Limbo | PC

wv2lkzp2jy745f0uv1.jpg

بلاخره بعد از مدتها این عنوان که در انحصار کنسول xbox 360 قرار داشت برای پلتفرم PC تایید و PC gamer ها میتونن از طریق Steam این عنوان فوق العاده رو که در سبک 2d platformer هست رو تجربه کنن.هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه مشخص نشده است.

ناشر: playdead
سبک : 2d platformer
ESRB : Teen
تاریخ انتشار : 2 august

آخرین ویرایش:
ممنون! ولی اخرشو نفهمیدم! اسانسور که پایینه نمیشه دستشو کشید...یه چیز دیگه هم دستش اونقدر نمیاد که تا روی الاکلنگ بیاد ;)

اقا مشکل حل شد! مرسی! ;)

دیدم یه عده پایان بازی رو کامل درک نکردند گفتم بد نیست یه توضیحی در موردش بدم:
برادر و خواهری که توی بازی میبینیم هردوشون از بالای یه خونه درختی به پایین پرت میشن(دلیلش مشخص نیست) و میمیرند، پسر بعد از مردن داخل برزخ(Limbo) بیدار میشه اما نمیدونه که مرده و میره تا دنبال خواهرش بگرده. عنکبوت بزرگ اول بازی نشان ترس حاکم بر برزخ هست، بچه های دیگه ای که میبینید نشون دهنده عدم تنها بودن فرد توی برزخ هستند، باران نماد افسردگی و غم و اندوه هست، چرخ دنده ها و مه نمایانگر چرخش زمان و یادآور خاطرات مربوط به سانحه ای هست که برای اون دوتا بچه اتفاق افتاده. در پایان اون خواهرش رو پیدا میکنه که در حال کندن زمین برای کشف حقیقت هست اما پسرک دیگه به حقیقت پی برده اونا هردوشون روح هستند، بعد از نمایش Credits هم میبینید که دسته های حشرات بر روی محل دفن شدن اجسادشون در حال پرواز هستند.
خیلی غم انگیز بود اما عالی بود.

برادر و خواهری که توی بازی میبینیم هردوشون از بالای یه خونه درختی به پایین پرت میشن(دلیلش مشخص نیست) و میمیرند، پسر بعد از مردن داخل برزخ(Limbo) بیدار میشه اما نمیدونه که مرده و میره تا دنبال خواهرش بگرده. عنکبوت بزرگ اول بازی نشان ترس حاکم بر برزخ هست، بچه های دیگه ای که میبینید نشون دهنده عدم تنها بودن فرد توی برزخ هستند، باران نماد افسردگی و غم و اندوه هست، چرخ دنده ها و مه نمایانگر چرخش زمان و یادآور خاطرات مربوط به سانحه ای هست که برای اون دوتا بچه اتفاق افتاده. در پایان اون خواهرش رو پیدا میکنه که در حال کندن زمین برای کشف حقیقت هست اما پسرک دیگه به حقیقت پی برده اونا هردوشون روح هستند، بعد از نمایش Credits هم میبینید که دسته های حشرات بر روی محل دفن شدن اجسادشون در حال پرواز هستند.
مرسی‌،لذت بردیم! :(:|:d

خیلی ممنون ، من که اصلا اولش متوجه نشدم آخرش چی شد ولی می شد حدس زد از اول خودشم مرده...

دوستان من اینجا گیر کردم اگه میشه کمک کنید! فسفرم دیگه اینجا تموم شد خدایی!
sy4ohn9p2klygs100g6c.jpg
اول باید کاری کنی تا چرخ دنده سمت راست در جهت عقربه های ساعت بچرخه،بعد که یکی از دنده ها تقریبا بین دو نردبون قرار گرفت سریع جهت رو عوض کن، تا جهتش عوض شه یکم طول میکشه ، بعد سریع بپر رو چرخ دنده سمت راست بعد نرده بون رو بگیر و ...

آخرین ویرایش:

يه مشكل درباره اول واخر بازي:
خب بر طبق گفته شما بايد اول بازي نشون بده كه هردوي اونها از بالاي يه درخت ميافتن پايين ولي مال من اصلا نشون ندادش،فقط موقعي كه بازي رو شروع كردم ژسره روي زمين افتاده بود و بعد از چند لحظه بلند شد و بازي شروع شد.
توي اخر بازي هم توي قسمت 39 موقعي كه به خواهرش رسيد توي چندقدميش وايساد و يدفعه اسم نويسندها رو نشون داد،البته شايد هم اون قسمت درست باشه و سازندها خواستن كه ما بر اساس ذهنيت خودمون يه پايان براش در نظر بگيريم.
در اخر هم يه نردبون شكسته نشون داد كه نزديكش يه سري حشره تو دوجاي نزديك به هم پرواز ميكردن كه بر اساس گفته شما بايد قبر اون دوتا باشه.
حالا مشكل من اينه كه چطور مالهشما اولش رو نشون ميده ولي مال من نه؟

در باره اين بازي هم فقط ميتونم از كلمه شاهكار استفاده كنم.
فوقالعاده بود.

