PlayStation Little Big Planet 3

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نسخه سوم این بازی در کنفرانس شرکت سونی معرفی شد. بازی توسط MM ساخته نمیشه و دو استدیو XDev و sumo digital در حال توسعه بازی هستند.

شخصیت های جدید به بازی اضافه شدند که همشون قابل بازی هستند در کنار سکبوی و ابعاد جدیدی به گیم پلی بازی اضافه میکنند و اونرو بیش از پیش عمیق میکنند.
تمام این کاراکترها قابل شخصی سازی هستند به همون کیفیتی که سکبوی ها بودند.

• Bound up and over walls as the quick and agile OddSock!
  • Glide through the skies as the majestic Swoop!
  • Transform Toggle between Big Toggle, a heavy strongman and Little Toggle, a light speedster who can walk across water
خود سکبوی ها هم قابلیت ها جدیدی خواهند داشت
our favorite knitted knight has been equipped with an all-new climbing ability and loads of brand-new power-ups including the amazing Pumpinator

بازی از قابلیت های دوال شاک4 استفاده میکنه و همینطور بصورت 1080p اجرا میشود!

همچنین تمام مراحلی که در LBP های قبلی ساخته شده (بیش از 8.5 ملیون مرحله) قابل بازی خواهند بود.

LBP3 نوامبر 2014 (آبان - آذر 93 ) برای PS4 عرضه می‌شود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad
چرا انقدر ساختن مرحله برا من سخته :-/
تمام مراحل اموزشیش رو میرم اخرش میگم خوب الان یه مرحله برم بسازم اما انگار هیچی به هیچی
یه بار یه مرحله به بدبختی ساختم اونم فقط توش میشد بپری اما تا میپریدی میمردی :d
البته کلا خلاقیت هم ندارم (:|
شما یه چک پوینت به بازیت اضافه کن :d

- - -ویرایش - - -

آخر تریلر دو دقیقه ای نوشته شده coming novamber
آیا نوامبر امسال؟ :x

200 بار دیگه هم این تیکه آخر تریلر رو ببینم سیر نمیشم! :دی

ابله بودن از قیافه تک تک کاراکترها میباره! :دی از این بهتر نمیشد اینا رو طراحی کرد! Sackboy عزیز به کنار، اون چاقه که عشق منه و پتانسیل تبدیل شدن به یکی از محبوب ترین کاراکترها رو پیش من داره، اون پرنده هه و سگه هم قیافه ـشون محشره! :دی

واقعا اون صحنه عاليه من بار اول منفجر شدم از خنده :))
احمق كلا پشت صحنه رو مياره پايين به رو خودش نمياره :d
خود Sackboyـم عاليه تو اون صحنه :d
تمام تريلر يه طرف اين آخرش يه طرف

تو فشار شدید این روزهای امتحانات و استرس ناشی از اون بهترین چیزی که این روزها بهم آرامش میده هر از گاهی سر زدن به تریلر این بازی تو کنفرانس سونی هست که با ترکیبی از این موجودات فوق العاده بامزه و اون موسیقی فوق العاده نشاط آورش و جلوه های گرافیکی چشم نواز یکی از شادترین نمایش ها محسوب میشه!:d
فوق العاده بازی دوست داشتنی هست و موفقیتش بدیهی ترین چیز ممکنه:x

آخرین ویرایش:
200 بار دیگه هم این تیکه آخر تریلر رو ببینم سیر نمیشم! :دی

ابله بودن از قیافه تک تک کاراکترها میباره! :دی از این بهتر نمیشد اینا رو طراحی کرد! Sackboy عزیز به کنار، اون چاقه که عشق منه و پتانسیل تبدیل شدن به یکی از محبوب ترین کاراکترها رو پیش من داره، اون پرنده هه و سگه هم قیافه ـشون محشره! :دی

خدا هست این قسمت :d یعنی حالت چهره سکبوی و چند ثانیه ای بعد که اون گندهِ این شکلی " :|" میشه در حد تیم ملی المانِ :d

سکبوی که کلا فیوریت هست بعشم همین گندهِ :d

یعنی واقعاً کاراکتر چاق طراحی فوق‌العاده ای داره و برای من محبوب تر از سک بوی شده. کاراکتر سگ هم طراحی خوبی داره اما پرندهه برخلاف مکانیک های خوبی که به گیمپلی اضافه کرده ظاهر خوبی نداره و به قول معروف زیاد گوگولی نیست.

