PlayStation Little Big Planet 3

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نسخه سوم این بازی در کنفرانس شرکت سونی معرفی شد. بازی توسط MM ساخته نمیشه و دو استدیو XDev و sumo digital در حال توسعه بازی هستند.

شخصیت های جدید به بازی اضافه شدند که همشون قابل بازی هستند در کنار سکبوی و ابعاد جدیدی به گیم پلی بازی اضافه میکنند و اونرو بیش از پیش عمیق میکنند.
تمام این کاراکترها قابل شخصی سازی هستند به همون کیفیتی که سکبوی ها بودند.

• Bound up and over walls as the quick and agile OddSock!
  • Glide through the skies as the majestic Swoop!
  • Transform Toggle between Big Toggle, a heavy strongman and Little Toggle, a light speedster who can walk across water
خود سکبوی ها هم قابلیت ها جدیدی خواهند داشت
our favorite knitted knight has been equipped with an all-new climbing ability and loads of brand-new power-ups including the amazing Pumpinator

بازی از قابلیت های دوال شاک4 استفاده میکنه و همینطور بصورت 1080p اجرا میشود!

همچنین تمام مراحلی که در LBP های قبلی ساخته شده (بیش از 8.5 ملیون مرحله) قابل بازی خواهند بود.

LBP3 نوامبر 2014 (آبان - آذر 93 ) برای PS4 عرضه می‌شود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad
بچه ها من نسل پیش قبل از اینکه این بازی بیاد همون نسخه اولش :xps3 با ی360 xbox =((جابه جا کردم سر کپی خور نبودن و اشتباه کردم و دیگه این کارو نمیکنم...........

این بازی آیا سینگل پلیر داره بخش داستانی که تکی بریم جلو و یا کلا سینگل پلیرش اگر داره چه شکلیه با هدایت یکی از 4تا شخصیته یا با یکی میری جلو و 3 تا دبگه نیستن؟؟؟؟

سوال بعدی هم اینه آیا تو این نسخه میشه دونفری بازی کنیم مراحلو جلو بریم اگر سینگل پلیر داشته باشه؟؟آخه 4 تا شخصیت داره میپرسم......

بچه ها من نسل پیش قبل از اینکه این بازی بیاد همون نسخه اولش :xps3 با ی360 xbox =((جابه جا کردم سر کپی خور نبودن و اشتباه کردم و دیگه این کارو نمیکنم...........

این بازی آیا سینگل پلیر داره بخش داستانی که تکی بریم جلو و یا کلا سینگل پلیرش اگر داره چه شکلیه با هدایت یکی از 4تا شخصیته یا با یکی میری جلو و 3 تا دبگه نیستن؟؟؟؟

سوال بعدی هم اینه آیا تو این نسخه میشه دونفری بازی کنیم مراحلو جلو بریم اگر سینگل پلیر داشته باشه؟؟آخه 4 تا شخصیت داره میپرسم......
طبق چیزی که من شنیدم، با توجه به موانع هر مرحله، اگه بخواین تکی بازی کنین، بازی یکی چهار شخصیت رو به شما میده. اگه بخواین چند نفره هم بازی کنین، همه یک شخصیت میشن بسته به موانع، مثلا همه سک بوی. بعضی مراحل احتمالا به صورت آزاد با هر کاراکتری و برخی مثل اون مرحله که نشون دادن به هر چهار شخصیت احتیاج داره که احتمالا جدا از مراحل اصلی هستن ، خلاصه یه جوری میشه بازیش کرد :d

مثل lbp های قبلی این هم عالی میشه چه زندگی کنم با مولتی این بازی
از همین الآن دارم فکر میکنم چی بسازم ملت بیان ببینن:d
باز خوبه شما نسخه قبلیو بازی کردین یک ذهنیتی دارین از بازی منو چی میگی ؟ :دی ولی من که بازی نکردم هم خیلی دوست دارم یک ویدیو از نسخه 2 دیدم از خنده پخش شده بودم :دی
چقدر هایپم من واسه سال 2015 :دی

MGSV + LBP:

a3bonoyt5mue987u0guu.jpg

eygx16qk7lk873loe0qa.jpg

یکی از خوبی های این 3 تا کاراکتر اضافه شده اینه که میشه باهاشون چیزهای جدیدی به جز کاراکترهای معمولی ساخت. :دی مثل این Oddsock بدبخت که تبدیل به ماشین نظامی شده! :دی

آخرین ویرایش:
MGSV + LBP:

a3bonoyt5mue987u0guu.jpg

eygx16qk7lk873loe0qa.jpg

یکی از خوبی های این 3 تا کاراکتر اضافه شده اینه که میشه باهاشون چیزهای جدیدی به جز کاراکترهای معمولی ساخت. :دی مثل این Oddsock بدبخت که تبدیل به ماشین نظامی شده! :دی

پس چه چیزایی بسازيما بسازن وقتی گیم بیاد:d

این حجم گیم کی مشخص میشه چند گيگه که اگه زیاد نباشه دیجیتالی بخريم!

عالیه! =))
البته Old Snake از باباش باحال تره! >:)

کاش سونی میومد کد این کاراکترها رو،توی بازی های دیگه میزاشت:-" یعنی مثلا MGS V میخریدیم،بعد لباسش رو توی LBP3 میداشتیم:-"
خیلی خوب میشدا:-" تبلیغ برای هر 2 بازی میشد! :-"

MGSV + LBP:

a3bonoyt5mue987u0guu.jpg

eygx16qk7lk873loe0qa.jpg

وای این oddsock عالی شده!!!!
کاشکی هر لباس وقتی ست کامل میشد یه قابلیت خاص میگرفت مثلا old snake استتار میکرد این تانکه تیر میزد و لباس دلسین تو اینفیمس میتونستی از قدرتاش استفاده کنی

یه مرحله از LBP3 میباشد،که مخصوص Oddsock طراحی شده :d

PS4's Little Big Planet 3: Getting Cute With Oddsock - TGS 2014 - IGN Video

همینطور ه توی ویدیو هم میگن،بازی واقعا سریع شده با این کاراکتر! خیلی هم خوب>:)

ملت چه خواهند کرد با این 3 کاراکتر جدید و مراحل! 8->

میشه +90 بیاره [-o

این نسخه بشدت به نر من جاه طلبانه تر از نسخه ی دوم هست چیزی که خیلی راحت می تونی توش هر بازی دلت خواست بسازی
حتی می تونی مراحل Co op طراحی کنی با دو شخصیت املا متفاوت و یا حتی بیشتر
تنها چیزی که نسبت به نسخه های قبلی نداره گرافیک فوق العاده قوی و هنری Lbp های قبلی هست به نظرم هم Lbp1 و هم Lbp2 توی زمان خودشون گرافیک دو بعدی خارق العاده ای داشتن اما این نسخه یه گرافیک خیلی معمولی داره که حتی از یوشی هم گرافیکش ضعیف تره بنظر من(با توجه به اینکه سبک هردو یکیه و Wii U ضعیفتر هم هست) ولی خوب بازم امید هست! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or