LittleBigPlanet 2

:| :| :|
من همیشه میرم تو بازی به همه میگم!
رفیقای لیست من هر وقت میان یا دارن GT میزنن یا چهارتا بازیه دیگه!
:(
شاید از فردا نتونم بیام:((
چقدر حجم از اینترنتم کم میکنه این بازی ؟
اخه نمیشه که:dشاید اون موقعه ای که تو میایی من نباشم
راسی من یه بار ادد کردمت فکر کنم اشتباه تایپ کرده بودم چون جوابی نیومد

آخرین ویرایش:
چرا کسی نمیاد بازی؟
این آقا صادق که میگه باشه فردا آپدیت کنم دیگه نمیاد بقیه هم که اصلا...
شما ها دیگه کی هستین!
مث اینکه فقط یه بازی بازی میکنین:|

:| :| :|
من همیشه میرم تو بازی به همه میگم!
رفیقای لیست من هر وقت میان یا دارن GT میزنن یا چهارتا بازیه دیگه!
:(
شاید از فردا نتونم بیام:((
چقدر حجم از اینترنتم کم میکنه این بازی ؟

آقا منم مثل خودت اینترنتم حجمیه! اگه میخواستم خودم تمام این بازی ها رو آپدیت کنم که برای هر بازی باید به اندازه خودش پول میدادم. من میدم آپدیت ها رو یکی که اینترنت شبانه داره برام دانلود کنه!
خوب من پریروز لینک آپدیت اول رو گرفتم و دادم که دانلود کنه! دیروز فایلش رو گرفتم و وارد کردم و تازه امروز لینک دوم رو گرفتم و دادم آپدیت کنه و فردا فایلش رو میگیرم!
سر آپدیت خود PSN هم که 3-4 روز معطل بودم و قبلش هم رفته بودم چند هفته امتحانات و کلا اینترنت و ps3 مرخص بود! حدود 1000 کیلومتر فاصله داشتم باهاش! :دی

اخه خودتم معلوم نیست کی میای که....
شما درست میگی میثم جان!
آقا شروین شما هر وقت آنلاین شدی و خواستی بازی کنی با هم. همون موقع که آنلاین بودیم بهمون بگو تا بیایم.
حالا یه راه حل توپ دارم.پیام خصوصی میدم

دوستان این هم یکی از سخت ترین و زیبا ترین کار هامه! همین 10 دقیقه پیش فرستادمش رو آنتن:دی!
خیلی عالیه خودم که عاشقشم!
splinter cell : first strike By jakbelic - LBP.me
4698fc9995af36bcf2bbadba65906f56e9b69084.png

حتما اجرا کنیدش!(ویدئو)
همونیه که میگفتم طراحی هنری و ... بیسته:دی!

چقدر حال داد:دی دوباریه ساعت دیگه میرم تو بازی خوساتین بیاین:دی
با میثم داشتم بازی میکردم یه دختره هم اومده بود تازه کار بود:دی البته خارجی بود:|

چقدر حال داد:دی دوباریه ساعت دیگه میرم تو بازی خوساتین بیاین:دی
با میثم داشتم بازی میکردم یه دختره هم اومده بود تازه کار بود:دی البته خارجی بود:|
اره...من که فقط چک کش کردمش دختره رو :dاخرش گفت باحال بود بسه دیگه :d
من هر موقع که باشی میام....

خیلی باحال بود دست اخر دختره ازم پرسید چجوری میشه چک زد منم بهش یاد دادم اونم میثمو میزد:))
من تا جایی که بتونم میام تو فروم اعلام میکنم وقتی که میرم تو بازی:دی!

چقدر خاک رو این تاپیک بود:|
sig.png
[/URL][/IMG]
برید حالشو ببرید

---------- نوشته در 02:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

f8ac2461de11005518fafc34b23f0b13.jpg

کارتون little big planet در حال ساخته !
این کارتون توسط سونی و کمپانی بزرگ دیزنی در حال ساخت میباشد و اسم آن sackboy adventures میباشد.
نمایش ان نشون میداد که ( 4 sack boy دوست{یار}) با استفاده از هر لباس قدرت و توانایی خاصی از طرف KING ( یا همون king jolly در نسخه 1 :دی) دریافت میکنند.
با این قدرت ها این 4 دوست میتوانند با کمک یکدیگر خدای شیطانی به نام Lord Rancorous کسی که وظیفه دارد افرادی که شاد و خوشحال میباشند( پاک دل میباشند:دی) رو از بین ببره.
تا الان فقط صدا گذار king تایید شده ( jim cummings ) اما دوبلور های زیر به طور شایعه اعلام شده اند که خیلی جالبه نفر آخر رو ببینید :|!

