PlayStation Little Big Planet 3

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نسخه سوم این بازی در کنفرانس شرکت سونی معرفی شد. بازی توسط MM ساخته نمیشه و دو استدیو XDev و sumo digital در حال توسعه بازی هستند.

شخصیت های جدید به بازی اضافه شدند که همشون قابل بازی هستند در کنار سکبوی و ابعاد جدیدی به گیم پلی بازی اضافه میکنند و اونرو بیش از پیش عمیق میکنند.
تمام این کاراکترها قابل شخصی سازی هستند به همون کیفیتی که سکبوی ها بودند.

• Bound up and over walls as the quick and agile OddSock!
  • Glide through the skies as the majestic Swoop!
  • Transform Toggle between Big Toggle, a heavy strongman and Little Toggle, a light speedster who can walk across water
خود سکبوی ها هم قابلیت ها جدیدی خواهند داشت
our favorite knitted knight has been equipped with an all-new climbing ability and loads of brand-new power-ups including the amazing Pumpinator

بازی از قابلیت های دوال شاک4 استفاده میکنه و همینطور بصورت 1080p اجرا میشود!

همچنین تمام مراحلی که در LBP های قبلی ساخته شده (بیش از 8.5 ملیون مرحله) قابل بازی خواهند بود.

LBP3 نوامبر 2014 (آبان - آذر 93 ) برای PS4 عرضه می‌شود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad
انصافا فرق انچناني ندارن به هيچ وجه :|
ميخواستم صبر كنم وقتي پي اس فور گرفتم بازيو بگيرم ام واسه همين پي اس تري ميگيرم :| :دي
به نظرم صبر کن و برای PS4 بگیر! :d
چون یک بازییه که هیچوقت تموم نمیشه،روی PS4 داشتنش الزامیه! حتی اگر گرافیکش چندان فرق نداشته باشه :d

به نظرم صبر کن و برای PS4 بگیر! :d
چون یک بازییه که هیچوقت تموم نمیشه،روی PS4 داشتنش الزامیه! حتی اگر گرافیکش چندان فرق نداشته باشه :d
indeed
ساپورت community و مرحله سازیش هم فوق القعادس . ادم ازش خسته هم بشه هفته ای یک بار بیاد سرش بازم کلی چیزه جدید توی هست برای امتحان کردن ...
multi این بازی واقعا فانه ×_×

دوستان این دقیقا سوال منم هست میشه بگین این بازی اصلا گیم پلی ش چجوریه؟

آقا من نسل قبل 360 داشتم
می شه بگین جریان این بازی چیه ؟ ارزش داره یا نه
فقط نگین که یه سری کار های مختلف انجام میدین:-b

این بازی قسمت داستانیش بنظر من زیاد مهم و جذاب نیست
بهترین چیز این بازی content creator بازیه که مثلا توش میتونی یه یه سیبل کار بزاری که اگه بهش آب بپاشی یه موشک پرت شه تو هوا بعد بپکه و و و......
خیلی شبیه به project spark ـه

دوستان این دقیقا سوال منم هست میشه بگین این بازی اصلا گیم پلی ش چجوریه؟
دوست عزیز بخشای مختلفی داره
مثلا بخش داستانیش جداست
قسمت ارکیدش جداست که فان و جالبه
بخش انلاینش که کادبرت خودشون مرحله درست میکنن و میتونی بازی کنی که بشتر هم به خاطر این بخشش همه دوستش دارن تقریبا میشه هر داستانی رو باهاش درست کرد

indeed
ساپورت community و مرحله سازیش هم فوق القعادس . ادم ازش خسته هم بشه هفته ای یک بار بیاد سرش بازم کلی چیزه جدید توی هست برای امتحان کردن ...
multi این بازی واقعا فانه ×_×

درسته واقعا بازی فانيه فوق‌العاده هست:x

دنیایی هست برای خودش :d

وای خدا رویای بچگیم تو 18 روز دیگه اتفاق می افته!!!!!!!!!!!!! خدااااااااااااااااااااا
(جدا این ماه حدود 100 هزارتوما ن باید برا تعویض !!! بدم!!!!!)

من که آفلاین بازم این بازی بخش آفلاین داره یا نه تو پلی 4 سینگل پلیر اینترنت که نمیخواد اگه داره ؟؟ اگه آره میشه دو نفره رفت جلو این بخشو؟؟؟ من این بازیو نسل پیش بازی نکردم چون 360 داشتم ......
کسی میدونست جواب بده خوشم آمده از بازی ...

من که آفلاین بازم این بازی بخش آفلاین داره یا نه تو پلی 4 سینگل پلیر اینترنت که نمیخواد اگه داره ؟؟ اگه آره میشه دو نفره رفت جلو این بخشو؟؟؟ من این بازیو نسل پیش بازی نکردم چون 360 داشتم ......

خیر اینترنت نمیخواد حتی به طور آفلاین هم میشه مرحله ساخت ولی برای منتشر کردنش باید نت داشته باشید .

افلاین هم میشه بازی کرد ولی لذت بازی در حالت دونفره (چه انلاین چه افلاین) با تک نفره اصلا قابل قیاس نیست!

آره آفلاین هم میشه بازی رو انجام داد(مثل بخش مولتی تا 4 نفر رو ساپورت میکنه)
اما پیشنهاد میکنم اگر میتونی،آنلاینش رو از دست نده! اگر پینگ خوبی هم نداری مهم نیست! :-" میتونی انتخاب کنی مرحله رو خودت تنهایی (یا با نفر دوم کناریت ) بری :d که دیگه مشکلی ایجاد نشه! اما لذت ببری از مراحلی که ملت میسازن!
یک مراحل خفنی میسازن ملت که با دیدنشون کف میکنی!!! یا خیلی خفن تر از مراحلیه که خود سازنده ها ساختن! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or