شیطان باستانی و فراموش شده ی آشوب، تهدید میشود. کوه آتشفشانی که خطرناک ترین دشمن این جهان یعنی Kazeros در آن زندانی است ، نزدیک به فوران کردن می باشد.​

کلاس های بازی​

این بازی شامل پنج کلاس مختلف می‌شود.​

Warrior​

Warrior.png
جنگجوهای به عنوان غول های Arkesia شناخته می‌شوند. این کلاس به سه دسته ی Berserker، Paladin و Gunlancer تقسیم میشود که هرکدام قابلیت های متفاوتی دارند. (Classes)​

Martial Artist​

Martial Artist.png
رزمی کارانی با سرعت و جابجایی بسیار بالا هستند. این کلاس به چهار دسته ی Striker، Wardancer، Scrapper و Soulfist تقسیم میشود. (Classes)​

Gunner​

Gunner.png
تیراندازان بسیار ماهر که به دسته های Gunslinger، Artillerist، Deadeye و Sharpshooter تقسیم میشوند. (Classes)​

Mage​

Mage.png
جادوگران دنیای Arkesia با قابلیت هیل کردن افراد و استفاده از اسپل های خطرناک که به دو نوع Bard و Summoner تقسیم میشوند. (Classes)​

Assassin​

Assassin.png
کلاسی که قدرت های تاریکی را هدایت می کند و با ضربات نزدیک سریع خود دشمنان را نابود می‌کند. این کلاس به دو دسته ی Shadowhunter و Deathblade تقسیم می‌شود. (Classes)

تصاویر بازی​

1.jpg 2.jpg

3.jpg 4.jpg

Minimum:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i3 or AMD Ryzen 3
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD HD6850
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases
Recommended:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i5 or AMD Ryzen 5
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases

تاپیک آپدیت میشود...​

آخرین ویرایش:
والا تنها مزیت که داره یکم فضا رو بیشتر میبینی همین وبس هیچ خاصیت مهمی تو PVE ازنظرمن نداره.
دوستان بهتر میدونن شاید ما اشتباه کنیم،حتی ویدیو هاییم که دیدم کمترکسی 21:9 بوده برا دانجیون
پسته منو خوندی؟ گفتم توی این دانجنا باید محیط زیادی رو ببینی مثلا یکی اون ته مپ استان شده باید بهش بزنی از استان دربیاد یا مثلا شیلد زون دور اسپاون میشه و باید زود خودتو برسونی توش حالا همه اینا نیاز داره که فضای زیادی رو ببینی حالا شما با همون 16.9 برو اشکال نداره

The default aspect ratio for most gamers is 16:9. However, it is possible to force the game into 21:9 aspect ratio. This option provides a significant increased horizontal field of view and slightly more vertical viewing distance. Being able to see enemies or enemy players in PvP from a further distance provides you with a huge advantage.
این متنی که کپی کردی رو خودت بخونی متوجه میشی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amiravaz
پسته منو خوندی؟ گفتم توی این دانجنا باید محیط زیادی رو ببینی مثلا یکی اون ته مپ استان شده باید بهش بزنی از استان دربیاد یا مثلا شیلد زون دور اسپاون میشه و باید زود خودتو برسونی توش حالا همه اینا نیاز داره که فضای زیادی رو ببینی حالا شما با همون 16.9 برو اشکال نداره

این متنی که کپی کردی رو خودت بخونی متوجه میشی
دارم میگم فقط یکم محیط اطرافو بهتر میبنی همین،این متنم همینو گفته دیگه :-?

فکرکنم شما باس فایت یه اتاق 4*4 رو با باس فایت MoltenCore استباه گرفتی داداش گلم،قرار نیست هرکی بره یه سر دنیا که.
هرکس هرجور دوست داره بازی کنه به من چه :))

• Like
Reactions: Kaiki
دارم میگم فقط یکم محیط اطرافو بهتر میبنی همین،این متنم همینو گفته دیگه :-?

