Limbo | PC

wv2lkzp2jy745f0uv1.jpg

بلاخره بعد از مدتها این عنوان که در انحصار کنسول xbox 360 قرار داشت برای پلتفرم PC تایید و PC gamer ها میتونن از طریق Steam این عنوان فوق العاده رو که در سبک 2d platformer هست رو تجربه کنن.هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه مشخص نشده است.

ناشر: playdead
سبک : 2d platformer
ESRB : Teen
تاریخ انتشار : 2 august

آخرین ویرایش:
ای بابا ، پس چرا برای من نیرسه به اون لبه ؟
نکه به خاطر یه فایلی بود که آنتی ویروس ـش پاکش کرد موقع Install ؟؟؟؟
این فایل رو :
LIMBO_LANG.exe
========
حل شد

آخرین ویرایش:
دوست عزیز جواب شما :
شما طرف راست کنده وایستا و منتظر باش تا عنکبوت پاشو بزاره رو طرف چپ اون تا پرت شی بالا و بری ....

منم اینجا گیر کردم :
Chapter 17 اونجایی که یک چیزی مثل چرخ هستش و دسته ای داره که هیچ کار نمیکنه و جلوترش هم یک لوله هستش که ازش یک زنجیر آویزونه و وقتی اونو بکشی به لوله بعدی موقتی وصل میشه ...
ممنون میشم منو کمک کنید .....

یه موجودی مثل موش اونجا هستش !! بعد میری رو اون قسمتی که زیرش یه چیز سفیدی آویزونه می پری روش تا اونا بریزه رو زمین و اون موش بیاد بیرون بعد راهشو به ظرف اون چرخه عوض می کنی !! بقیشم که خودت می فهمی :d

این فایل رو :
LIMBO_LANG.exe

علی برو لبش بعد دکمه پرشو یه مقدار نیگر دار !! با شتابم برو لبش !!:d

کوروش اینو بخون :
خوب اون جعبه رو باید بکشی عقب ، عقب ـت یه تتاب هست که از درخت آویزونه باید جعبه رو بذاری زیرش تا بتونی از تناب بری بالا ، برو بالا تا به یه کنده درخت برسی بعد اونو هل میدی پایین ، میافته تو آب ، خودتم از راهی که اومدی برگرد و رد شو ...
=======
دوستان منم اینجا گیر کردم :
بعد از مرحله ای که برای کوروش بالا توضیح دادم یه جایی هست که یه عنکبوت میافته دنبالت باید فرار کنی اما من یه جاش گیر میکنم اونجایی که یه کنده مثل یه الاکلنگ عمل میکنه ، نمیدونم چیکار کنم برم بالا ، پرش ـش نمیرسه ، چیکار باید بکنم که منو نکشه ؟:d
علی جان برو وسط تنه ی درخت واسا عنکبوت که پاشو گذاشت لبه ی درخت شروع کن به دویدن وقتی رسیدی به لبه ی تنه ی درخت بپر و خلاص

این فایل رو :
LIMBO_LANG.exe
شما تا جایی که میتونی برو عقب بعدش به محظ اینکه عنکبوت پاشو گذاشت شروع کن به دویدن بعدش به نوک نوک که رسیدی بپر

سلام دوستان
شاید تعجب کنید ولی من بازی را چپتر یکش بودم همون قسمت که اون دو نفر برات تله میزارن و از نردبوم بالا میرن من داشتم برای جاخالی دادن از تله ها عقب جلو میرفتم که یدفعه از بالا به پایین پرت شدم و تا قیامت هنوز دارم میفتم پایین و اینم شاید یه باگ از بازی باشه درست مثل بازی مافیا 2 که ماشن یدفعه توی خیابون و زمین فرو میرفت توی این بازی هم من شاهد این اتفاق شدم ولی خداییش مادر و پدر بازیه .
دوستان اینم یه عکس که نگید دروغ میگم بالاخره مجبور شدم بازی رستارتش کنم
ممنون
http://www.upload98.com/images/29sunns9kwgpflmnvej.jpg

درست مثل بازی مافیا 2 که ماشن یدفعه توی خیابون و زمین فرو میرفت
این برای نسخه دمو بود چون تسکچر ها کامل نبود و تو نسخه کامل بازی درست شده بود .

دوستان من اونجایی گیر کردم که از پله بالا بری به یه پشه میرسی و وقتی از پایین از یه کحیط تاریک رد بشی میرسی به مانع

مخم گو....زید چیکار کنم؟

دوستان من اونجایی گیر کردم که از پله بالا بری به یه پشه میرسی و وقتی از پایین از یه کحیط تاریک رد بشی میرسی به مانع

مخم گو....زید چیکار کنم؟
وقتی پشه نشست رو زمین آروم آروم میری طرفش نزدیکش که شدی میپری پاشو میگیری و ادامه

آقا من چپتر 34 گیرم.انجایی که دو تا فلش هست که وقتی میزنیشون جاذبه رو برعکس میکنه جلوتر هم یه پله متحرک بزرگ هستش.
چیییییییییییییییییییییییییییییییییییکار کنم؟

=============================
آقا رفتم ولی باز جلوتر گیرکردم اونجایی دستگاه های آهنربا و جاذبه هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or