LittleBigPlanet 2

دوستا اگر مي شه اسم يه چند تا مرحله تپل و قشنگ كه قابيلت دانلود و سيو شدن روي ps3 داشته باشه رو بديد بعد اين كه بازي رسيد به دستم اينهارو دانلود كنيم حالش رو ببريم :d

تا زمانی که بازی رو نداشته بازی نمیتونی مرحله ای رو دانلود کنی.
باید بازی رو داشته باشی.آپدیتش کرده باشی و بعدش میتونی هر مرحله ای رو که خوشت اومد دانلود کنی و سیو کنی البته فقط تا 20 تا که شامل مرحله های ساخته خودتون هم هستش.
بعدشم مرحله باحال و توپ هم اونقدر زیاده که نمیشه گفت.
هر وقت بازی رو گرفتی برو تو قسمت آنلاین و بعدش mmpick یا cool لول رو انتخاب کن.

واقعا" دم MM گرم :|
اول اومديم 9 تا اپديت اش رو دان كنيم اولي 7 مگ بود اين شكلي شديم:d بعدي 12 مگ بود :d:d بعدي هم 13 مگ :d:d:d بعدي 13 مگ بود :d:d:d:d بعدي 93 مگ بود :(:d ديگه بعديش كه 578 مگ بود :((=((:-o
اخه فكر نمي كنم ديگه بازي خيلي گنده اي باشه و هي بخوان فيكس كنن و باگ اصلاح كنن يا يه چيزي رو توش اصلاح كنن ( مثلا" اسلحه و قدرت و ... )
كلا" حالمون رو گرفت :|:(

اقا كسي نبود 4 تا مرحله خوشگل پيشنهاد بده !!!

راستي يه زماني هم تعيين كنيد بريم با هم بازي كنيم شب ها كه من شيفت BF3 دارم :d از صبح ها و بعد از ساعت 2 بعد از ظهر مايه بذاريد :d

واقعا" دم MM گرم :|
اول اومديم 9 تا اپديت اش رو دان كنيم اولي 7 مگ بود اين شكلي شديم:d بعدي 12 مگ بود :d:d بعدي هم 13 مگ :d:d:d بعدي 13 مگ بود :d:d:d:d بعدي 93 مگ بود :(:d ديگه بعديش كه 578 مگ بود :((=((:-o
اخه فكر نمي كنم ديگه بازي خيلي گنده اي باشه و هي بخوان فيكس كنن و باگ اصلاح كنن يا يه چيزي رو توش اصلاح كنن ( مثلا" اسلحه و قدرت و ... )
كلا" حالمون رو گرفت :|:(

اقا كسي نبود 4 تا مرحله خوشگل پيشنهاد بده !!!

راستي يه زماني هم تعيين كنيد بريم با هم بازي كنيم شب ها كه من شيفت BF3 دارم :d از صبح ها و بعد از ساعت 2 بعد از ظهر مايه بذاريد :d