فکرکنم شما باس فایت یه اتاق 4*4 رو با باس فایت MoltenCore استباه گرفتی داداش گلم،قرار نیست هرکی بره یه سر دنیا که.
هرکس هرجور دوست داره بازی کنه به من چه :))
از کی تا حالا معنی کلمه significant شده "یکم"؟؟؟
هروقت رسیدی خودت میبی اتقاق باس چ شکلیه
من غلط کردم اصلا شما درست میگی همه با همون 16.9 بازی کنن نه بنظرم 16.9 کمه همه قشنگ زوم این کنن رو کرکترشون که فقط کرکتر پیدا باشه چون برای pve اصلا دیدن اطراف مهم نیست فقط همون کرکتر رو ببینید کافیه

آخرین ویرایش:
  • Like
از کی تا حالا معنی کلمه significant شده "یکم"؟؟؟
هروقت رسیدی خودت میبی اتقاق باس چ شکلیه
من غلط کردم اصلا شما درست میگی همه با همون 16.9 بازی کنن نه بنظرم 16.9 کمه همه قشنگ زوم این کنن رو کرکترشون که فقط کرکتر پیدا باشه چون برای pve اصلا دیدن اطراف مهم نیست فقط همون کرکتر رو ببینید کافیه
داداش عزیزم بااینکار که مانیتورت curved نمیشه 2برابر دید داشته باشی،خوب میخواین خودتونو گول بزنین اصلا به من چه.
همه برین 21:9 کنین یا مانیتور بخرید،والا چی بگم دیگه

• Like
داداش عزیزم بااینکار که مانیتورت curved نمیشه 2برابر دید داشته باشی،خوب میخواین خودتونو گول بزنین اصلا به من چه.
همه برین 21:9 کنین یا مانیتور بخرید،والا چی بگم دیگه
اتفاقا شمای که داری خودتو گول میزنی اگه نمیخوای این کارو بکنی اوکیه به کسی ربطی نداره ولی نگو فرق نداره چون خودتم میدونی که داره ولی چون بالا پایین صفحه ت سیاه میشه نمیخوای این کارو بکنی و داری خودتنو گول میزنی
بهرحال مهم نیست من استفاده میکنم فرقشم میبینم از اونجای که حس کردم خیلی کمک میکنه خواستم به بقیه هم بگم اگه حس کردن دیدشون کمه ازش استفاده کنن شمام هرکاری دوست داری بکن :Rose:

اتفاقا شمای که داری خودتو گول میزنی اگه نمیخوای این کارو بکنی اوکیه به کسی ربطی نداره ولی نگو فرق نداره چون خودتم میدونی که داره ولی چون بالا پایین صفحه ت سیاه میشه نمیخوای این کارو بکنی و داری خودتنو گول میزنی
بهرحال مهم نیست من استفاده میکنم فرقشم میبینم از اونجای که حس کردم خیلی کمک میکنه خواستم به بقیه هم بگم اگه حس کردن دیدشون کمه ازش استفاده کنن شمام هرکاری دوست داری بکن :Rose:
نه داداش گلم برامن سیاه و سفیدی مهم نیست یه عمر نینتندو بازی میکردیم با تلوزیون سیاه سفید پارس.
ولی برام مهمه پیغامی که توصفحه میاد رو بتونم بخونم،کویست میرم ببینم تو کویست چی نوشته نخوام ذره بین بگیرم دستم،میخوام یه آیتمی رو باز کنم سلکت کنم یفهممم چیه نه باز دنبال ذره بین باشم.

هروقت رسیدم اندگیم بازی دیدم به قول شما تواتاق 4*4 چشم باس و مکانیزم های بازی رو نمیبینه میرم تغییر میدم

• Like
نه داداش گلم برامن سیاه و سفیدی مهم نیست یه عمر نینتندو بازی میکردیم با تلوزیون سیاه سفید پارس.
ولی برام مهمه پیغامی که توصفحه میاد رو بتونم بخونم،کویست میرم ببینم تو کویست چی نوشته نخوام ذره بین بگیرم دستم،میخوام یه آیتمی رو باز کنم سلکت کنم یفهممم چیه نه باز دنبال ذره بین باشم.