LBP واقعا بازی فوق العاده ای است که گیمر ها رو مجبور میکنه از مغزشون بیشتر استفاده کنند ، باعث ایجاد خلاقیت و خوشحالی در گیمر ها میشه (بازی های دیگه فحش بد و بیراه و تی بگ و اعصبانیت و .. به ملت یاد میدن :دی ) ، در یک کلمه FUN هست .
یادش بخیر شب ها با دوستم میرفتیم فیلم ترسناک میدیم تا صبح ، مورتال کمبات میزدیم ، و کلی خوش گذارنی دیگه.
همین الان که دارم در مورد این بازی مینویسم قیافم اینطوری :دی
تو این بازی خلاقیت تمامی نداره و هر چی که بسازی بازم میتونی روش یه چیز دیگه اضافه یا بهترش کنی .

LBP واقعا بازی فوق العاده ای است که گیمر ها رو مجبور میکنه از مغزشون بیشتر استفاده کنند ، باعث ایجاد خلاقیت و خوشحالی در گیمر ها میشه (بازی های دیگه فحش بد و بیراه و تی بگ و اعصبانیت و .. به ملت یاد میدن :دی ) ، در یک کلمه FUN هست .
یادش بخیر شب ها با دوستم میرفتیم فیلم ترسناک میدیم تا صبح ، مورتال کمبات میزدیم ، و کلی خوش گذارنی دیگه.
همین الان که دارم در مورد این بازی مینویسم قیافم اینطوری :دی
تو این بازی خلاقیت تمامی نداره و هر چی که بسازی بازم میتونی روش یه چیز دیگه اضافه یا بهترش کنی .

انشاءالله این دفعه یه بازی فایتینگ می سازیم که اخرشم سک بوی برروی دوستان فیتالیتی بزنه >:)

آخرین ویرایش:
واقعا اون صحنه عاليه من بار اول منفجر شدم از خنده :))
احمق كلا پشت صحنه رو مياره پايين به رو خودش نمياره :d
خود Sackboyـم عاليه تو اون صحنه :d
تمام تريلر يه طرف اين آخرش يه طرف
اون " احمق " که حالا اسمش هر چیزی هست خیلی باحاله D:
کلی با شخصیتش عالی کردم Damn Cute
:\
بازی برای PS3 هم میاد همزمان !

آخرین ویرایش:
تو بلاگ PS چندتا فن آرت گذاشته بودن،از این یکی خوشم اومد گفتم برای شما هم بزارمش :d

:x :x :x

و اینکه من نمیدونم چه اصراریه همچنان اسم LBP HUB رو میبرن! :d
یکی پرسیده بود LBP3 همون LBP HUB میباشد که شده LBP3 ؟
که جواب دادن خیر! این 2تا خیلی با هم فرق میکنند.
و البته فعلا تمرکزشون روی LBP3ـه .

خوب بگن کنسل شده رفته دیگه :d چرا میپیچونند؟ :-"

از سؤالات دیگه این بود که ملت میگفتن، طراحی مراحل جوریه که باید برای تموم کردن بخش داستانی مولتی پلیر بازی کنیم؟
که گفتن خیر! بازی جوری طراحی شده که تنهایی هم بشه تمومش کرد! و بخش های چند نفرش مثل شماره ی قبل هست! (گرفتن یه سری آیتم ها و ...)
و اینکه اون دمویی که توی E3 نشون دادن، یه مرحله ای ساخته بودن صرفا برای اینکه قابلیت های کاراکترهای جدید رو نشون بدن!

و گفته اینکه با کدوم کاراکتر بازی کنیم،بستگی به طراح مراحل داره! ممکنه مثلا هر 4 کاراکتر SackBoy یا فلان کاراکتر دیگه باشن! یا از هر کدوم یکی باشه و ...!
مراحل داستانی هم بعضی مراحل مثلا فقط برای SackOdd طراحی شدن یا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or