Lightning Returns: Final Fantasy XIII | Xbox 360

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
با تشکر از ماکان(Cloud Strife)

بیست و پنجمین سالگرد تولد و شکل گیری سری Final Fantasy نیز هماننده مراسم مخصوص Kojima Productions همراه با سورپرایز‌های جدید بود.

معرفی رسمی Final Fantasy VII برای PC، رونمایی از Update 2.0 رسمی Final Fantasy XIV با نام A Realm Reborn، برنامه‌ای ویژه در خصوص موسیقی و بازی‌ها با حضور شخص Nobuo Uematsu، پدر موسیقیایی سری FF(!)، سخرانی Kumi Tanioka و Nanaa Mihgo درباری Final Fantasy XI و دنیای آنلاین FF و البته بخش ویژه و پرهیجان این رویداد، یعنی Final Fantasy XIII Lightning Saga.

ثبت دامنه مربوط به Final Fantasy XIII-3 توسط SE و همچنین رونمایی از یک سایت جدید با نام A Storm Gathers در چند هفته مانده به آغاز مراسم ویژه SE شایعات بسیار زیادی را در خصوص معرفی قریب الوقوع سومین (و آخرین) بخش از داستان FFXIII و پروژه معروف Fabula Nova Crystallis بر سر دهان‌ها انداخته بود، اما اقای کیتاسه، تهیه کننده FNC، با رونمایی از پروژه جدید تیم خود نشان داد چیزی فراتر از یک ادامه صرف در انتظار طرفداران سری FF (خصوصا شماره سیزدهم آن) است!

logo.jpg

Lightning Returns: Final Fantasy XIII نام آخرین ببازی جدید از پروژه FNC است که در سال آینده میلادی (احتمالا اواخر زمستان 91) برای کنسول‌های PS3 و Xbox 360 منتشر می‌شود. LR را نه یک ادامه و تکمیل کننده برای داستان XIII و XIII-2، بلکه یک Reboot و داستانی جدید و شروعی دوباره برای شخصیت جذاب آن Lightning است! عنوانی که با شعار "ایجاد تغییر در داستان، شخصیت‌های جدید، دنیایی جدید و گیم‌پلی پیشرفته و ارتقا یافته" پا به عرصه رقابت گذاشته و قصد دارد پایه گذار و آغازگر فصل جدیدی از حیات مجموعه Final Fantasy باشد!

در LR همه چیز از نو به گیمرها معرفی خواهد شد، حتی دنیا و ریشه‌های داستانی آن! با سیاره Pulse، Cocoon و خدایان دروغین آن Fal’Cie ها خداحافظی کنید؛ در خصوص داستان LR اطلاعات خاصی در دست نیست و SE قصد انتشار رسمی اطلاعات را تا قبل از چهارم سپتامبر ندارد، اما می‌دانیم که داستان جدید Lightning صدها سال پس از ماجرای XIII-2 و در سرزمین جدید به نام Novus Partus اتفاق می‌افتد. دنیایی وسیع و بزرگ که از 4 جزیره با فضا و اتمسفر خاص خود تشکیل شده است. کارگردان هنری بازی در خصوص فضای حاکم بر این مناطق گفته است سه بخش از این جزایر دارای محیط‌های Gothic (گاتیک به یک دوره خاص از معماری اطلاق می‌شود که شروع آن را پس از دوران طلایی بیزانس می‌دانند. از مشخصه‌های اصلی معماری گاتیک می‌توان به برج و بارو‌های بلند و نوک تیز اشاره کرد)، مکانیکی و صنعتی و تخیلی و افسانه‌ای هستند. چهار جزیره دنیای NP از طریف خطوط راه آهن و قطار به یکدیگر متصل هستند و می‌توان در هر لحظه از بازی با رفتن به ایستگاه‌های مخصوص به دیگر نقاط NP سفر کرد.

viewer.php

با توجه به Artwork های منتشر شده از بازی می‌توان حدس زد Lexerion نام جزیره مکانیکی و صنعتی دنیای NP است که محیط‌های آن شباهت بسیار زیادی به معماری پاریسی دارد.

Lightning تنها شخصیت قابل بازی LR است که می‌توانیم کنترل آن را آزادانه و بدون هیچ محدودیتی در دنیای NP در دست بگیریم. بنا بر دلایلی نامعلوم و فعلا نامشخص دنیای NP پس از 13 روز (از آغاز بازی) نابود شده و یک ساعت عظیم و غول پیکر شمارش معکوس مرگ آن را آغاز کرده است و می‌توان به راحتی متوجه شد داستان در خصوص جلوگیری از این فاجعه عظیم بشری است (درست همانند XIII، منتها با این تفاوت که در XIII تنها 13 روز به پایان انسانیت شخصیت‌های داستان باقی مانده بود).