دوست عزیز من فکر کنم تو همین تاپیک اعلام کرده بودم که 700 مگ هستش.
بعدشم اعلام کرده بودم که من قایلش رو دارم.هر کی خواست بگه تا بهش بدم.
همیشه با pc دانلود کن که فایل هاش رو هم داشته باشی.من 20 مگ رو هم دیگه با pc دنلود میکنم.
بعدشم به عنوان یه قائده کلی مثلا وقتی تعداد آپدیت ها بیشتر از 1 دونه بود شما وقتی مثلا 10 مگ دانلود شد نگاه کن ببین اون 10 مگ چند درصد از درصد کلی رو پر میکنه بعد خیلی راحت میتونی بفهمی که کل آپدیت تقریبا چه قدره.
مثلا شما میری آپدیت کنی میبینی که زده 1/5 یعنی 5 تا دانلود داره.همون اولیش فرضا 50 مگ هستش.
10 مگش که رفت میبینی که خط دانلود بالایی شده 20% (یعنی 10 تقسیم بر 50 میشه 20%) بعد همون موقع میبینی که خط دانلود پایینی شده 10% یعنی چی؟ یعنی اون 10 مگی که دانلود کردی تازه شده 10 % دنلود کلی یعنی باید 90% دیگه دانلود کنی که میشه 90مگ. یعنی کلا 100 مگ دانلود داشته.
حالا من فایل دانلود lbp2 رو دارم.هر کی خواست بگه تا بهش بدم.البته فکر کنم این آخریا یه 23 مگ هم داده بود که من اون رو با خود ps3 دانلود کردم(البته درست یادم نیست،شاید فایل اون رو هم داشته باشم)
در ضمن اون 700 مگ به خاطر باگ و این حرفا نیست، به خاطره اینه که بعد از این آپدیت شما میتونی با move هم بازی کنی.
در مورد زمان گذاشتن شما ادد کنید تو pSN هماهنگ کنیم بهرته به نظر من .البته بعد از امتحان ها من خودم برنامه دارم که با بچه های همین سایت یه مرحله توپ بسازیم.
آی دی PSN
honestbud
اون 4 تا مرحله باحالی هم که گفتی، خداییش اونقدر مرحله باحال داره که اگه چند تاش رو انتخاب کنب، در حق بقیه ظلم کردی.همونطور که گفتم برو تو قسمت mmpick و cool لول بعدش از بالا شروع کن توضیحات مراحل رو بخون هر کدوم برات جذاب بود بازی کن.

بازي به صورت آفلاين هم دونفره مي شه ؟
بله به صورت آفلاین تا 4 نفره میشه بازی کرد.

---------- نوشته در 01:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------

یه سری به این تاپیک بزنید.
البته برای اونایی هستش که دارن تروفی های آنلاین بازی رو میگیرن
http://forum.bazicenter.com/thread55239/#post1798034

اون 568 مگي رو با PC دانلود كردم باو ديگه اين همه نوب نيستم :d
امروز صبح رفتم چندين دست بازي كردن با اين خوارج خوب حال داد ولي خوب لگ و مگ و ... :| خدا نكنه هم تيمي هات هم يه مقدار خل باشن :d
ور داشته با GRABINATOR مارو ميبرد اين ور به اون ور :d

اقا من بدبخت شدم بازي قبليم EU بود اين يكي UK ه حالا سيوهاي پروفايل قبليم رو نمي شناسه :((:((:(( هر چي گرفته بودم و ACE هايي كه كرده بودم پريد :((:((:(( از اول بايد برم همه چيز رو :|

من يه مقدار صفر كيلومتر ام :d يكي مي تونه بگه مراحل چند مگي هستند و چقدر طول مي كشه دانلود بشن !!!
بعد من رفتم ديدم فقط COOL LEVELS بود يا MM PICKS پس بقيه مراحلي كه ملت ساخت كو !!!
مي خواستم برم PS3 VS 360 رو بازي كنم اما SEARCH ايي پيدا نكردم !!! كجاست
؟؟؟

من يه مقدار صفر كيلومتر ام :d يكي مي تونه بگه مراحل چند مگي هستند و چقدر طول مي كشه دانلود بشن !!!
بعد من رفتم ديدم فقط COOL LEVELS بود يا MM PICKS پس بقيه مراحلي كه ملت ساخت كو !!!
مي خواستم برم PS3 VS 360 رو بازي كنم اما SEARCH ايي پيدا نكردم !!! كجاست
؟؟؟

اقايون جواب سوال هاي بالام رو خودم كشف كردم :d
حالا يه سوال فقط :(

چه طوري مي شه مرحله اي رو كه بچه ها ساختن سيو كنم روي PS3 بعدا" بتونم افلاين هم برم !

