PlayStation Little Big Planet 3

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نسخه سوم این بازی در کنفرانس شرکت سونی معرفی شد. بازی توسط MM ساخته نمیشه و دو استدیو XDev و sumo digital در حال توسعه بازی هستند.

شخصیت های جدید به بازی اضافه شدند که همشون قابل بازی هستند در کنار سکبوی و ابعاد جدیدی به گیم پلی بازی اضافه میکنند و اونرو بیش از پیش عمیق میکنند.
تمام این کاراکترها قابل شخصی سازی هستند به همون کیفیتی که سکبوی ها بودند.

• Bound up and over walls as the quick and agile OddSock!
  • Glide through the skies as the majestic Swoop!
  • Transform Toggle between Big Toggle, a heavy strongman and Little Toggle, a light speedster who can walk across water
خود سکبوی ها هم قابلیت ها جدیدی خواهند داشت
our favorite knitted knight has been equipped with an all-new climbing ability and loads of brand-new power-ups including the amazing Pumpinator

بازی از قابلیت های دوال شاک4 استفاده میکنه و همینطور بصورت 1080p اجرا میشود!

همچنین تمام مراحلی که در LBP های قبلی ساخته شده (بیش از 8.5 ملیون مرحله) قابل بازی خواهند بود.

LBP3 نوامبر 2014 (آبان - آذر 93 ) برای PS4 عرضه می‌شود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad
باکس شات های LBP همیشه خیلی گوگولی بودن! :x اینم مثل بقیه خیلی جالبه! :x
اون پایینا چیه؟ ایندفعه دشمن اصلیمون یه چیز هشت پا ماننده؟ >:)
---
به به! راوی گرامی هم حضورش تایید شد! :d خیلی هم عالی! :d

به به ، به به ... :x

یعنی صدای ایشون رو که میشنوم عملا به ارامشی میرسم که تا حالا نمیدونستم تو زندگیم چی هست . :bighug:

بهترین خبر بود برای بازی :d

اون پایینا چیه؟ ایندفعه دشمن اصلیمون یه چیز هشت پا ماننده؟ >:)

خدا کنه ایندفعه یه دشمن درست و درمون و لایق بازی داشته باشیم نه جارو برقی :|

واقعا با دیدن اون تریلر ده دقیقه ای میشه متوجه شد که گیم پلی از بازی های قبلی واقعا بهتره.
فقط یه سوال، این مرحله تریلر 10 دقیقه ای شدیدا به همکاری احتیاج داشت، میشه آنلاین چند نفره بازی کرد یا این مرحله یک مرحله فرعی بود که با چهار دسته باز میشدبازی؟و این که برای اون 8.7 میلیون مرحله به پلاس احتیاجه؟

تو کنفرانس یک مطلب را گفتن از بس قطع شد درست متوجه نشدم

گویا میشه تمام مراحل آنلاین ساخته شده شماره یک و دو را تو این شماره بازی کرد:-/
بله تمام 8.7میلیون مرحله ای که ساخته شده ( به انضمام 5 مرحله من :دی :دی ) میشه بازی کرد !

مردک همون جارو برقی آسفالت میکرد آدم رو اواخر بازی :| :دی از اون لایق تر میخوای ؟ :دی زدنش از زئوس سخت تر بود :دی

مگه من گفتم اسون بود حاجی :|:d با اینکه همچین سخت هم نبود:-" :d

گفتم یه دشمن اصلی درست و حسابی و مخوف با یه کاریزمای خفن مثل دکتر نفاریوس و نئو کورتکس و ...... :d

برای اون 8.7 میلیون مرحله به پلاس احتیاجه
احتمال زیاد :دی !
گفتم یه دشمن اصلی درست و حسابی و مخوف با یه کاریزمای خفن مثل دکتر نفاریوس و نئو کورتکس و
ایده بدی نیست :دی ولی قبلیاش خصوصا شماره دو واقعا از نظر باس قایت عالی بودن :دی ( اون مرحله کیک و باغه یعنی یکی از خدا ترین باس فایتا رو داشت :دی ! )
درکل تنها چیزی که میخوام علاوه بر داستان خوب و گیمپلی غنی تر اینه که یه تخفیف خیلی زیاد رو DLC ها بزنن :دی مثلا DLC توی استوری یا اینفیمس یا متالگیر :دی !
تو مرحله اول متالگیرش میگفت Game ... has changed =)) باس فایتشم عالی بود :دی !
همون دی ال سی اینفیمسش من قشنگ میتونم چندتا ایده خفن پیاده کنم :| خدا کنه یه دی ال سی level kit برای second son بزنن :دی !! ای خدا =)) :lol:

مگه من گفتم اسون بود حاجی :|:d با اینکه همچین سخت هم نبود:-" :d

گفتم یه دشمن اصلی درست و حسابی و مخوف با یه کاریزمای خفن مثل دکتر نفاریوس و نئو کورتکس و ...... :d

نه منظور لیاقتش بود دیگه :دی حالا یه کم اغراق کردیما :دی

اونجوری که بعیده چون بازی زیاد اون تیپی نیست که بیان یه شخصیت با اون استایل بسازن :دی دنیای لیتل خلاصه میشه توی یه شخصیت خوب مقابل یه لولو :دی کلاً تا حد خیلی زیادی دنیاش کودکانس :دی

ایده بدی نیست :biggrin1: ولی قبلیاش خصوصا شماره دو واقعا از نظر باس قایت عالی بودن :biggrin1: ( اون مرحله کیک و باغه یعنی یکی از خدا ترین باس فایتا رو داشت :biggrin1: ! )
درکل تنها چیزی که میخوام علاوه بر داستان خوب و گیمپلی غنی تر اینه که یه تخفیف خیلی زیاد رو DLC ها بزنن :biggrin1: مثلا DLC توی استوری یا اینفیمس یا متالگیر :biggrin1: !
تو مرحله اول متالگیرش میگفت Game ... has changed =)) باس فایتشم عالی بود :biggrin1: !
همون دی ال سی اینفیمسش من قشنگ میتونم چندتا ایده خفن پیاده کنم :| خدا کنه یه دی ال سی level kit برای second son بزنن :biggrin1: !! ای خدا =)) :lol:

اقا باس فایت ها خدا و عالی و اند فان بودن :d کلهم منظور من یه بدمن بود :d

مشکل اساسی و بزرگ و ریشه ار بنده با LBP همین DLC های خوب و گرونش هست :| بدجور رو اعصاب هست و همش هم عالی و واجب ! نسخه GOTY هم که نداره قربونش برم ! :|

کلا یه نسخه GOTY برای این بازی که تمام DLC ها و کاستوم ها رو بچپونه توش از واجبات هست . :d

نه منظور لیاقتش بود دیگه :biggrin1: حالا یه کم اغراق کردیما :biggrin1:

اونجوری که بعیده چون بازی زیاد اون تیپی نیست که بیان یه شخصیت با اون استایل بسازن :biggrin1: دنیای لیتل خلاصه میشه توی یه شخصیت خوب مقابل یه لولو :biggrin1: کلاً تا حد خیلی زیادی دنیاش کودکانس :biggrin1:

زئوس هم تازه ماست بود :-":d

تو مباحثی که با امیر داشتیم به این موضوع ذکر کردیم که فاز بازی این حرفا نیست:d ولی خب زمانی که دارن به بخش تکنفره حسابی میرسن و کاراکتر اضافه میکنند یه بدمن حسابی از نون شب هم واجب تر :d

بله تمام 8.7میلیون مرحله ای که ساخته شده ( به انضمام 5 مرحله من :دی :دی ) میشه بازی کرد !
خیلی عالیه الان که بررسی کردم باز، گفته شد که گرافیک آنها هم ارتقا توپی خواهد داشت :d

همیشه با خودم می گفتم کاش این کارا بکنن حیفه این همه مراحل باحال را از دست بدیم به خصوص ماله شماره 2:xb-)

چرا انقدر ساختن مرحله برا من سخته :-/
تمام مراحل اموزشیش رو میرم اخرش میگم خوب الان یه مرحله برم بسازم اما انگار هیچی به هیچی
یه بار یه مرحله به بدبختی ساختم اونم فقط توش میشد بپری اما تا میپریدی میمردی :d
البته کلا خلاقیت هم ندارم (:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or