Limbo | PC

wv2lkzp2jy745f0uv1.jpg

بلاخره بعد از مدتها این عنوان که در انحصار کنسول xbox 360 قرار داشت برای پلتفرم PC تایید و PC gamer ها میتونن از طریق Steam این عنوان فوق العاده رو که در سبک 2d platformer هست رو تجربه کنن.هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه مشخص نشده است.

ناشر: playdead
سبک : 2d platformer
ESRB : Teen
تاریخ انتشار : 2 august

آخرین ویرایش:
منم یه جا گیر کردم:
یه جا هست که یک وسیله مثل آسانسور اون بغله بعد دو تا فلش هست یکی به بالا یکی به پایین می زنی جهت آسانسور عوض میشه من چیکار باید بکنم؟رفتم بالا تر یه اهرم رو کشیدم یه زنجیر اومد پایین ولی ارتفاش یه کم زیاده و هرچی می پرم نمی گیره!

سلام من دوباره گیر کردم

چپتر 35 فکر کنم

اونجا که جاذبه رو عوض میکنیم 2تا قطعه فلزی بزرگ میرن بالا، بعد میشه بایه دستگاه آهنربا اونا رو نگه داشت اونجا رو چجوری رد کنم؟

منم یه جا گیر کردم:
یه جا هست که یک وسیله مثل آسانسور اون بغله بعد دو تا فلش هست یکی به بالا یکی به پایین می زنی جهت آسانسور عوض میشه من چیکار باید بکنم؟رفتم بالا تر یه اهرم رو کشیدم یه زنجیر اومد پایین ولی ارتفاش یه کم زیاده و هرچی می پرم نمی گیره!
ها اینه :
اون بالابرو بالا نگه دار بعد خودت بالا وایستا بعد دکمه ی ctrl رو بزن وقتی بالا بر داره میره پایین قبل از این که اون چیزه که میاد بالا و پایین رد بشه بکش طرف خودت

سلام من دوباره گیر کردم

چپتر 35 فکر کنم

اونجا که جاذبه رو عوض میکنیم 2تا قطعه فلزی بزرگ میرن بالا، بعد میشه بایه دستگاه آهنربا اونا رو نگه داشت اونجا رو چجوری رد کنم؟
اگه دقت کنی اختلاف ارتفاع دارن، اول اونی که شکل اهن ربا داره رو فعال کن ، بعد اون یکی که فلزا رو به سمت بالا میکشه رو بزن بعد از 1 ثانیه خاموش کن به طوری که سمت چپی به سقف چسبیده باشه ولی سمت راستی رو زمین باشه بعد از روی سمت راستیه برو و راهتو ادامه بده(اگه دقت کنی میبینی که سمت چپیه ت ارتفاع بیشتری نسبت به سمت راستیه داره)

• Like
Reactions: veryhigh
اگه دقت کنی اختلاف ارتفاع دارن، اول اونی که شکل اهن ربا داره رو فعال کن ، بعد اون یکی که فلزا رو به سمت بالا میکشه رو بزن بعد از 1 ثانیه خاموش کن به طوری که سمت چپی به سقف چسبیده باشه ولی سمت راستی رو زمین باشه بعد از روی سمت راستیه برو و راهتو ادامه بده(اگه دقت کنی میبینی که سمت چپیه ت ارتفاع بیشتری نسبت به سمت راستیه داره)

مرسی...

piko pikoبگو کجا گیر کردی؟
آقا من تمام کردم. ولی بازم ازت خیلی ممنونم.

آقای veryhigh اونجا باید اول بری اون آهنربا رو روشن کنی بعد بری با اون جاذبه هی ور بری(کلید زنی پشت سر هم البته خیلی تند تند نه).این کا رو بکن اگه نشد دوباره امتحان کن چون یکم بد قلق هستش.موفق باشی.

تموم شد،خیلی باحال بود قشنگ تموم شد مخصوصا اون صحنه فیلم هندیش:d

اگه بخوان ادامش رو بسازن حتما با خواهرش فرار میکنه از این جزیرهه یا کشوره،بعد coop هم اضافه میکنن +اچیومنت و مولتی پلیر +....:d

دوستان خواهش خواهش میکنم معما های بازی رو لو ندید توی اسپویلر بذارید
یه ذره وقت بذارید راه حب ها سادس وقتی بیاید اینجا از من و اون بپرسید دیگه لذت بازی از بین میره

میثم کاملا درست میگه یه کم فکر کنید تمام لذت این جور بازی ها اینه که خودتون بتونن معما ها و و جاهای که گیر کردینو رد کنید نه این که بیاید عکس بذارید یا بدون اسپلویر کل بازی شرح بدید! فکر کسایی که بازی نکردن هم بکنید.

توی این ماه مبارک هر لحظه که دارم این بازی رو ادامه میدم صد تا فحش و ناسزاست که به این بازیسازهای ایرانی میدم !!!
نكن اين كارو
روزه ت باطل ميشه :d
==============================
بازي خيلي ساده و درگبر كنندست ..
تازه فهميدم بازي فقط كرايسيس و COD نيست ...
به كمال رسيدم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or