LittleBigPlanet

من review ها و ... از سایت های مختلف دیدم به نظرم بازی خیلی بچه گونه و کارتونی میاد. یعنی \اضر نیستم resistance 2 یا cod5 یا farcry2 رو ول کنم اینو بگیرم. ننهههههههههههه غلاااام؟!

من review ها و ... از سایت های مختلف دیدم به نظرم بازی خیلی بچه گونه و کارتونی میاد. یعنی \اضر نیستم resistance 2 یا cod5 یا farcry2 رو ول کنم اینو بگیرم. ننهههههههههههه غلاااام؟!
چی داری میگی!!!:laughing:
Farcry2 که مضخرف ترین و کسل کننده ترین بازییه که تو عمرم بازی کردم ! افتضاح بود!

این یکی رو باش :laughing:
آقا مهدی کجایی تو این بازی خیلی وقته اوومده تو تازه داری به reviewنگاه میکنی:laughing:
این بازی یکی از مهمترین بازیهایی است که تا به حال اوومده

جواب نبودش!!!!!!!؟؟؟؟؟؟/:-":-":-":-":-":-"
دقیقا یادم نیست متاسفانه ولی یادمه چند تا مرحله که رد بکنی دوتا سیاره آزاد میشه که دست چپی برای کامیونیتی و ایناست دست راستی هم برای ساختن مرحله (خونه سازی :دی) و اینا.
البته پیشنهاد میکنم اول بخش داستانی که کوتاه هست رو تموم کنید بعد تمام ایتم ها رو جمع کنید و بعد برید سروقت اونجا.
------------------
بعضی باگهاش م بد میره رو اعصاب. چند بار مجبور شدم Restart Level کنم.

​

دقیقا یادم نیست متاسفانه ولی یادمه چند تا مرحله که رد بکنی دوتا سیاره آزاد میشه که دست چپی برای کامیونیتی و ایناست دست راستی هم برای ساختن مرحله (خونه سازی :دی) و اینا.
البته پیشنهاد میکنم اول بخش داستانی که کوتاه هست رو تموم کنید بعد تمام ایتم ها رو جمع کنید و بعد برید سروقت اونجا.
------------------
بعضی باگهاش م بد میره رو اعصاب. چند بار مجبور شدم Restart Level کنم.

​

:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:mer300000000000000000000000000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or