PlayStation Little Big Planet 3

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نسخه سوم این بازی در کنفرانس شرکت سونی معرفی شد. بازی توسط MM ساخته نمیشه و دو استدیو XDev و sumo digital در حال توسعه بازی هستند.

شخصیت های جدید به بازی اضافه شدند که همشون قابل بازی هستند در کنار سکبوی و ابعاد جدیدی به گیم پلی بازی اضافه میکنند و اونرو بیش از پیش عمیق میکنند.
تمام این کاراکترها قابل شخصی سازی هستند به همون کیفیتی که سکبوی ها بودند.

• Bound up and over walls as the quick and agile OddSock!
  • Glide through the skies as the majestic Swoop!
  • Transform Toggle between Big Toggle, a heavy strongman and Little Toggle, a light speedster who can walk across water
خود سکبوی ها هم قابلیت ها جدیدی خواهند داشت
our favorite knitted knight has been equipped with an all-new climbing ability and loads of brand-new power-ups including the amazing Pumpinator

بازی از قابلیت های دوال شاک4 استفاده میکنه و همینطور بصورت 1080p اجرا میشود!

همچنین تمام مراحلی که در LBP های قبلی ساخته شده (بیش از 8.5 ملیون مرحله) قابل بازی خواهند بود.

LBP3 نوامبر 2014 (آبان - آذر 93 ) برای PS4 عرضه می‌شود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad
نخیر! :d
من 100% زندگیم کاملا تکمیله! :d یعنی 10%ـی مونده! که اونم طی 10 سال آینده پر میشه سالی 1%ـش! :d :x
وان پیس:-"

نه بدون شوخی امیر حتما حتما بشین از همین الان سریال House M.D رو بگیر و نگاه کن :x :دی اگه عاشقش نشدی با من :دی

محض رضای پروردگار بزرگ برای 1 هفته بیخیال این جاپونی ها بشو :|

نماد سونی البته گرن توریزمو ـش هست!:دی:)
فقط نمیدونم می شه ماشین (:دی) رو بعنوان نماد یه کنسول در نظر بگیریم یا نه، ولی فعلا هست!
نگفت معروف ترین که :دی
گفت بهترین :d فکتشم برا خودش:-"
الان که تقریبا نماد سونی رو میشه نیت دونست! :d

ولی بهترین IP و بهترین گزینه برای نماد سونی، کریتوس میباشد! >:)

نماد سونی البته گرن توریزمو ـش هست!:دی:)
فقط نمیدونم می شه ماشین (:دی) رو بعنوان نماد یه کنسول در نظر بگیریم یا نه، ولی فعلا هست!
گرن توریزمو و انچارتد و GOW رو سر بنده جا دارن ولی با یه فاصله معین LBP بهترین IP سونی بوده نسل قبل :دی کوچکترین لغزشی در این بی پدر ایجاد نشده :دی

گرن توریزمو و انچارتد و GOW رو سر بنده جا دارن ولی با یه فاصله معین LBP بهترین IP سونی بوده نسل قبل :دی کوچکترین لغزشی در این بی پدر ایجاد نشده :دی

نگران نباش تا چند وقت دیگه لغزش رو توی سمفونی سومش میبینی :دی
بازی دست سازنده ی اصلیش نیست ، برپایه ی سخت افزار ps3 ساخته شده و ...

پ.ن : مشکل بعضی از بچه های اینجا اینه که اون قداسته رو میندازن روی یه اسم خشک و خالی . نه فکر ، فرد یا تیمی که پشتش بوده :دی

^ بـه بـه تیتر مجله :love: :d
MGS king kojima reinvents horror
________

هیـو در مورد صداپیشگیـه در نقش نیوتون گفتـه
I took Newton to be an enthusiast , first off all
He has a dark side but you have to love the character
you have to love the world of it and you have to throw yourself in
It’s actually not nearly as different as I might’ve thought ten years ago
I might have though ‘this is a whole different thing, I don’t know anything about this
But actually , storytelling is storytelling whatever form it takes

79ba4aa1a3a8e7ee6149926a0495a064.jpg

نگران نباش تا چند وقت دیگه لغزش رو توی سمفونی سومش میبینی :دی بازی دست سازنده ی اصلیش نیست ، برپایه ی سخت افزار ps3 ساخته شده و ... پ.ن : مشکل بعضی از بچه های اینجا اینه که اون قداسته رو میندازن روی یه اسم خشک و خالی . نه فکر ، فرد یا تیمی که پشتش بوده :دی
احسان تيكه ناسازگار نشو :d اگر داري انتي هايپ مي كني كه هيچي در غير اينصورت پاشو از تاپيك برو بيرون :d LBP VITA هم دست سازنده هاي اصلي ايش نبود اما اصلا" چيز بدي نشد ! من حتي ميخواستم به خاطر LBP ويتا يه دونه ويتا بخرم كه نشد اينجا هم اصلا" سازنده ها ايده هاي كوچيكي اضافه اش نكردن ! من همش توي اين فكر بودم كه چطوري ميشه نسخه سوم LBP رو ساخت كه اينها با تفكرات و كاراكتر هاي جديد كار توپي انجام دادن

احسان تيكه ناسازگار نشو :d اگر داري انتي هايپ مي كني كه هيچي در غير اينصورت پاشو از تاپيك برو بيرون :d LBP VITA هم دست سازنده هاي اصلي ايش نبود اما اصلا" چيز بدي نشد ! من حتي ميخواستم به خاطر LBP ويتا يه دونه ويتا بخرم كه نشد اينجا هم اصلا" سازنده ها ايده هاي كوچيكي اضافه اش نكردن ! من همش توي اين فكر بودم كه چطوري ميشه نسخه سوم LBP رو ساخت كه اينها با تفكرات و كاراكتر هاي جديد كار توپي انجام دادن

نه باو آنتی هایپ و این چرت و پرتا قدیمی شده :دی (جون احسان بی خیال این یه واژه بشید :دی) به شخصه به هیچ وجه نسبت به این LBP 3 خوشبین نیستم :دی بیشتر شبیه یه DLC برای LBP 2 ـه :دی از لحاظ بصری هم که کاملاً تعطیله ، همون اولین باری که نشونش دادن یه لحظه فکر کردم فقط قراره روی PS3 بیاد :دی یعنی کلاً هیچ پیشرفتی توش موجود نیست ، همون LBP 2 ـه و اصن در حد یه بازی نسل بعد یا بین النسلی اونم توی سال 2014 نیست :دی

به جز 3 تا کرکتر جدید (DLC) هیچ چیز جدیدی نداره :دی یعنی یه جورایی اون تفکری که پشت LBP یا LBP 2 بود رو توی این حس نمی کنم :دی

کلاً چند وقتیه بازیهای اکثر استودیو های سونی تبدیل به LOL شده ، این LBP 3 هم به شدت پتانسیل ادامه دادن این روند رو داره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or