LittleBigPlanet

آقفا این بازی واسه بچه ها نیست؟ قشنگه بگیرم؟

اصلاً اينجوری نيست ، واقعاً بازيش لذت بخشه ، واقعاً شادت ميکنه
من که چند از دوستام ميگفتن اين چيه رفتی گرفتی !!!! چند دقيقه نشستن پای بازی حرفشون رو پس گرفتن
البته هر کسی سليقه اي داره ، بايد خودت خوشت بياد

من بالاخره بازی را گرفتم
در یک کلمه فقط میتونم بگم فوق العادس
آدم وقتی بازی میکنه هرچی غم و غصه داره از یادش میره :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

بازیش چجوریه؟باید چیکار کنیم یعنی چه هدفی تو بازی دنبال میشه؟آیا برای بازی به اینترنت نیاز هست؟128 بسه؟
باید یه مسیر رو طی کنی که تو مسیر یه سری موانع سر راهت هست مثلا از چند تا استوانه
پشت سر هم در حال چرخش عبور کنی . اینترنت هم لازم نیست فکر کنم برای انلاین 128
جواب بده.

من میخوام این بازی رو بگیرم ولی نمی دونم که آیا بدون اینکه آنلاین بازی کنم بهم میچسبه یا نه! آخه بعضی از بازیها هستن که اگه اونارو آنلاین بازی نکنی اصلا ازش نمیشه لذت برد، این باززی هم همینطوریه یا نه و اینکه میشه دو نفری هم بازی کرد و لذت برد؟!

من میخوام این بازی رو بگیرم ولی نمی دونم که آیا بدون اینکه آنلاین بازی کنم بهم میچسبه یا نه! آخه بعضی از بازیها هستن که اگه اونارو آنلاین بازی نکنی اصلا ازش نمیشه لذت برد، این باززی هم همینطوریه یا نه و اینکه میشه دو نفری هم بازی کرد و لذت برد؟!
خیالت راحت اگه بازی نچسپه خ.دت بهش میچسپی:)
بازی خیلی باحالیه و حتی 4نفر در 1زمان میشه بازی کرد یعنی 4نفر در یک بازی خیلی باحاله کرکره خنده ست. بخر من ضمانت میکنم.

من به احتمال 100%:laughing: فردا میرم میگیرم یعنی حتما میگیرم میخوام اتمام حجت کنم البته مطمعنم بازیش باحاله من درباره اینترنتش سوال داشتم اینکه آنلاینش واسه چیه؟میشه رفت کاراکتر دانلود کرد؟این قضیه 4 نفره چیه؟یعنی اگه بخوایم 2 نفری بزنیم میشه؟:eek:

من این بازی رو از کجا میتونم بگیرم هر جا میرم میگن این بازی رو نداریم
میگن چون توش قران بوده جمعش کردن سری جدیدش چند ماه دیگه میاد:((

سوال

با سلام
خيلي ببخشيد اگه از اول تايپيك جستجو ميگردم شايد به جوابم مي رسيدم.
اين بازي بدون كامل كردن single playr هم مي شه online بازي كرد .
اگه ميشه يكي لطف كنه بگه چجوري .
ممنون ميشم:blushing:

با سلام
خيلي ببخشيد اگه از اول تايپيك جستجو ميگردم شايد به جوابم مي رسيدم.
اين بازي بدون كامل كردن single playr هم مي شه online بازي كرد .
اگه ميشه يكي لطف كنه بگه چجوري .
ممنون ميشم:blushing:
اول باید دو سه تا از مرحله های Single Player رو بری و بعدش امکان بازی کردن آنلاین و ساخت مراحل آزاد میشه . راستی چرا نمیخوای بخش SP رو بری ؟ خیلی جذابه به اضافه اینکه توش پُره آیتم های جدید و مختلفه که با استفاده از اونها میتونی مراحل خودتو طراحی کنه . :cheesygri

سلام
اول اینکه بگم این بازی واقعا فوقالعادس . و واقعا ارزش بازی کردن و خریدن رو داره مخصوصا بخش Online که پر از مرحله های ساخته شده توسط User هاست .
بعد من یه سوال داشتم از اهل فن . شاید یه کم مسخره باشه .
توی مرحله های Tutorial توی اولین مرحله که 3 تا SackBoy گذاشته اونجا و TV یه ویدئو نشون میده خیلی جالبه من هرکاری میکنم این مرحله به این سادگی رد نمیشه .
ممنون میشم کمکم کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or