Lost Ark | PC

1636025444831.png

Developer: Smilegate
Publisher: Amazon Games
Genre: MMO-RPG
Game Page : Lost Ark
Release Date: 11 February 2022

بازی Lost Ark یک بازی MMORPG و F2P است که توسط استودیوی Smilegate ساخته شده است. این بازی ابتدا در 4 دسامبر سال 2018 در ریجن کره جنوبی و سپس نسخه ی آزمایشی آن به ترتیب در سال های 2019 و 2020 در دسترس بازیکنان در ریجن روسیه و ژاپن قرار گرفت. استودیوی Amazon Games انتشار این بازی در ریجن های اروپا و آمریکا در فوریه سال 2022 را به عهده گرفته است.​

داستان بازی​

داستان بازی لاست آرک (کشتی گم شده) در 5 قسمت روایت میشود:​

عصر طلوع (The Dawning Age)​

آفریدگار نظم را آفرید تا میان نور و تاریکی تعادل بر قرار کند و جهان را خلق کرد که شامل Arkesia و Petrania است. و هنگامی که دو جهان با شکافی (rift) که آن ها را متصل میکند در شرف نابودی هستند، نگهبانان (Guardians) برای برقراری آرامش ، به وجود می‌آیند.​

قانون تاریکی (Rule of Darkness)​

هنگامی که دنیای Arkesia با قدرت کشتی شکوفا میشود، دنیای Petrania دوران پرآشوبی را می گذراند تا زمانی که Kazeros، پادشاه برزخ (Lord of the Abyss) ، پدیدار می‌شود و قانون تاریکی را پایه گذاری میکند. او ماه قرمز را ساخت تا شبیه به خورشید باشد، تمام شیاطین دیگر را کشت و لشکری از شیاطین را شکل داد. پیش بینی ایجاد شکاف (Rift) دیگری غریب الوقوع شده بود.​

دوران طولانی جنگ (Eon of War)​

در هنگام غیبت خدایان، فرقه ی Sacrian در جستجوی قدرت تمام هفت تکه ی کشتی بود. همین باعث جنگی شد که تمام نگهبانان را بیدار کرد. نگهبانان هنگامی که یک شکاف از ابعاد دیگر (Dimensional rift) باز شود، صلح را باز میگردانند و با فرقه ی Sacrian می جنگند. Kazeros به دنیای Arkesia از طریق یک شکاف حمله میکند و یک حکومت پر از آشوب را پایه گذاری میکند. در نهایت، از کشتی برای بستن شکاف استفاده می‌شود و Kazeros در زیر یک کوه آتشفشان زندانی می‌شود. هنگامی که صلح و ارامش به یک جهان آسیب دیده بازگشت، تمامی هفت تکه ی کشتی در تمام هفت قاره ی این جهان پخش شدند.​

عصر اکتشاف (Epoch of Exploration)​

پس از حمله ی فاجعه بار Kazaros، جهان با حزب ها و ملل مختلف بازسازی می‌شود و توسط قهرمان جنگی به نام Luterra رهبری میشود. کشتی تکه تکه شده در زیر یک ماده ی نایاب با نام Arkesium دفن شده است که به سرعت جمع آوری و برای سلاح سازی استفاده می‌شود. صلح وآرامش برای نزدیک 500 سال حمکفرمایی می‌کنند.​

عصر نوآوری (Age of Innovation)​

صلحی که هم اکنون در Arkesia وجود دارد، توسط شیطان باستانی و فراموش شده ی آشوب، تهدید میشود. کوه آتشفشانی که خطرناک ترین دشمن این جهان یعنی Kazeros در آن زندانی است ، نزدیک به فوران کردن می باشد.​

کلاس های بازی​

این بازی شامل پنج کلاس مختلف می‌شود.​

Warrior​

Warrior.png
جنگجوهای به عنوان غول های Arkesia شناخته می‌شوند. این کلاس به سه دسته ی Berserker، Paladin و Gunlancer تقسیم میشود که هرکدام قابلیت های متفاوتی دارند. (Classes)​

Martial Artist​

Martial Artist.png
رزمی کارانی با سرعت و جابجایی بسیار بالا هستند. این کلاس به چهار دسته ی Striker، Wardancer، Scrapper و Soulfist تقسیم میشود. (Classes)​

Gunner​

Gunner.png
تیراندازان بسیار ماهر که به دسته های Gunslinger، Artillerist، Deadeye و Sharpshooter تقسیم میشوند. (Classes)​

Mage​

Mage.png
جادوگران دنیای Arkesia با قابلیت هیل کردن افراد و استفاده از اسپل های خطرناک که به دو نوع Bard و Summoner تقسیم میشوند. (Classes)​

