LittleBigPlanet 2

سلام به همه سك بوي هاي بازي سنتر
آقا من حسابي از اين بازي خوشم اومد ( نقد و تريلز و...) اما وقتي خودم نشستم پاش حال نكردم باهاش
كه فكر ميكنم دليل اصليش اينه كه نميدونم چي به چيه
مثلا:
۱. وقتي با داداشم ۲ دسته بازي ميكنيم رفيقيم يا رقيب ؟
۲. ميگنيه بخش داره كه بايد ۲ نفر با هم مبارزه كنن اما من هرچي گشتم پيداش نكردم
۳. اين همه استوك كه تو مرحله ها ميده به چه درد ميخوره؟ من الان كلي استوك دارم اما هيچ كدوم به كارم نمياد

در كل خواستم ببينم من سر در نميارم كه چطور از بازي لذت ببرم يا كلا خوشم نمياد :دي
۱و۲.در بعضی مراحل مانند versus توی story mode مسابقه های رانندگی و تیر اندازی و ... وجود داره که میتونین با هم رقابت کنید
در مراحل story mode هم میتونین به صورت دوستانه دشمنان رو بکشین و امتیاز بگیرین همچنین توی مراحل انلاینی که وجود داره هم میتونین باهم بازی کنین
۳.اون هارو میتونین هم توی سیاره خودتون روی درودیوار نقاشی کنین و هم امتیاز محسوب میشن
به نظر من که مراحل انلاین خیلی حال میدن مثل little meat boy و super street fighter و...

من امروز بعد از مدتها اومدم بازی کنم یه آبدیت 8 گیگی داشت !
چیا اضا فه میشه ؟
جااااااااااااااااااااااااااان چند گيگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگر مي شه 8 گيگ اخه چه خبره حتي MGS4 هم 8 گيگ نداد :d
شايد 8 گيگ از استور بوده يا اضافات جديد بازي و گرنه 8 گيگ اپديت اجباري ؟!؟!؟!؟!؟!

خدایا ... !!!
هنوز گیگ و مگ را نمیتونی تشخیص بدی عزیزم ؟

عزیزم حرص نخور..
من فکر کردم مگ هست آخه تاحالا ندیده بودم به صورت kb بذارن بیشتر آبدیت ها مگ هست من تا دیدم اومدم بیرون دیگه دقت نکردم .
ایول پس بریم بازی کنیم :d

دوستان يه سوال
اون DLC هايي كه خود MM براي LBP 1 ساخت مثل DLC دزدان دريايي كاراييب رو توي دو هم براي فروش گذاشته يا نه
چون اخر CREDIT بازي از اهنگ سازان اون DLC ها هم گفته بود گفتم شايد باشن
هستن يا نه

دوستان يه سوال
اون DLC هايي كه خود MM براي LBP 1 ساخت مثل DLC دزدان دريايي كاراييب رو توي دو هم براي فروش گذاشته يا نه
چون اخر CREDIT بازي از اهنگ سازان اون DLC ها هم گفته بود گفتم شايد باشن
هستن يا نه
بله DLC های LBP1 به LBP2 هم میخوره

میدونم کسی به این تاپیک سر نمیزنه ولی هرکی سر زد حتمآ این رو ببینه ! کلمه فوق العاده هم براش کمه ! طرف با LBP2 یه بازی FPS ساخته که رسمآ مغز آدم رو میپکونه ! :دی

میدونم کسی به این تاپیک سر نمیزنه ولی هرکی سر زد حتمآ این رو ببینه ! کلمه فوق العاده هم براش کمه ! طرف با LBP2 یه بازی FPS ساخته که رسمآ مغز آدم رو میپکونه ! :biggrin1:
عجب چیزی بود آری :دی
خیلی خوفناک بود . تا حالا از بچه-ها کسی تو LBP2 از این مرحله-ها ساخته ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or