Lightning Returns: Final Fantasy XIII | Xbox 360

من که بازی را تموم کردم فقط با اندینگش حال کردم .کلا به نظرم طراحی گیم پلی بازی ایراد داشت اولا که بر خلاف بقیه rpg ها شما با مبارزه کردن lv up نمیشید باید کوئست انجام بدید حالا مشکل اینه که بازی وقتیه یعنی تو 13 روز بازی تموم میشه البته اگه بالای 40 تا کوئست انجام بدید به روز 14 هم کشیده میشه و یه دمو اخر مخفی هم داره .مشکل دیگه اینه که کوئست ها هم وقتیه مثلا یه کوئست بود باید با یه دختره 4 روز پشت سر هم حرف بزنید یا دروازه هایی هست که فقط تو یه ساعاتی از شبانه روز باز میشن .کلا جالب نیست طراحی گیم پلی بازی .
از طرف دیگه هم بازی واقعا سخته خودشونم فهمیدن قبل از فاینال باس مجبور شدن یه کوئست ساده بزارن یه شمشیر و سپر قوی بدن تا بتونید فاینال باس را بزنید .
تو rpg های دیگه نهایت نمیتونید باس را بزنید میتونید خودتون را قوی کنید اما اینجا نمیشه کاری کرد وقتی زمان سپری بشه دیگه به عقب بر نمیگرده.
یه توضیحی درباره ی ساعت بازی می دید؟قضیه ی این چیه که نمیشه برگشت به عقب؟اگه زمان بازی تموم شه و نتونید بازی رو تموم کنید چی میشه؟

من که بازی را تموم کردم فقط با اندینگش حال کردم .کلا به نظرم طراحی گیم پلی بازی ایراد داشت اولا که بر خلاف بقیه rpg ها شما با مبارزه کردن lv up نمیشید باید کوئست انجام بدید حالا مشکل اینه که بازی وقتیه یعنی تو 13 روز بازی تموم میشه البته اگه بالای 40 تا کوئست انجام بدید به روز 14 هم کشیده:eek: میشه و یه دمو اخر مخفی هم داره .مشکل دیگه اینه که کوئست ها هم وقتیه مثلا یه کوئست بود باید با یه دختره 4 روز پشت سر هم حرف بزنید یا دروازه هایی هست که فقط تو یه ساعاتی از شبانه روز باز میشن .کلا جالب نیست طراحی گیم پلی بازی .
از طرف دیگه هم بازی واقعا سخته خودشونم فهمیدن قبل از فاینال باس مجبور شدن یه کوئست ساده بزارن یه شمشیر و سپر قوی بدن تا بتونید فاینال باس را بزنید .
تو rpg های دیگه نهایت نمیتونید باس را بزنید میتونید خودتون را قوی کنید اما اینجا نمیشه کاری کرد وقتی زمان سپری بشه دیگه به عقب بر نمیگرده.
چقدر زود تموم کردی
من که تو جنگ با نوئل گیر کردم

خب من سکشن دوم هم تموم کردم فردا هم کوئست هاشو انجام میدم و سکشن سه رو شروع میکنم چون میدونم ممکنه گیر بیوفتم از همین الان کوئست ها رو انجام میدم البته نه کامل اما 70 80 درصدشون رو

یه توضیحی درباره ی ساعت بازی می دید؟قضیه ی این چیه که نمیشه برگشت به عقب؟اگه زمان بازی تموم شه و نتونید بازی رو تموم کنید چی میشه؟

هیچی اگه نتونی تموم کنی game over میشی البته new game+ میده که اون قدرت هایی که گرفتی از بین نمیره در واقع قوی تر میتونی بازی را شروع کنی.
بازی 6 صبح هر روز شروع میشه و تا 6 صبح فردا ادامه پیدا میکنه که اون موقع شما به ارک بر میگردید .اگه فقط بتونید 5 تا کوئست اصلی بازی را تموم کنید میتونید به روز سیزدهم و در واقع روز نهایی برید و با فاینال باس مبارزه کنید البته محاله بدون انجام ساید کوئست بتونید فاینال باس را بزنید چون خیلی سخته خود من 51 کوئست انجام داده بودم