Assassin​

Assassin.png
کلاسی که قدرت های تاریکی را هدایت می کند و با ضربات نزدیک سریع خود دشمنان را نابود می‌کند. این کلاس به دو دسته ی Shadowhunter و Deathblade تقسیم می‌شود. (Classes)

تصاویر بازی​

1.jpg 2.jpg

3.jpg 4.jpg

Minimum:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i3 or AMD Ryzen 3
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD HD6850
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases
Recommended:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel i5 or AMD Ryzen 5
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Additional Notes: Internet connection required to play, offers in-game purchases

تاپیک آپدیت میشود...​

آخرین ویرایش:
خب تمامه ابیسال دانجنارو با پاگ زدم فقط تیر3 ها مونده که خب هنوز خیلی راه داره برسم تیر3
همشون فوق‌العاده فان بودن بجز باسه دومه وینگ اوله feiton خدایش سرطان بود و فایت کلا خیلی مسخره و نابرابر بود از همه بیشتر سره همین وقتم گرفته شد

ها باز یه چیزی یادم رفت
بااین npc هایی که عکس قلب دارن صحبت کنید روزانه بهشون emote و song بدید تا فرندشیپ بره بالا ریواردشو بگیرید.
ایناهم مهم هستن ها یادتون نره جوایز مفت میدن ضرر خو نداره :))
یه چیز دیگه از قلعه ای که دارین خوب استفاده کنید لول آپ کنید،ماموریت برید ریسرچ کنید لازمتون میشه وکرکترهارو اول ببینید بعد برید باهاشون حرف بزنید محدودیتم داره.
مثلا بعضی ها بهتون گلد کارت و اینجور چیزامیدن برین برا اونا اول
آره دقیقا. من سر همین collectibles ها تازه 49 شدم چون همه ساید کوئستا یا همین rapportها رو انجام میدم و روزی چند ساعتم به جزیره خودم میرسم :دی
اگه فقط لول آپ کنید بعد یه جایی فقط باید بیفتید دنبال اینا و دهنتون سرویس میشه :دی

آره دقیقا. من سر همین collectibles ها تازه 49 شدم چون همه ساید کوئستا یا همین rapportها رو انجام میدم و روزی چند ساعتم به جزیره خودم میرسم :D
اگه فقط لول آپ کنید بعد یه جایی فقط باید بیفتید دنبال اینا و دهنتون سرویس میشه :D
این خوبه من مپم میگردم دنبال موکوکوها و اون هیدن استوری هرگوشه مپو گشتم الان نزدیک 120تا موکوکو دارم 🤣

این خوبه من مپم میگردم دنبال موکوکوها و اون هیدن استوری هرگوشه مپو گشتم الان نزدیک 120تا موکوکو دارم 🤣
1200 تا از این mococo ها هست تو مپ . یه تعداد قابل توجهیش هم نیاز داره یه کار خاصی بکنید تا دسترسی پیدا کنید بهش. توصیه من اینه که از همین اول با گاید پیش برید برا جمع کردنش همینطوری رندوم برید دنبالش هدررفت وقته ...

• Like
Reactions: amiravaz
الان که دارم با اسکرپر بازی میکنم یکم حسه اینو دارم که اشتباه کردم شدوهانتر مین کردم :D
توی strongholdتون دوتا اپگرید هست که حتما باید انجام بدین
یکیش شانس اپگرید موفق ایتم هاتون رو میبره بالا اونیکی متریال کاستشو کمتر میکنه
فقط نکته ش اینجاس برای اینکه بهشون دسترسی داشته باشید باید کرکتر مینتون رفته باشه تیر2 تا بتونید اینا اپگرید هارو برای تیر1 بگیرید و دوباره وقتی کرکتر مین بره تیر3 میتونید اینارو برای تیر2 بگیرید خلاصه ی چیزیه برای بالا بردن راحتتره الت ها