هروقت رسیدم اندگیم بازی دیدم به قول شما تواتاق 4*4 چشم باس و مکانیزم های بازی رو نمیبینه میرم تغییر میدم
دقیقا برای ماهای که مانیتورمون 21 ساپورت نمیکنه بخوایم فورس کنیم همه این مشکلا که گفتی پیش میاد، باید ببینی ارزششو داره یا نه، برای من داره
:x

• Like
دقیقا برای ماهای که مانیتورمون 21 ساپورت نمیکنه بخوایم فورس کنیم همه این مشکلا که گفتی پیش میاد، باید ببینی ارزششو داره یا نه، برای من داره
:x
خدا خیرت بده رفتی اند گیم رسیدی فکرت دانجون هاست،من نه دارم مپ هارو میگردم و موکوکو پیدامیکنم هیدن استوری تو مپ هارو میگردم دنبال فود های تو مپ هستم و ...
و اشتباه نکنید سعی کنید هیدن استوری هارو برید ریوارد های N هر ناحیه رو حداقل تا 60%بگیرید ضرر نمیکنین

• Like
Reactions: Albis and Kaiki
خدا خیرت بده رفتی اند گیم رسیدی فکرت دانجون هاست،من نه دارم مپ هارو میگردم و موکوکو پیدامیکنم هیدن استوری تو مپ هارو میگردم دنبال فود های تو مپ هستم و ...
و اشتباه نکنید سعی کنید هیدن استوری هارو برید ریوارد های N هر ناحیه رو حداقل تا 60%بگیرید ضرر نمیکنین
دقیقا بابا من فقط برای همین اندگیم میگم اونم نه گاردین رید یا کیاس دانجن برای این ابیس دانجنا منظورم بود لامصبا خیلی سختن میدونی بدترین پارتش اینه 8 نفر تا میان باهم هماهنگ شن یک ساعت وقت میبره بعد که همه هماهنگ شدن و دارن پروگرس میکنن دیگه گروه خسته میشه و شروع میکنن به درخواست بستن دانجن یعنی قشنگ 4 ساعت زمان برد تا اولی رو زدم، بزرگترین مشکل میدونی چی بود ؟ اینکه هرکس بعد از خوردن 4 تا اتک از باس تو مدت زمان کم یا خوردن ی اتک ابی استان میشه بعد بقیه باید بهش بزنن تا از استان دربیاد چرا بیاد زود از استان دربیاد؟ چون باس هرچند چند دقیقه یکبار ی ابیلیتی میزنه که اگه تو شیلد زون نباشی وان شات میشی برای همین یکی تا استان میشه باید درش اورد چون هرلحظه ممکنه باس اون ابیلیتی رو بزنه و چون محیط باس فایت خیلی بزرگه و زیره ابه باید مواظبه نفست باشی و بری حباب برداری حالا یکی میرفت حباب برداره اتک میخورد استان میشد بقیه نمیدیدنش و نمیزدن پس اون نفر میمرد و این فایت دوتا فاز داشت فاز دوم dps check بود یعنی اگه دو نفر از گروه میموردن دیگه نمیشد زدش چهار ساعت سره همین وقتمون گرفته شد اخرش التماسشون کردم تا 21.9 کنن بعدش که این کارو کردن بعد از 4 تا وایپ زدیم باسو برای همین من خودمو پاره کردم خلاصه منظورم اینه ک برای این من انقدر اصرار کردم که 21 مهمه و اگه میخواین اعصابتون کمتر خورد شه سره ابیس ها تا زودتر انجام بدین چون عادت کردن بهش خیلی زمان میبره خلاصه ببخش اگه من تند حرف زدم:x

حاجی من کلا 12 تا موکوکو سید دارم =))