گیم‌پلی LR نسخه بهبود یافته (بخواند اکشن شده) دو بازی قبلیست که المان‌های بسیار زیادی را از آن‌ها به ارث برده است. مبارزات همزمان کماکان بخش جدایی ناپذیر گیم‌پلی بازیست که سیستم دفاع همزمان نیز به منظور کنترل بهتر به آن افزوده شده است. همچنین Lightning در بازی جدید خود قابلیت‌ تغییر در زمان و دست کاری کردن آن را نیز خواهد داشت که البته اطلاعات دقیق و درستی در مورد آن وجود ندارد و تنها گفته شده است در پایان مبارزات می‌توان با کمک این سیستم کمی در زمان شیطنت کرده و اشتباهات خود را تصحیح کنید!

به نظر می‌رسد ظاهر Lightning در بازی جدید چندان تفاوتی نصبت به XIII-2 نداشته است و کماکان لباس شوالیه اترو را بر تن دارد اما اینبار سلاح‌های جدید‌تری را در دست خواهد گرفت. کیتاسه در این خصوص می‌گوید Lightning در LR شخصیتی به مراتب قدرتمند‌تر از قبل داشته و همچنین گیمرها می‌توانند ظاهر او را به سلیقه خود تغییر داده و لباس‌های جدیدی برای او بدست آورند!

ناشر:Square-Enix
سازنده:Square-Enix
پلتفرم:Xbox 360-Ps3
تاریخ انتشار:2013

تصاویری از بازی:

ممنون از خبر عالی بود !
بچه ها خدایی یکم تحقیق کنید و بعد بازی رو بکوبید !
بازی یک اسپین آف میباشد ! و میتونه گیم پایش عوش شده باشه ! مثل تمام سری فاینال فانتزی ! که سری اصلی بدون پسوند و پیشوند گیم پلی نوبتی خودش رو حفظ کرده و خواهد کرد !
مگه CRISIS CORE / DEDISSIA 012 / THE RYTHEM / VERSUS نوبتی بودن ! هرکدوم چون اسپسن آف بودن گیم پلی رو یکم تفییر دادن ! و همشون سخت هم بودن !
و دیگه نگید گند خورده وقتی بازی جدید شماره دار از سری معرفی شد میبینید بازهم نوبتی هست !
باز هم میگم این یک اسپین آف هست !

- - -ویرایش - - -

اسم این پسره مو سفیده چیه ؟؟ :دی

Snow نانزد sarah خواهر Light
:d

تریلر e3 رو دیدم...
اصلا برام مهم نیست چی فکر میکنین...با هیچ کدوم از تیکه های تریلرم کاری ندارم...ولی این کاراکتر lumina یه چیز فراتر از فوق العاده ست...:d
پ.ن:توی تریلر جدید از دقیقه (حدودا) 1:05 تا 1:20 یه نفر حرف میزنه که اصلا نمیتونم صداشو بشناسم...کسی میتونه بگه کیه؟اول به نظرم اومد شاید Noel باشه ولی صداش اصلا شبیه نیست

تریلر e3 رو دیدم...
اصلا برام مهم نیست چی فکر میکنین...با هیچ کدوم از تیکه های تریلرم کاری ندارم...ولی این کاراکتر lumina یه چیز فراتر از فوق العاده ست...:d
پ.ن:توی تریلر جدید از دقیقه (حدودا) 1:05 تا 1:20 یه نفر حرف میزنه که اصلا نمیتونم صداشو بشناسم...کسی میتونه بگه کیه؟اول به نظرم اومد شاید Noel باشه ولی صداش اصلا شبیه نیست

ویرایش :»
تازه تریلر جدیده رو دیدم !
مطمعنم صدای hope بود !
ولی بازی خیلی داستانش پیچیده شده ! و خیلی هم عالیه ! بهتون قول میدم یک فاینالا باحال داریم !
فقط نگو اون یکی دختر مو صورتی سارا بود ! که اصلا مثل سارا توی xiii-2 نبود !
ولی چرا snow داره با لایت میجنگه ؟>
داستان خیلی باحال شده !