ببین مهم ترین چیز تو جنگا اینه که تمرکز کنی و هنگام ضربه زدن اونا یه جاخالی بدی evade..
یا هم گارد بگیری Gaurd..
اگه درست و به موقع گارد بگیری شک نکن راحت میبری..
ممنون از راهنمییت
ولی فکر کنم بازیم مشکل داره چون بعد یه خورده مبارزه با نوئل اصلا از جونش کم نمیشه
تازه فکر نکنم evade رو داشته باشم

ممنون از راهنمییت
ولی فکر کنم بازیم مشکل داره چون بعد یه خورده مبارزه با نوئل اصلا از جونش کم نمیشه
تازه فکر نکنم evade رو داشته باشم

اره راست میگی evade هنوز گیرت نیومده چون اوایل هستی..
پس Guard بگیر هنگام همه ضرباتش..
چه بدشانسی که بازی خراب باشه..اونم به این حالت که جونش کم نشه

آخرین ویرایش:
دوستان الان من تو جنگ باnoel گیر کردم هیچ راهی نداره؟؟؟اپگرید توانایی ها هم که معلوم نیست چه جوریه؟؟؟

تو جنگ با نوئل اگه میبینی ضعیف هستی این کار رو بکن : اول نوئل جنگیدنش یه الگوی ساده داره به این صورت که چند ثانیه صبر میکنه 15 ثانیه بعد از این زمان شروع میکنه به حمله ی نوع اولش که سه ضربه بعد دوباره یه استراحت بهت میده بعد حمله ی اصلیش رو میکنه که میپره تو هوا و نسبتا قویه بعضی اوقات هم خودشو شارژ میکنه و جون اضافه میکنه و ...
بریم سراغ راه حل بهترین کار اینه که تا همون موقع جنگ شروع میشه over clock بزنی بعد سریع تا زمان داری stager کنیش بعد هم تا over clock تموم شد دوباره از over clock استفاده کنی و با حمله های فیزیکی بزنیش اینکار رو انقدر تکرار کن که پشت سر هم و بهش امون نده تا ep هات تموم شن حالا دو حالت داره یا شکست خورده تا اون موقع یا نه اگه شکست نخورده تا میخواد حمله کنه گارد بگیر و تا دست از حمله کردن برداشت stager کنش و بعد حمله کن هر موقع هم جون نداشتی از potion و ... استفاده کن کلا اگه حوصله داشته باشی راحت میبریش ممکنه یه ذره طولانی شه ولی هرچی سخت تر و طولانی تر بشه نشون میده پایانش نزدیک تره و اینطوری میتونی ببریش یه نصیحت دیگه حتما همزمان با انجام دادن کوئست ها اصلی ، کوئست های فرعی هم انجام بده تا قوی شی

سلام ميخواستم بدونم بعد از اينكه روزت تموم شد و به ark برگشتي بايد چكار كنيم كه درخت زندگي شكوفه بده ؟آخه من روز اول و دوم با دادن روح شكوفه داد ولي روزهاي بعد شكوفه نكرد.

هرچی کوئست ها و ماموریت های بیشتری انجام بدی اونوقت شکوفه میده برای لیست کوئست های فرعی تو سایت های بازی هست که مکانشونم نوشته . اما در کل نباید توقع داشته باشی هر روز شکوفه بده هر کوئست اصلیم که انجام بدی شکوفه میده .

نه اگه هر روز شکوفه بده قدرت خاصی نمیده ولی در کل نشون میده که کوئست ها رو داری خیلی عالی انجام میدی و همونطور که میدونی بعد از هر کوئست قدرتت بالا تر میره که خیلی بهتره . راستی اگه 40 کوئست بیشتر انجام بدی بازی تو 13 روز به پایان نمیرسه و 14 روز میشه (یک روز رو بهت هدیه میده و یه ماموریت اضافه میکنه )که باید با یه باس دیگه هم بجنگی . من خودم دو سه باری بازی رو تموم کردم و سعی کردم همه ی کوئست ها رو انجام بدم و همه ی لباس ها و تاکتیک ها رو باز کنم در کل هرچی بیشتر کوئست های فرعی رو انجام بدی به نفعته ولی دیگه زیاد خودتو درگیر نکن در حد متعادل چون هیمنجوری بعضی کوئست ها ی اصلی 2 روز وقت میگیرن و یه موقع زمان کم میاری ( احتمالش 10 درصده ولی شاید بد شانس بودی و وقت کم آوردی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or