• Cam Clarke
  • Rob Paulsen
  • Billy West
  • Nolan North
این هم کانسپت هایی از نمایش:
تصویر 1
تصویر 2
تصویر 3
منبع

به به! :d
بالاخره مثل اینکه سونی قراره تبلیغ کردن رو یاد بگیره :d
البته کارتونش اینطور که عکس ها نشون میدادن به درد ما نمیخوره :d ولی خوب در کل برای خود سونی و سری LBP خوبه :d

پروژه جدید:
یک بازی برای نامزد شدن در mm pick یا lbpc رو دارم میساز.
فوق العاده ترین پروژه ایه که روش کار کردم!
20 % کار شده!
اسم بازی
The cave story میباشد.
شرح داستان :
اخطار! خطر اسپویل شدن داستان!:دی اگه دوست ندارید تا هنگام بازی کردن داستانو بفهمید نخونید!
داستان بازی درمورد فردی میباشد که در این غار(غاری بی نام و نشون توی دل یک جنگل) بدنیا آمده اما خانواده او وقتی که 1 سالش بود او را از آن مکان به محیط روستایی میبرند و وی را بزرگ میکنند.
او پس از سالها , حال که بزرگ تر شده به آن غار بازگشته او میداند که خانواده او چیزی را در آن مکان برای او به یادگار گذشاته اند اما او نمیداند آن "چیز" چیست؟
در طی این سالها موجودات مختلفی به این غار آمده اند و مرده اند اما فقط یک گونه از موجودات به نام موریل ها ( گونه ای پیشرفته از گوریل:دی) توانسته اند در این غار بمانند و حالا این غار به محل زندگی آنها تبدیل شده.
وقتی که پسر در غار در جستجوری آن "چیز" میباشد صدا ها و لرزش های زیادی رو در غار حس میکنه اما فکر میکنه اینها به علت فرسوده بودن پایه ها و ستون هایی است که سکبوی ها در ان کار گذاشته اند. او سعی دارد تا سریع تر از مکان خارجی شود اما به علت لرزش بیش از حد سنگ ها جلوی راه خروج را میگیرند.
او پیش خود فکر میکند و میگوید حالا که هیچ راهی برایم باقی نمانده پس به سراغ گنج میروم. اما در راه یک سک عجیب را ه او را سد میکند و شروع به فرار کردن میکند.پسر او را دنبال میکند{ تا الان مشخص نشده که مخفیانه او را تعقیب کند یا با توجه به این که سک عجیب میداند که پسر دنبالش است}
او میبیند که سک عجیب با یک موجود عجیب تر(موریل:دی) صحبت میکنه و ناگهان موریل سک عجیب رو میکشه و زنگ خطر به صدا در میاد. پسر با استفاده از قدرت هوش خود موریل ها را دونه به دونه ناک اوت میکنه:دی!
که سر انجام به رئیس موریلها میرسد. وی یک دستگاه پیشرفته اختراع کرده { باس فایت بازی } پس از اینکه پسر او را شکست میدهد موریل به پسر نزدیک میشود و با تعجب میگوید: هی ! تو که از تیم اونها نیستی ! تو یک مخرب نیستی! عذر خواهی ما را بپذیر! گروهی از نابودگر ها به غار ما حمله کردند تا چیزی را که ما هم تو این سالها درموردش وجودش در ان غار اطلاعی نداشتیم رو ببرند و غار رو نابود کنند!
آیا با ما همکاری میکنی که غار رو نجات بدهیم و... ناگهان پسر وسط حرفش میپرد و میگوید که اون "چیز" ماله من:دی!
سپس موریل حرفشو اصلاح میکنه و میگه غار رو پس بگیریم و چیز رو که دنبالشی بدست بیاری:دی!
بزودی ادامه داستان آپدیت خواهد شد:دی نظرتون چیه؟

کلا داستانشو عوض کردم...
الان قسمت دومشو دارم میسازم دو بخش پایانیش مونده :
1. کاراکتر هایی که پروژکتورهاشونو روت میندازن:دی
2.غول آخر( برای شرکت درهرگونه مسابقه نیاز دارین که مرحلتون غول آخر داشته باشه :| )

قراره این لباس ها از فیلم مردان سیاه پوش برای بازی بیاد! شدیدا باحالن :d :
3e9kt154vd1fgyzzq1a.jpg

و اینم یک والپیپر بسی جالب! :d
7172889022_23a989ef1e_o.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or