• Like
1200 تا از این mococo ها هست تو مپ . یه تعداد قابل توجهیش هم نیاز داره یه کار خاصی بکنید تا دسترسی پیدا کنید بهش. توصیه من اینه که از همین اول با گاید پیش برید برا جمع کردنش همینطوری رندوم برید دنبالش هدررفت وقته ...
مگه گایدم داره ؟ برم تو کارش من فقط گوشه کنار مپ هارو میگشتم برااینا :))
الان که دارم با اسکرپر بازی میکنم یکم حسه اینو دارم که اشتباه کردم شدوهانتر مین کردم :D
توی strongholdتون دوتا اپگرید هست که حتما باید انجام بدین
یکیش شانس اپگرید موفق ایتم هاتون رو میبره بالا اونیکی متریال کاستشو کمتر میکنه
فقط نکته ش اینجاس برای اینکه بهشون دسترسی داشته باشید باید کرکتر مینتون رفته باشه تیر2 تا بتونید اینا اپگرید هارو برای تیر1 بگیرید و دوباره وقتی کرکتر مین بره تیر3 میتونید اینارو برای تیر2 بگیرید خلاصه ی چیزیه برای بالا بردن راحتتره الت ها
دیدی روز اولی گفتم بهت :p:))
نه اشتباه نکن من خودمم بیام پاور پس بگیرم شدوهانترو میارم بالا بدون هیچ حرفی.

• Like
Reactions: Kaiki

ها اره شدوهانتر خوبه کلا راضیم ولی خب اسکرپر یجورای فان تره یا مثلا تو اساسینا بلید رو که میبینم بقیه بازی میکنن خیل فلشی و باحاله البته من اینجوریم که همیشه مرغه همسایه واسم غازه اگه الان اسکرپر بودم و شدوهانتر برا الت میخواستم احتمالا برعکسه این حسو داشتم

من 262 تا دارم تا الان. البته واسه دو تا زون اول از مپ استفاده نکردم و از West Lutercia شروع کردم به جمع کردن. بعدا حوصلم بکشه میرم اونارم جمع میکنم.
واسه کالکتیبلز ها از این مپ استفاده کنید:
Mokoko Seeds - Lost Ark (Papunika)

چه حوصله ای داری تو :D من از همونجا که فهمیدم گاید داره طبق اون رفتم.
البته هیدن استوریا رو حوصلم نمیکشه. بالاخره باید واسه 100% کردن برگردیم تو اون زونا فعلا یکم میخوام آیتم لول رو ببرم بالا :D

آخرین ویرایش:
  • Like
ها اره شدوهانتر خوبه کلا راضیم ولی خب اسکرپر یجورای فان تره یا مثلا تو اساسینا بلید رو که میبینم بقیه بازی میکنن خیل فلشی و باحاله البته من اینجوریم که همیشه مرغه همسایه واسم غازه اگه الان اسکرپر بودم و شدوهانتر برا الت میخواستم احتمالا برعکسه این حسو داشتم
بلید مخصوص pvpهست انگار فقط ساختنش برااینکار خیلی خوبه:x
همشون خوبن تو همه روهم بسازی باز کلس جدید بیاد میگی چه خوبه یکی از بدی های این گیمه :))
من 262 تا دارم تا الان. البته واسه دو تا زون اول از مپ استفاده نکردم و از West Lutercia شروع کردم به جمع کردن. بعدا حوصلم بکشه میرم اونارم جمع میکنم.

البته هیدن استوریا رو حوصلم نمیکشه. بالاخره باید واسه 100% کردن برگردیم تو اون زونا فعلا یکم میخوام آیتم لول رو ببرم بالا :D
دمت گرم من فقط مپو میگشتم نمیدونستم گاید و اینا داره :x:x

• Like
Reactions: Albis and Kaiki

اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چقدر من جا انداختم بااین که نگاه میکنم واویلا :))

• Like
Reactions: Albis
خب رفقا در چه وضعیتی هستین
محتوای اندگیم بازی‌ سرگرم کننده هست یا نه؟:D من که دارم حال میکنم کلی تازه با رفیقامم هستم
منم بشدت از بازی راضی ام فقط به جای رسیدم که بعضی وقتا سختیه بازی رو مخ میره ولی خب یکم که تکرار میکنم اون کانتنت رو برام اسون میشه
بهرین کارو کردی رفتی با رفیقات من الان با پاگ وضعیته خیل سختی دارم، دارم پیش میرما ولی به سختی
ایتم لوله خودت و دوستات چنده؟ اگه ی وقت برای مکانیکای ابیس دانجا کمک خواستین و حوصله گاید دیدن نداشتین رو من حساب کن سریع برات توضیح میدم
و اما درمورد خودم امروز ی بدشانسی اوردم ویکلی ریست بود و میخواستم ابیس دانجنارو ری کلیر کنم که یکیشون باگ شد و بدونه اینکه کاملش کنم و ایتماشو بگیرم برام حساب شد و دیگه نمیتونم واردش بشم 100 تا گلد 100% از دست دادم اون وسط ممکن بود ی ایتمی دراپ بشه که بتونم تو مارکت بفروشم خلاصه بدشانسی اوردم

• Like
Reactions: amiravaz and N!ma

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or