LittleBigPlanet

موافقم منم...
در ضمن من یه level ساختم بنام تهران...که تا چند روز دیگه کامل میشه و آماده میشه برای بازی...
یه ویدیو هم براش ساختم:cheesygriبرای تبلیغش مثلا:laughing:اگه خواستید ببینیداین لینکشه...
خوشحال میشم نظر بدین و اگه ایده ای دارید بگید تا اجراش کنم...;)
مرسی...

آخرین ویرایش:
موافقم منم...
در ضمن من یه level ساختم بنام تهران...که تا چند روز دیگه کامل میشه و آماده میشه برای بازی...
یه ویدیو هم براش ساختم:cheesygriبرای تبلیغش مثلا:laughing:اگه خواستید ببینیداین لینکشه...
مرسی...

خیلی جالبه
امیدوارم زودتر تمومش کنی

موافقم منم...
یه ویدیو هم براش ساختمبرای تبلیغش مثلااگه خواستید ببینیداین لینکشه...
خوشحال میشم نظر بدین و اگه ایده ای دارید بگید تا اجراش کنم...
مرسی...
زودتر تمومش کن بریم بترکونیمش ! اها ! 3روز دیگه ریلیز میشه مثل اینکه حواسم نبود :biggrin1:
عجبی دیدم داری میخندی ! هردفعه که اومدی توی pod ما فقط داشتی گریه میکردی :biggrin1:

موافقم منم...
مرسی...

عالیه:love: خیلی حال کردم:p
یه ماه دیگه ملحق میشم:smile:
این ویدیو هم کار خودته؟ یا تو بازی امکان ساخت کلیپ هست؟

عماد عجب مرحله ی باحالیه:love:
امیدوارم با این کارت فرهنگ مرحله سازی رو بین بچه های سایت افزایش بدیم:biggrin1:
خودم امتیاز 5 و یه love به مرحلت میدم در آخر هم یه Briliant:love:

مرسی دوستان عزیز...!:love:خیلی خوشحالم کردید...به مرحله امیدوار شدم...:cheesygri
کیا جان ویدیو کار خودمه...
Gpod جان بی صبرانه منتظرم بیام تو پادت و دوباره تا میخوریم همدیگرو بزنیم:cheesygri
MGS عزیز..!خیلی امتیازت بهم حال داد! مرسی!!!;)مخصوصا Briliant!!!!
یه ایده هم دارم...میگم یه فروم مخصوص مراحلی که همه میسازن بزنیم ، هرکی مرحله میسازه عکس یا ویدیو شو بزاره تو BC تا بقیه ببینن و برن بازی کنن...!حتی آبجکتهایی که درست میکنن رو بیان معرفی کنن و اگر دوست داشتن به اشتراک بزارن یا مراحل ساختشو مرحله به مرحله با عکس توضیح بدن تا همه استفاده کنن...!اینطوری یک عالمه ایده به ذهن آدم میاد و یه بانک ایده تو BC درست میشه که میشه تو خیلی از کارها ازش استفاده کرد...!!! نظرتون چیه دوستان ؟ فکر میکنید استقبال میشه..؟ اصلا جالبه بنظرتون؟
بازم ممنونم..!;)

آخرین ویرایش:
عماد حرف نداشت
مرحلتو پابليش کردی ؟ من بی صبرانه منتظرم توش بازی کنم :biggrin1:
مرسی امیر جان..!ولی اینقدراام خوب نیست که میگید:blushing:
فردا آخر شب پابلیش میکنم...راستش ساختش تموم شده...اما میترسم یه ایرادی داشته باشه که هنور ندیده باشم...هر شب 5-6 دست بازی میکنم که اگه مشکلی داشته باشه بفهمم...امیدوارم مشکلی پیدا نشه...;)اما خیلی کوتاه مرحلش...:(
در کل بازم مرسی:love:

دوستان یه سوال دارم :

میشه با سرعت 128این Little Big Planet رو بدون مشکل آنلاین بازی کرد یا نه ؟
اره ! من با 128 بازی میکنم بدون مشکل البته پینگ خیلی خوبی دارم معمولا 150 هست پینگ !
Cod WaW هم انلاین بازی میکنم با 128 و پینگ هم همیشه سبز هست بدون هیچ مشکلی !

سلام ! :biggrin1:
دو سوال از دوستان داشتم :
قسمت single player این بازی چقدر طول میکشه ، تا تموم بشه ؟
کدوم قسمت بیشتر حال میده ؟ single player یا انلاین ؟

کدوم قسمت بیشتر حال میده ؟ single player یا انلاین ؟
منظورتون این بود که single بیشتر حال میده یا multi, درسته؟
خب باید گفت multi بیشتر حال میده,حالا میخواد co ap باشه,میخواد آنلاین باشه .:smile:

gpod عزیز ممنون بابت جواب دادن ...

عماد جون منم دانلود کردم عجب چیزی شده :biggrin1::love: ایول ، تبلیغ بازی سنتر رو هم رفتی تو کارش:love: کلا خیلی باحاله :biggrin1:دمت گرم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or