PlayStation Little Big Planet 3

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نسخه سوم این بازی در کنفرانس شرکت سونی معرفی شد. بازی توسط MM ساخته نمیشه و دو استدیو XDev و sumo digital در حال توسعه بازی هستند.

شخصیت های جدید به بازی اضافه شدند که همشون قابل بازی هستند در کنار سکبوی و ابعاد جدیدی به گیم پلی بازی اضافه میکنند و اونرو بیش از پیش عمیق میکنند.
تمام این کاراکترها قابل شخصی سازی هستند به همون کیفیتی که سکبوی ها بودند.

• Bound up and over walls as the quick and agile OddSock!
  • Glide through the skies as the majestic Swoop!
  • Transform Toggle between Big Toggle, a heavy strongman and Little Toggle, a light speedster who can walk across water
خود سکبوی ها هم قابلیت ها جدیدی خواهند داشت
our favorite knitted knight has been equipped with an all-new climbing ability and loads of brand-new power-ups including the amazing Pumpinator

بازی از قابلیت های دوال شاک4 استفاده میکنه و همینطور بصورت 1080p اجرا میشود!

همچنین تمام مراحلی که در LBP های قبلی ساخته شده (بیش از 8.5 ملیون مرحله) قابل بازی خواهند بود.

LBP3 نوامبر 2014 (آبان - آذر 93 ) برای PS4 عرضه می‌شود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad
با تکاملی که LBP سر شماره ی دوم رسید، من هیچ نگرانیی بابت این نسخه ندارم! :d
سازنده هر کی هم که باشه، اصلا بیاد LBP2 هم منتشر کنه، مطمئن سرگرم میشیم! :d چون بخش اصلی بازی، مراحل ساخت ملتشه! که با امکانات LBP2 رسما هر چیزی میشد ساخت! :d (من انتظار معرفی LBP3 رو نداشتم حتی! فکر میکردم میان و LBP HUB رو میدن بیرون برای PS4 ! یعنی همون قابلیت های ساخت مراحل! بدون مراحل داستانی! :d )
و با یکی از دوستان که صحبت میکردیم، میگفت اصلا این LBP HUB رو بدن دست 4 نفر، تو آخر هفته هم میتونند برای PS4 عرضه کنند! :-" بقیه ی کارها رو خود ملت انجام میدن! :d

ولی خوب حتی به نمایش دیشب هم نگاه کنیم، به نظرم از همین نمایش اول واقعا خیلی خوب کار کرده سازنده ی جدید! 3تا کاراکتر معرفی کردن، که از همون اول هرکسی رو عاشق خودشون میکنند! :d
این خپله و OddSack خیلی باحالن! :)) :x

به نظرم LBP برای بخش داستانیش،چیزی که خیلی نیاز داشت،همین خلق کاراکترهای دوست داشتنی دیگه ای غیر از Sackboy بود! :d که بالاخره انجام شد! :d (یه بدمن باحال هم بسازن خیلی خوب میشه:-" )

و از اینکه دست MM هم نیست،اصلا ناراحت نیستم! شاید حتی خوشحال هم باشم:-" چون الان MM میره رو یه پروژه ی جدید کار میکنه! پروژه ای که پر از خلاقیت جدید، و کاملا بر پایه ی PS4 ساخته میشه! >:)
یک دنیای دوست داشتنی دیگه با MM ! :x

تو بلاگ پلی استیشن اقای Pete Smith بعنوان Executive Producer بازی رو معرفی کرده حالا هرچی سرچ میکنم که ارتباطی بین ایشون و sumo digital پیدا کنم چیزی دستگیرم نشد.

امیدوارم sumo پشت بازی نباشه:|

بخشی از مصاحبه با Steve Lycett که producer استدیو هست. برای 7 اگوست پارسال هست البته
SEGA Nerds: There’s been online reports linking Sumo Digital to developing LittleBigPlanet 3. Is there anything you can tell us about these rumors?
Lycett: I couldn’t possibly comment.
SEGA Nerds: OK.
Lycett: It was interesting, though, wasn’t it that during the PlayStation 4 conference, I’m pretty sure I saw a Sumo logo up on that back wall

دوپهلو جوابش

(اخرین تلاش های من برای جلوه دادن اینکه sumo سازنده نیست):d

آخرین ویرایش:
تو بلاگ پلی استیشن اقای Pete Smith بعنوان Executive Producer بازی رو معرفی کرده حالا هرچی سرچ میکنم که ارتباطی بین ایشون و sumo digital پیدا کنم چیزی دستگیرم نشد.