آخرین ویرایش:
باز نشستید زدید تو سر بازی. اقا کلا فاینال فانتزی طمع اصلیش رو حفظ کرده است.
اگه که تغییری در گیم پلی ندن که بازی پس از این همه شماره به شدت تکراری می شد.اون وقت می امدید می گفتید چقدر بازی تکراری و......
هر بازی به تغیر نیاز داره ولی به اندازه. که فاینال فانتزی همه از حدش فرا تر نرفته...رفته؟

باز نشستید زدید تو سر بازی. اقا کلا فاینال فانتزی طمع اصلیش رو حفظ کرده است.
اگه که تغییری در گیم پلی ندن که بازی پس از این همه شماره به شدت تکراری می شد.اون وقت می امدید می گفتید چقدر بازی تکراری و......
هر بازی به تغیر نیاز داره ولی به اندازه. که فاینال فانتزی همه از حدش فرا تر نرفته...رفته؟

ممنون داداش از حمایت !
گیریم این بازی تغییر داشته باشه و اکشن باشه {که کمی هست} این یک اسپین اف هست ! سری اصلی که نیست !
شماره دار که نیست ! پس تو اصل قضیه مشکلی نیست ! اگر بازی مثلا بود 15 ولی اینطوری بود ! درسته ولی سری اصلی نیست ! و مثل crisis core psp میباشد و اسپین اف هست !
مگه crisis core مثل 7 بود گیم پلیش ؟ خوب نه چون اسپین اف هست ! مگه verus مثل 13 بود ؟ نه چون یک اسپین اف میخواست باشه !
الان هم تو e3 اگر شماره 15 معرفی بشه ! سنتی خواهد بود گیم پلیش !

صدای Hope میباشد !
راستی کدوم E3 ?
صدای hope?؟فکر نکنم...مناین تریلر جدیده رو میگم:

تازه تریلر جدیده رو دیدم !
مطمعنم صدای hope بود !
ولی بازی خیلی داستانش پیچیده شده ! و خیلی هم عالیه ! بهتون قول میدم یک فاینالا باحال داریم !
فقط نگو اون یکی دختر مو صورتی سارا بود ! که اصلا مثل سارا توی xiii-2 نبود !
ولی چرا snow داره با لایت میجنگه ؟>
داستان خیلی باحال شده !
آخه اصلا شبیه صدای hope نبود...va هوپ یه جوری «س» هارو تلفظ میکنه...ولی اینیکی طبیعی تلفظ میکرد...به علاوه خیلی «ر» هارو غلیظ میگفت...مطمئنم هوپ نبود(10 بار این تیکه تریلرو دیدم من:d)
اون دختره هم Serah نیست...Luminaست...

ویرایش
ببین من خودم دوباره الان 10 بار دیدم داداش رها ! خدایی یکم شکم انداختی !
اره به صدای هوپ نمیخوره !
ولی فکر کنم همونی که فکر نمیکنی باشه noel هست ! یکبار دیگه بشنو ! ولی باز هم بهش نمیخوره چون این یکی خش دار تر هست ! من که میگم noel هست ! ولی شکم دارم !
راستی این لومینا چقدر سادیسمی میزنه ؟
yahoo_22.gif
داداش کیه باو...دخترم من:d
من فکر کنم کلا یه شخصیت جدید باشه...ولی مطمئن نیستم.به علاوه به نظر میرسه قبلا لایت رو میشناخته...

اصلا مشخصه ی لومینا سادیستیک بودنشه:
"A mysterious girl who appears in front of Lightning at every turn. Her unpredictable nature wreaks havoc everywhere she goes. A helpful friend or mischievous foe? This capricious little demon plays with Lightning and the rest of the world as if they were toys in a toy box." —Online description

آخرین ویرایش:
صدای hope?؟فکر نکنم...مناین تریلر جدیده رو میگم:

آخه اصلا شبیه صدای hope نبود...va هوپ یه جوری «س» هارو تلفظ میکنه...ولی اینیکی طبیعی تلفظ میکرد...به علاوه خیلی «ر» هارو غلیظ میگفت...مطمئنم هوپ نبود(10 بار این تیکه تریلرو دیدم من:d)
اون دختره هم Serah نیست...Luminaست...

ببین من خودم دوباره الان 10 بار دیدم رها ! خدایی یکم شکم انداختی !
اره به صدای هوپ نمیخوره !
ولی فکر کنم همونی که فکر نمیکنی باشه noel هست ! یکبار دیگه بشنو ! ولی باز هم بهش نمیخوره چون این یکی خش دار تر هست ! من که میگم noel هست ! ولی شکم دارم !
راستی این لومینا چقدر سادیسمی میزنه ؟ :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or