PlayStation Little Big Planet 3

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نسخه سوم این بازی در کنفرانس شرکت سونی معرفی شد. بازی توسط MM ساخته نمیشه و دو استدیو XDev و sumo digital در حال توسعه بازی هستند.

شخصیت های جدید به بازی اضافه شدند که همشون قابل بازی هستند در کنار سکبوی و ابعاد جدیدی به گیم پلی بازی اضافه میکنند و اونرو بیش از پیش عمیق میکنند.
تمام این کاراکترها قابل شخصی سازی هستند به همون کیفیتی که سکبوی ها بودند.

• Bound up and over walls as the quick and agile OddSock!
  • Glide through the skies as the majestic Swoop!
  • Transform Toggle between Big Toggle, a heavy strongman and Little Toggle, a light speedster who can walk across water
خود سکبوی ها هم قابلیت ها جدیدی خواهند داشت
our favorite knitted knight has been equipped with an all-new climbing ability and loads of brand-new power-ups including the amazing Pumpinator

بازی از قابلیت های دوال شاک4 استفاده میکنه و همینطور بصورت 1080p اجرا میشود!

همچنین تمام مراحلی که در LBP های قبلی ساخته شده (بیش از 8.5 ملیون مرحله) قابل بازی خواهند بود.

LBP3 نوامبر 2014 (آبان - آذر 93 ) برای PS4 عرضه می‌شود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad
@عکس دوم
قیافه ها رو! =))
---
@احسان
راجب اینکه گفتی بیشتری شبیه DLC هست مخالفم! :d
درسته تغییرات زیادی به طور کلی نداشته! ولی دلیلش اینه که LBP2 رسما ترکوند! بازی توی هر سبکی میشد ساخت باهاش! دست بقیه و شاید حتی خودشون رو برای پیشرفت بستن! و LBP3 فقط هست که باشه! :d (بالاخره موفق ترین پلتفرمر نسل قبل سونی بوده! روی PS4 هم باید باشه! یک بازی 60 دلاری! چندین ملیون مرحله! :d )
اما!!! از نظر گیم پلی، یا بهتر بگم! ساخت و ساز درسته پیشرفت نکرده، اما داستانی یک تکونی به خودشون دادن! علاوه بر این،3 شخصیت جدید اضافه کردن با قابلیت های مختلف،که توی گیم پلی مطمئنا خیلی تاثیر داره! مثلا توی یکی از ویدیوها(که چند صفحه پیش هم گفتم) طرف میگفت با OddSack بازی خیلی سریع تر و جذاب تر شده! :d
فقط خودت گیم پلی اون مرحله رو ببین،تا تغییرات رو دریابی :d بعدش به این فکر کن که چه مراحلی میشه برای این بازی با توجه به چند کاراکتره بودن بازی ساخت! همون گیم پلی E3 یک نمونه ی این مرحله ها بود! :d

تازه ملت میتونند فیلم ها با کاراکترهای متنوع تری بسازن:-" =))

ولی بی شوخی به نظرم این سازنده کارش رو خوب انجام داده! درسته به پای قبلی ها نمیرسه و شاید حتی +85 هم نشه! (به زور +80 ... شاید 82 حداکثر:-" ) اما به نظرم تغییرات خوبی توش دادن! :d
خود MM هم فکر نکنم دیگه بیاد سراغ LBP ! و میچسبه به IP جدیدشون + شاید در کنار ادامه دادن TearAway ! :d

یکی جواب بده...
ثبت نامیه !
که فکر میکنم الان مهلتش تموم شده

- - -ویرایش - - -

بازی 3 در حال ساخت بوده و این خبر خوبیه
مدیا مولکول هم اوایل کار با Sumo Digital همکاری کرده

LittleBigPlanet 3 has been in development for 3 years - LittleBigPlanet 3 for PS4 News

توی تریلر صدا پیشه Newton هم بهش اشاره شده بود:

6d2fiam00tt3az9626s1.jpg

منم با دیدن عکس ها اصلا مجاب نشدم به تفاوت گرافیک تو دو کنسول ولی پیشنهاد می کنم برا اینکه قضاوت درستی داشته باشید همیشه به اصل کار (اینجا ویدئوی 702p ) رجوع کنید :dبعد دیدن ویدئو کاملا به تفاوت گرافیک دو کنسول میشه پی برد علاوه بر بالاتر بودن رزولوشن و بهبود aa کیفیت بافت ها و...کاملا تو ps4 مشهوده به عنوان مثال تو اون صحنه که هر 4 تا شخصیت پریدن و قیافه های بامزه به خودشون گرفتن تو ویدئو اگه دقت کنید دست اون شخصیت چاقه با سه تا بند کاموا به بدنش پیوند خورده در صورتی که تو ps3 اصلا این مورد وجود نداره یا پرزهای گونی بدن کاراکترا تو ps4 قشنگ حس و مشاهده میشه... درکل این که این بازی با معیارهای گرافیک نسل بعدی ساخته نشده یه بحث دیگست ولی الانم تو ps4 بسیار زیبا به نظر میرسه

آخرین ویرایش:
باندل بازی :

co1fsue0bl11lmzyhuhv.jpg

پ ن : من اون عروسک رو میخوام
crysmiley2.gif
:d

استایل دوخت این oddsock بدبخت چقدر نِفلس :دی اون سکبویی که برای LBP 2 دادن خیلی کیفیتش بهتر بود :دی

اخه قیافه اون بنده خدا خیلی سادست :d اصلا نمیشه یه طرح خوشگلتر بهش داد :-":d

بیچاره دهنش خیلی نابود شده :دی

آخرین ویرایش:
^^^^
اخه قیافه اون بنده خدا خیلی سادست :d اصلا نمیشه یه طرح خوشگلتر بهش داد :-" :d

قیافه واقعی :

zz5p29msrnzmjtt882xx.jpg

عروسک :

5b1ipdp2o1xlhwz5jpol.jpg

آخرین ویرایش:
کلا هیچکدوم از این کاراکترها درست در نمیان! من با همون SackBoy که احسان عکسش رو گذاشته هم به شدت مشکل دارم! :d
با اینکه چیز ساده ای میخوره باشه،ولی هیچ جوره درست در نمیاد :| نمیدونم چرا :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or