سازنده اصلی بازی XDEV هست که با Sumo همکاری می کنه .

چقدر گیر میدی به این sumo:d حالا که دارن میسازن،اولین نمایشش هم اکثر طرفدارا رو راضی کرده.
9ce5bion0iq9p8d0ubpo.jpg

بنظر من بهترین قابلیت این بازی که توی سری های قبل هم بود تکون دادن سر و دست ها وتغییر اخلاقه!!!
اخر تریلر معرفی فقط به عروسک خپله و Sackboy نگاه کنید فقط
قیافه خپله اینطوری میشه :|
راستی بازی حرکت توی بازی بصورت دو بعدیه یا سه بعدی

همین الان 10 دقیقه گیم پلی دیدم از بازی و باید بگم که بطور کلی اعلام برائت میکنم از خودم در روزهای گذشته:d

گیم پلی واقعا فان و جالب بود و کاراکترها جدید خیلی عمق داده بودند به گیم پلی در کل راضیم ازت سومو:d

با این نت کوفتی بالاخره موفق شدم تریلر گیم پلی رو بعد سه شب دانلود کنم اعتراف میکنم پاشیدم به دیوار نه به خاطر طنز خاص و دوست داشتنی بازی بلکه به خاطر خلاقیتی که تو دنیای LBP موج میزنه :d
چقدر اخه یه بازی میتونه دوست داشتنی باشه. این شخصیت جدیدا همشون عالین مخصوصا اون چاقه Toggle که فکر کنم حکم تانک گروه رو داره :d
مثلا اونجایی که لاغر میشه میره میچسبه به اون چیزی که نمیدونم اسمش چیه بعد دوباره چاق میشه که اون چیز رو بیاره پایین و راه باز بشه :d پرنده هم خیلی خوب بود فقط یکمی نگرانم کرد چون ظاهرا اون دوتای دیگه ( به غیر از تاگل ) میتونن بدون کوچکترین تلاشی و با کمک همین پرنده موانع رو رد کنن. امیدوارم اشتباه کرده باشم
الان فکرشو میکنم می بینم چه Co-Op مادر بگریدی میتونن از بازی دربیارن 8->
اون 4 تا سازنده ای هم که رو استیج بودن معلوم نشد مال XDev هستن یا sumo ولی ادمای شادی به نظر میرسیدن. :d کلا انگار لازمه ساخت LBP اینه که ادم شادی باشی مثلا اگه این بازی رو بدن به سانتا مونیکا عمرا بتونن یه مرحله درست حسابی از توش دربیارن. اینکارا روحیه لطیف میخواد که MM داشت این جدیدا هم ظاهرا دارن :d http://forum.bazicenter.com/members/49736/
خلاصه اینکه حسابی واله و حیران بازی شدم. مگاتن عالی بود برا کنفرانس :d حق میدم به کایزرشوزه و 3-2 نفر دیگه از دوستان که اون شب همزمان 5-4 تا تاپیک برا بازی زدن :d
جهت تجدید خاطره با اون تریلر شماره 2 این اهنگ رو که یه هفته پیش تو تاپیک E3 گذاشتم دوباره اینجا هم میزارم باشد که رستگار شوید :d
آپلود کن,برترین آپلودسنتر عکس و فایل در ایران

نمیدونم چرا نمیتونم با اون کبوتره مث سه تایه دیگه ارتباط برقرار کنم!!!
شاید بخاطر اینه که دهن نداره!!
یعنی بازی کردن مراحل ساخته شده توسط دیگران توی این بازی از بازی کردن بتل 4 بصورت آنلاینم بیشتر حال میده

بهترین انحصاری تاریخ سونی اون وقت اینجوری تاپیکش کچله :|

بامس شات بازی هم اومد :

86634572304221451739.png

چقدر این باکس شات گوگولی مگولی هست :x:x:bighug::d

انتظاراتم برای بازی حد و مرز نداره که بگم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or