با این که دفعه اول بازیو پاک کردم ولی امروز دوباره دانلود و نصبش کردم و از بعد از ظهر تا همین یکی دوساعت پیش یه ضرب تا آخر رفتم، واقعا عالی و تاثیرگذار بود، گرافیک هنری سیاه و سفید، صداگذاری فوق العاده، عدم وجود موسیقی پس زمینه و روند بازی همه و همه عالی و منحصر بفردن :x البته بازی کوتاه بود خیلی کوتاه، در واقع کل بازی همش یه مرحلس، یه مرحله که به 39 چک پوینت تقسیم شده و وقتی بازی رو آدم شروع میکنه اصلا متوجه نمیشه که چطوری گذشت، یهویی سر بلند میکنی و میبینی بازی تموم شده =((

40؟؟؟؟؟ یه جا من به یه دوراهی مشکوک برخوردم که یه راه راه اصلی بود و راه دیگه که زیرزمینی و تاریک بود رو تا تهش رفتم ولی بن بست بود!!!!! ظاهرا باید برم دوباره چکش کنم :-?
اونجا رو می تونی تو تاریکی با پرش رد کنی ، کمی حوصله می خواد ولی در کل چند تا تخم عنکبوت اونجاس...

سلام دوستان
یه جا از بازی هست که باید از یه سکوی شیب دار بپری یه طناب که به یه چرخ دنده آویزون شده را بگیری فکرکنم آخرای بازی باید باشه هر چقدر میپرم بازم به طناب نمیرسم میخاستم بدونم باید کار خاصی کرد لطفا کمک کنید
ممنونم

سلام دوستان
یه جا از بازی هست که باید از یه سکوی شیب دار بپری یه طناب که به یه چرخ دنده آویزون شده را بگیری فکرکنم آخرای بازی باید باشه هر چقدر میپرم بازم به طناب نمیرسم میخاستم بدونم باید کار خاصی کرد لطفا کمک کنید
ممنونم
نه اونجا یه کنترل (تقریبا شبیه مستطیل) وقتی پریدی ، اون لحظه ای که داری از روش رد میشی contorol رو بزن بعد صفحه می چرخه و ...

---------- نوشته در 04:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:46 PM ارسال شده بود ----------

اونجا رو می تونی تو تاریکی با پرش رد کنی ، کمی حوصله می خواد ولی در کل چند تا تخم عنکبوت اونجاس...
اونجا رو منم رفتم ولی اخرش بسته بود . سازنده ها گفته بودن یه مرحله ی مخفی داره؟؟!! اگه کسی تونست بره به منم بگه

نه اونجا یه کنترل (تقریبا شبیه مستطیل) وقتی پریدی ، اون لحظه ای که داری از روش رد میشی contorol رو بزن بعد صفحه می چرخه و ...

---------- نوشته در 04:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:46 PM ارسال شده بود ----------

اونجا رو منم رفتم ولی اخرش بسته بود . سازنده ها گفته بودن یه مرحله ی مخفی داره؟؟!! اگه کسی تونست بره به منم بگه

ممنون دوست عزیز خیلی کمک کردی از لطفت یه دنیا متشکرم
موفق باشید

اقا من يه جا گير كردم ..
همونجا كه دوتا جعبه هست و يك سوييچ كه جاذبه رو صفر ميكنه و اين دو تا جعبه ميرم رو هوا ...
كسي ميدونهخ چطوري بايد ردش كرد ؟
اين يكيو ديگه واقعا موندم

اقا من يه جا گير كردم ..
همونجا كه دوتا جعبه هست و يك سوييچ كه جاذبه رو صفر ميكنه و اين دو تا جعبه ميرم رو هوا ...
كسي ميدونهخ چطوري بايد ردش كرد ؟
اين يكيو ديگه واقعا موندم

اگه میگفتی چپتر چندی یا یه عکس میزاشتی بهتر بود چون جاذبه رو چندجا میتونی عوض کنی...

این به احتمال زیاد مشکلتو حل میکنه
http://www.bazicenter.com/articles/120

• Like
Reactions: koorosh sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or