mldqaz
کاربر سایت
یه توضیحی درباره ی ساعت بازی می دید؟قضیه ی این چیه که نمیشه برگشت به عقب؟اگه زمان بازی تموم شه و نتونید بازی رو تموم کنید چی میشه؟من که بازی را تموم کردم فقط با اندینگش حال کردم .کلا به نظرم طراحی گیم پلی بازی ایراد داشت اولا که بر خلاف بقیه rpg ها شما با مبارزه کردن lv up نمیشید باید کوئست انجام بدید حالا مشکل اینه که بازی وقتیه یعنی تو 13 روز بازی تموم میشه البته اگه بالای 40 تا کوئست انجام بدید به روز 14 هم کشیده میشه و یه دمو اخر مخفی هم داره .مشکل دیگه اینه که کوئست ها هم وقتیه مثلا یه کوئست بود باید با یه دختره 4 روز پشت سر هم حرف بزنید یا دروازه هایی هست که فقط تو یه ساعاتی از شبانه روز باز میشن .کلا جالب نیست طراحی گیم پلی بازی .
از طرف دیگه هم بازی واقعا سخته خودشونم فهمیدن قبل از فاینال باس مجبور شدن یه کوئست ساده بزارن یه شمشیر و سپر قوی بدن تا بتونید فاینال باس را بزنید .
تو rpg های دیگه نهایت نمیتونید باس را بزنید میتونید خودتون را قوی کنید اما اینجا نمیشه کاری کرد وقتی زمان سپری بشه دیگه به عقب بر نمیگرده.

میشه و یه دمو اخر مخفی هم داره .مشکل دیگه اینه که کوئست ها هم وقتیه مثلا یه کوئست بود باید با یه دختره 4 روز پشت سر هم حرف بزنید یا دروازه هایی هست که فقط تو یه ساعاتی از شبانه روز باز میشن .کلا جالب نیست طراحی گیم پلی بازی .