اقايون جواب سوال هاي بالام رو خودم كشف كردم :d
حالا يه سوال فقط :(

چه طوري مي شه مرحله اي رو كه بچه ها ساختن سيو كنم روي PS3 بعدا" بتونم افلاين هم برم !

راستی حالا که فهمیدی، از کجا میشه حجم مرحله رو دید؟اصلا میشه یا نه؟من تا حالا دنبالش نبودم نمیدونم.چه مرحله ای که خودت ساختی و چه مرحله ملت رو میگم ها!

خوب در مورد این سوال باید بگم که تنها وقتی میتونی این کارو بکنی که طرف مرحله رو copyable کرده باشه یعنی اجازه داده باشه که شما بتونی کپیش کنی.
که در این صورت کافیه رو مرحله یه مربع بزنی و بعد گزینه کپی داره که میریزه رو هارد.
بعدشم اگه فضولی نباشه من نفهمیدم که شما چه اصراری داری که مراحل رو بریزی رو هارد و آفلاین بازی کنی؟

بچه ها میشه یه خواهش ازتون بکنم
کسانی که هر موقع با ps3 آن میشن و lbp2 میزنند برند و بازی من رو انجام بدن و بهش امتساز(هرچی منفی یا مثبت) بدن!
الان دو تا مرحله دیگه برای ادامه همون مرحله ساختم!
یه مرحله هم گذاشتم که اجسام پرت میشه پایین تو باید با تفنگ بترکونیشون:دی!
هفته دیگه خودم میام psn ولی شما ها هم برین!
این اسم مرحله :
broken ninja part 1

حجم مراحل رو نه اصلا" نمي نويسه :d اما بر اساس ديده ها و زمان بندي حدودا" هر مرحله بايد 5 مگ تا 50 مگ باشه !!! البته هنوز مرحله خيلي بزرگي رو نگرفتم ولي بالاخره !
والا اصرار ام براي اينه كه شايد دوست داشته باشم يه مرحله رو بگيرم بعد يه روز كه دوستي كسي اومد خونه مون خيلي راحت بريم اون مرحله رو بازي كنيم نه يه ساعت دنبالش بگردم و بعد دان كنم و ... !؟
بذار 3-4 روز ديگه ميايم بهت امتياز مي ديم بذار تموم بشه اين امتحانات :(:d

بچه ها میشه یه خواهش ازتون بکنم
کسانی که هر موقع با ps3 آن میشن و lbp2 میزنند برند و بازی من رو انجام بدن و بهش امتساز(هرچی منفی یا مثبت) بدن!
الان دو تا مرحله دیگه برای ادامه همون مرحله ساختم!
یه مرحله هم گذاشتم که اجسام پرت میشه پایین تو باید با تفنگ بترکونیشون:دی!
هفته دیگه خودم میام psn ولی شما ها هم برین!
این اسم مرحله :
broken ninja part 1

من یه تاپیک زدم اینجا
http://forum.bazicenter.com/thread55239/
برای همین کاره.
شما یه سر اونجا بزن

حجم مراحل رو نه اصلا" نمي نويسه :d اما بر اساس ديده ها و زمان بندي حدودا" هر مرحله بايد 5 مگ تا 50 مگ باشه !!! البته هنوز مرحله خيلي بزرگي رو نگرفتم ولي بالاخره !
والا اصرار ام براي اينه كه شايد دوست داشته باشم يه مرحله رو بگيرم بعد يه روز كه دوستي كسي اومد خونه مون خيلي راحت بريم اون مرحله رو بازي كنيم نه يه ساعت دنبالش بگردم و بعد دان كنم و ... !؟
بذار 3-4 روز ديگه ميايم بهت امتياز مي ديم بذار تموم بشه اين امتحانات :(:d

خوب دوباره دانلود کردن رو شاید ولی پیدا کردنش که کاری نداره، میتونی heart کنی لول هایی که دوست داری و بعد راحت پیداشون میکنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or