LittleBigPlanet

من review ها و ... از سایت های مختلف دیدم به نظرم بازی خیلی بچه گونه و کارتونی میاد. یعنی \اضر نیستم resistance 2 یا cod5 یا farcry2 رو ول کنم اینو بگیرم. ننهههههههههههه غلاااام؟!

من review ها و ... از سایت های مختلف دیدم به نظرم بازی خیلی بچه گونه و کارتونی میاد. یعنی \اضر نیستم resistance 2 یا cod5 یا farcry2 رو ول کنم اینو بگیرم. ننهههههههههههه غلاااام؟!
چی داری میگی!!!:laughing:
Farcry2 که مضخرف ترین و کسل کننده ترین بازییه که تو عمرم بازی کردم ! افتضاح بود!

این یکی رو باش :laughing:
آقا مهدی کجایی تو این بازی خیلی وقته اوومده تو تازه داری به reviewنگاه میکنی:laughing:
این بازی یکی از مهمترین بازیهایی است که تا به حال اوومده

جواب نبودش!!!!!!!؟؟؟؟؟؟/:-":-":-":-":-":-"
دقیقا یادم نیست متاسفانه ولی یادمه چند تا مرحله که رد بکنی دوتا سیاره آزاد میشه که دست چپی برای کامیونیتی و ایناست دست راستی هم برای ساختن مرحله (خونه سازی :دی) و اینا.
البته پیشنهاد میکنم اول بخش داستانی که کوتاه هست رو تموم کنید بعد تمام ایتم ها رو جمع کنید و بعد برید سروقت اونجا.
------------------
بعضی باگهاش م بد میره رو اعصاب. چند بار مجبور شدم Restart Level کنم.

دقیقا یادم نیست متاسفانه ولی یادمه چند تا مرحله که رد بکنی دوتا سیاره آزاد میشه که دست چپی برای کامیونیتی و ایناست دست راستی هم برای ساختن مرحله (خونه سازی :دی) و اینا.
البته پیشنهاد میکنم اول بخش داستانی که کوتاه هست رو تموم کنید بعد تمام ایتم ها رو جمع کنید و بعد برید سروقت اونجا.
------------------
بعضی باگهاش م بد میره رو اعصاب. چند بار مجبور شدم Restart Level کنم.

:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:mer300000000000000000000000000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or