چی داری میگی!!!:laughing:من review ها و ... از سایت های مختلف دیدم به نظرم بازی خیلی بچه گونه و کارتونی میاد. یعنی \اضر نیستم resistance 2 یا cod5 یا farcry2 رو ول کنم اینو بگیرم. ننهههههههههههه غلاااام؟!
سلام بچه ها منم خریدم 70 تومن ریجن پال نو هم هست.گرون خریدم به نظرتون؟؟؟؟
این یکی رو باش :laughing:من review ها و ... از سایت های مختلف دیدم به نظرم بازی خیلی بچه گونه و کارتونی میاد. یعنی \اضر نیستم resistance 2 یا cod5 یا farcry2 رو ول کنم اینو بگیرم. ننهههههههههههه غلاااام؟!
من يه سول دارم؟!؟
1-تو منوي بازي يه بخش story mode داره پس ساختن map جديد كه خودت ميسازي كجاست؟
2-اگه بخواي عكس بندازي رو ديوار از رو هارد يا ram reader كه به ps3 وصله بايد item پيدا كني؟:confused:
اسمش رو بگو بریم بازی کنیم
پابلیش کردی؟
دقیقا یادم نیست متاسفانه ولی یادمه چند تا مرحله که رد بکنی دوتا سیاره آزاد میشه که دست چپی برای کامیونیتی و ایناست دست راستی هم برای ساختن مرحله (خونه سازیجواب نبودش!!!!!!!؟؟؟؟؟؟/![]()
دقيقا درست گفتيچی داری میگی!!!:laughing:
Farcry2 که مضخرف ترین و کسل کننده ترین بازییه که تو عمرم بازی کردم ! افتضاح بود!
دقیقا یادم نیست متاسفانه ولی یادمه چند تا مرحله که رد بکنی دوتا سیاره آزاد میشه که دست چپی برای کامیونیتی و ایناست دست راستی هم برای ساختن مرحله (خونه سازی) و اینا.
البته پیشنهاد میکنم اول بخش داستانی که کوتاه هست رو تموم کنید بعد تمام ایتم ها رو جمع کنید و بعد برید سروقت اونجا.
------------------
بعضی باگهاش م بد میره رو اعصاب. چند بار مجبور شدم Restart Level کنم.