• Like
دوستانی که میخوان AFK بشن و سرور کیکشون نکنه این برنامه و ماکروهاش رو نصب کنن.
بااین تونستم ظهر بخوابم و بیام تو بازی بدون اینکه کیک کنه مارو،دهنمون صاف شد مجبور شدیم اینکاروکنیم.
لعنت بهت آمازون :Censored:
آقا این نرم افزار که پولیه :|
استارت میزنم میگه اشتراک بخر

• Like
دقیقا بابا من فقط برای همین اندگیم میگم اونم نه گاردین رید یا کیاس دانجن برای این ابیس دانجنا منظورم بود لامصبا خیلی سختن میدونی بدترین پارتش اینه 8 نفر تا میان باهم هماهنگ شن یک ساعت وقت میبره بعد که همه هماهنگ شدن و دارن پروگرس میکنن دیگه گروه خسته میشه و شروع میکنن به درخواست بستن دانجن یعنی قشنگ 4 ساعت زمان برد تا اولی رو زدم، بزرگترین مشکل میدونی چی بود ؟ اینکه هرکس بعد از خوردن 4 تا اتک از باس تو مدت زمان کم یا خوردن ی اتک ابی استان میشه بعد بقیه باید بهش بزنن تا از استان دربیاد چرا بیاد زود از استان دربیاد؟ چون باس هرچند چند دقیقه یکبار ی ابیلیتی میزنه که اگه تو شیلد زون نباشی وان شات میشی برای همین یکی تا استان میشه باید درش اورد چون هرلحظه ممکنه باس اون ابیلیتی رو بزنه و چون محیط باس فایت خیلی بزرگه و زیره ابه باید مواظبه نفست باشی و بری حباب برداری حالا یکی میرفت حباب برداره اتک میخورد استان میشد بقیه نمیدیدنش و نمیزدن پس اون نفر میمرد و این فایت دوتا فاز داشت فاز دوم dps check بود یعنی اگه دو نفر از گروه میموردن دیگه نمیشد زدش چهار ساعت سره همین وقتمون گرفته شد اخرش التماسشون کردم تا 21.9 کنن بعدش که این کارو کردن بعد از 4 تا وایپ زدیم باسو برای همین من خودمو پاره کردم خلاصه منظورم اینه ک برای این من انقدر اصرار کردم که 21 مهمه و اگه میخواین اعصابتون کمتر خورد شه سره ابیس ها تا زودتر انجام بدین چون عادت کردن بهش خیلی زمان میبره خلاصه ببخش اگه من تند حرف زدم:x

آقا این مواردی که میگی بیشتر بخاطر عدم وجود communication هست تا اسپکت ریتیو. کافیه کل 8 نفر تو دیسکورد باشن و هر کسی استان شد یا دیباف گرفت ای هر چی اونجا بگه :دی

کلا کانتنت اندگیم هیچ بازی رو نمیشه بدون وویس چت زد.

منم لول 50 شدم منتهی تو سرور thaemine چون میخواستم با رفیقام بازی کنم اومدم تو این سرور:دی احتمالن هم چند وقت دیگه dead server بشه. ولی بازی فوق العادس دارم لذت میبرم

• Like
Reactions: amiravaz and Kaiki
آقا این مواردی که میگی بیشتر بخاطر عدم وجود communication هست تا اسپکت ریتیو. کافیه کل 8 نفر تو دیسکورد باشن و هر کسی استان شد یا دیباف گرفت ای هر چی اونجا بگه :D

