Lightning Returns: Final Fantasy XIII | Xbox 360

بدون شرح :
بازی بخاطر نکات داستانی که اگر خواستید اسپویل میکنم لباس های شخصیت ها فرق نکرده با نسخه ی اول !‌ وگرنه طراحی لباس کاری نداره !‌
بازی یک اسپسن آف حتی از خود 13 هست و لزومی نداره شخصیت های اضاف بشه به بازی و این هم بخاطر نکته ی داستانی هست که اضاف نشدن !‌
گیم پلی بازی هم بخاطر اینکه که اسپین آف هست اگر نیاز دارید برید تعریف اسپسن آف رو ببینید که 100٪ دست سازنده باز چیکار میخواد بکنه با بازی واسه همین گیم پلی اینطوریه !
و محیط چون بازی اپن وردلدز هست و دارای بالا 5 محل بزرگ هست و پر از ساید کویست هست و اگر تریلر هارو ببینید میبیند خیلی هم خوب طراحی شده و حتی بالای 20 نوع دشمن جدید تو بازی هست !‌
و بازی چون اپن ورلد شده و بخاطر همین گفتن شما نیاز به لول آپ دارید و نمیتونید یک سره برید سر مبارزه ی بعدی واسه همین میشه گفت به کلاسیک ها بیشتر نزدیک شده !‌
و این هم بگم بازی هنوز کلاس و پارادگیرم رو داره ولی هردو رفتن تو لباس هاس لایت این لباس ها واسه ی خوشگلی نیست هر کدوم المنت و کلاس یا همون پارادیگریم خودشون رو دارن !‌
و میشه گفت پارتی ما الان تو لباسان !‌
اگر اطمینان ندارید از درجه ی سختی به تریلر از گیم پلی زیر نیگا کنید اگر استراتژیتون خوب نباشه نمیتونید دشمن عادی رو بکشید و باید لباس هاتون رو بشناسید و هر کدوم رو جداگانه لول آپ کنید ‌!‌

45565652179470054838.jpg

HD H.264 MP4417.5MB
Download
Hi-Res H.264 MP4235.5MB
Download
Lo-Res IPOD / PSP59.5MB
Download

آر پی جی نوبتیه یعنی چجوری؟

یعنی برای ضربه زدن و ... چند تا گزینه میاد رو صفحه که باید یکیشونو انتخاب کنی ! :دی تا اونجایی که من نسخه قبلی رو بازی کردم اینجوری بود.
اگر میخوای وارد دنیای FF بشی ، این نسخه شروع خوبی نیست و مطمئنم این بازی افتضاحه !

از بازی هایی که برای تموم کردنش وقت میزاره متنفرم متاسفانه این بازی هم همین طوره توی 6 روز بازی به پایان میرسه و شما باید سریع بازی کنید اون لذت بازی را کم کرده همش باید حواستون باشه وقت تموم نشه

حالا عزیزانی که بازی کردن لطف کنن توضیح بدن!باز همون باید نوبتی بریم جلو یا نه میشه زدو و رفت جلو!کلی ارزو داشتم واسه این بازی

حالا عزیزانی که بازی کردن لطف کنن توضیح بدن!باز همون باید نوبتی بریم جلو یا نه میشه زدو و رفت جلو!کلی ارزو داشتم واسه این بازی

خب این شماره هم همینطوره دیگه!
بله همونطوره..نوبتیه..سبک بازیو که یهو عوضش نمیکنن..اونم تو این نسخه ای که وابسته به نسخه قبلشه و داستانش هموز ادامه داره!
مثلا من به شخصه خیلی خیلی خوشم میاد از این سبک نوبتی!متفاوته..
مطمعن باش اگه بازی کنی خوشت میاد...با این که سیستم مبارزش اینطوریه.از همین سیستم مبارزه هم خوشت میاد..
اگرم نه که فینال فانتزی بعدی که داستانش هم به این هیچ ربطی نداره..منتظر باش بیاد..اون دیگه سیستم مبارزش عادیه و نوبتی نیست.بپر وسط بزن D:
یعنی الان که فهمیدی سیستم مبارزش نوبتیه دیگه کلی ارزو نداری براش؟!
.
.
.
.
پ ن :الان نمیدونین چقدر خوشحالم من D:..چققدر منتظر این بازی بودم...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or