بیا شبیه سازی کنیم موقعیت رو :D
فک کن وسطه ی فایتی هستی که هوای 5 تا چیزو باید داشته باشی 1 اینکه چهار تا اتک پشته هم نخوری 2 اوکسیژنت تموم نشه 3 اتک ابی نخوری 4 کلا اتک نخوری چون باس خیلی سخت میزنه 5 وان شات ابیلیتی و شیلد زون حالا این وسط دوستت استان میشه میگه مثلا ممد بیا منو دربیار میگی اوکی کجای میگه مثلا چپه باس حالا اینجا وقتی 16 باشی معلوم نیست اصلا تو دیدت باشه یا نه فک کن بگه چپه باس ولی کلی اونطرف تر باشه ولی اگه 21 باشی اصلا نیازی نیست اون بگه خودت میبینیش و میری سریع دوتا اتک میدی درمیاد یا اگه خیلی دور باشه کافیه بگه سمته چپم دیگه راحت پیداش میکنی حالا این برای وقتیه که تو دیسکورد باشین ببین باز اینجا هم بدرد میخوره چه برسه وقتی کلا با پاگ میری حالا همه اینا که گفتمو درنظر بگیر فرصت خیلی خیلی کمی داری لحظه ی که شیلد زون میاد و وان شات ابیلیتی میزنه شاید 2/3 ثانیه باشه هنر کنی خودتو برسونی کری کردن بقیه پیش کش برای همینه مهمه هیچکس وقتی وان شاتو کست میکنه استان نباشه چون همینجوریش معلوم نیست برسه حالا همه اینا برای فاز 1 بود که راحته وقتی میری تو فازه 2 باس پشته سره هم بلو ات یا همون اتک ابی میده که با یدونه استان میشی وقتی هم بلو اتک نمیده 5 تا اتک پشته هم میزنه خودتون باید اینو ببینین تا متوجه بشین
الان به من بگو دقیقا کجای بازی هستی ببینم میتونم ی فایت که فرقه 16و 21 توش قشنگ معلوم باشه رو برات مثال بزنم یا نه رسیدی به ایتم لوله 460؟
بازم میگم این 21 رو فقط و فقط برای ابیس ها پیشنهاد میدم وگرنه بقیه جاها فک نکنم نیاز به دیده بیشتر داشته باشین حتی تو همین ابیس هم با 10 تا وایپ بیشتر همون تجربه رو کسب میکنید درکل خیلی چیزه شخصیی هستش ولی اگر یجا حس کردین نیاز به دیده بیشتر دارین و بخاطرش دارید اذیت میشید ازش استفاده کنید اون موقع تاثیرشو میبینید

N!ma

تبریک
خیالت راحت فعلا از این خبرا نیست دد سروم شد مرج میشه نگران نباش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: N!ma
آقا این نرم افزار که پولیه :|
استارت میزنم میگه اشتراک بخر
روزی یکبار بهت 2ساعت تایم میده،برامن بسه همونم یه خواب میرم میام باز :))

رید 8نفره با پاب بری دهنت سرویسه مخصوصا اینکه کسی گاید نمیبینه فله میان تو
من 93تا دارم هنوز لول 30 هستم :))
آقا این مواردی که میگی بیشتر بخاطر عدم وجود communication هست تا اسپکت ریتیو. کافیه کل 8 نفر تو دیسکورد باشن و هر کسی استان شد یا دیباف گرفت ای هر چی اونجا بگه :D

احسنت =D> حرف منم همینه پاب رفتن یعنی تحمل وایپ داشتن یه گیلد پیداکن چه ایرانی چه غیر فقط با گیلد برید به نظر من.
منم لول 50 شدم منتهی تو سرور thaemine چون میخواستم با رفیقام بازی کنم اومدم تو این سرور:D احتمالن هم چند وقت دیگه dead server بشه. ولی بازی فوق العادس دارم لذت میبرم
مهم نیست بیشتر چیزا مولتی سروره و کراس داره توفکرش.

• Like
ها باز یه چیزی یادم رفت
بااین npc هایی که عکس قلب دارن صحبت کنید روزانه بهشون emote و song بدید تا فرندشیپ بره بالا ریواردشو بگیرید.
ایناهم مهم هستن ها یادتون نره جوایز مفت میدن ضرر خو نداره :))
یه چیز دیگه از قلعه ای که دارین خوب استفاده کنید لول آپ کنید،ماموریت برید ریسرچ کنید لازمتون میشه وکرکترهارو اول ببینید بعد برید باهاشون حرف بزنید محدودیتم داره.
مثلا بعضی ها بهتون گلد کارت و اینجور چیزامیدن برین برا اونا اول

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or