Lightning Returns: Final Fantasy XIII | Xbox 360

خب این شماره هم همینطوره دیگه!
بله همونطوره..نوبتیه..سبک بازیو که یهو عوضش نمیکنن..اونم تو این نسخه ای که وابسته به نسخه قبلشه و داستانش هموز ادامه داره!
مثلا من به شخصه خیلی خیلی خوشم میاد از این سبک نوبتی!متفاوته..
مطمعن باش اگه بازی کنی خوشت میاد...با این که سیستم مبارزش اینطوریه.از همین سیستم مبارزه هم خوشت میاد..
اگرم نه که فینال فانتزی بعدی که داستانش هم به این هیچ ربطی نداره..منتظر باش بیاد..اون دیگه سیستم مبارزش عادیه و نوبتی نیست.بپر وسط بزن D:
یعنی الان که فهمیدی سیستم مبارزش نوبتیه دیگه کلی ارزو نداری براش؟!
.
.
.
.
پ ن :الان نمیدونین چقدر خوشحالم من D:..چققدر منتظر این بازی بودم...
اره خلاص کلا راحت شدم مرسی
نسخه بعدی ایشالا به صورت فایتبنگ دی

عاشق کل سری Final fantasy آم..مخصوصا این سری xlll و بهترینشون از نظرم xlll-2 بود..خیلی خیلی خوب بود!!
اما
از همون روزی که این lighting returns رو خریدم..کلا هنگ کردم تو بازی :|
خیلی گیج میشم..تا الان 14 ساعت و خوردی بازی کردمش..اصلا بیرون هم نمیام..ولی 4 تا شهر داره و خودت باید وقتتو تنظیم کنی و هواست به همه چی باشه :|
هی از این شهر به اون شهر تازه خودت باید دنبال سرنخ باشی..
سری های قبلی هم همینطور بودا
اما این دیگه خیلی گیج کنندس:-s
(اما در کل فوقالعادس دارم حال میکنم :d )

اصلا کسی هست که در حال بازی کردن این باشه؟:d

منم یه 5 دقیقه ای بازی کردم ، اما از اونجایی که زیاد JRPG دوست ندارم نتونستم ادامه بدم ! :دی
اما عجـــــــــــــــــــــــــــــــب کات سین هایی داره !!!! :wow::oفوق العاده بودن ! کلا گرافیک بازی به شدت عالیه !
اما گیم پلی زیاد جالب نیست ، همینطور پیشروی در بازی !
خیلی دارم وسوسه میشم بگیرمش !

این نوع مبارزه رو برای اولین باره که دارم تجربه می کنم!
اونایی که بازی کردن بگن که ارزش ادامه دادن داره؟
یه نیم ساعتی بازی کردم ولی از نوع مبارزه انتخابی هیچ لذتی نبردم!

این نوع مبارزه رو برای اولین باره که دارم تجربه می کنم!
اونایی که بازی کردن بگن که ارزش ادامه دادن داره؟
یه نیم ساعتی بازی کردم ولی از نوع مبارزه انتخابی هیچ لذتی نبردم!

ببین..بهتره بیخیال بازی بشی D:
چون این بازیش کلا این طوریه که باید از داستانش سر دربیاری و وابسته هم هستش به دو سری قبلش
تازه شما میگی از سبک مبارزش هم خوشت نیومده..

اما اگه در کل نظر شخصی منو بخوای که میگم بازی فوقالعادس و خودم هم حدود 14 ساعت بازیش کردم و میگم 100% ارزش بازی کردن داره!
حتی مبارزه هاش هم لذت بخشه

گرافیکش چطوره؟
خوبه. راضی‌کنندس ولی از اسکوئر انیکس انتظار بیشتری میره.
==========================================================================================
بازی علی‌رغم این جو منفی که علیهش وجود داره نسبت به 13-2 خیلی بهتر و سرگرم‌کننده‌تره گرچه نسبت به VI و VII زباله محسوب میشه ولی تو این برهوت JRPG نعمتیه واسه خودش.
در کل نظر من در مورد سری 13
FF XIII Disc 3 > FF: LR > FF XIII-2 > FF XIII Disc one & two

بله ما هم طبق معمول جزو اولین نفر هایی هستیم که بازی میکنه منم در حال بازی هستم امروز گرفتمش در کل من که با لباس عوض کردنش خیلی حال میکنم ایده ی خیلی خوبی بود :d

ببین..بهتره بیخیال بازی بشی D:
چون این بازیش کلا این طوریه که باید از داستانش سر دربیاری و وابسته هم هستش به دو سری قبلش
تازه شما میگی از سبک مبارزش هم خوشت نیومده..

اما اگه در کل نظر شخصی منو بخوای که میگم بازی فوقالعادس و خودم هم حدود 14 ساعت بازیش کردم و میگم 100% ارزش بازی کردن داره!
حتی مبارزه هاش هم لذت بخشه

خب با این تفاسیر یعنی این بازی به درد نمیخوره! یه بازی خوب باید همه چیش خوب باشه وقتی داستان خوب باشه اما گیم پلی داغون خب چه فایده ای داره؟ هرچند من با اینکه این سیستم مسخره نوبتی کمتر شده خیلی خیلی موافقم

خب با این تفاسیر یعنی این بازی به درد نمیخوره! یه بازی خوب باید همه چیش خوب باشه وقتی داستان خوب باشه اما گیم پلی داغون خب چه فایده ای داره؟ هرچند من با اینکه این سیستم مسخره نوبتی کمتر شده خیلی خیلی موافقم
اخه کجای حرفای من جوری بود که انگار این بازی بدرد نمیخوره!
هم گیم پلی عالی هستش و هم سیستم مبارزات!!
اما خب خیلیا سبک JRPG رو دوست ندارن!دیگه کاریش نمیشه کرد.
من این همه نشستم بازی کردم..از اونایی هم نیستم که فقط چون فن این بازی هستم به خودم بگم حتما باید تمومش کنم!
دارم بازی میکنم چون هم دو سری قبلیشو بازی کردم و فوقالعاده بوده! و الان اینم فوقالعادس و ادامه ی داستان اوناست.
به شخصه میگم اگه دو سری قبلش رو کسی بازی نکرده...اینو هم بازی نکنه!اخه باید با یه سری شخصیتا تو بازی از قبل اشنایی داشته باشی و اینجوری خیلی خوب از داستان بازی سر در میاری.
در غیر اینصورت ممکنه از داستان بازی سر در نیاری!

کلا دنیای FF خاصه حالا اگه هم قبلی ها رو بازی نکردی این یکی رو بازی کن اولش ممکنه یکم برات سخت باشه ولی بعدش کنترلش رو بدست میاری در رابطه با داستانم میتونی از بقیه بپرسی که داستان چی بوده یا داستانش رو تو اینترنت بخونی .
یه نقطه ضعف اساسی این سری نبود تم آهنگ مخصوص به این شماره است مثلا تم آهنگ سری قبلی wish و اولین سریش promis بود کلا این بخش زیاد روی آهنگ و تم ها کار نکرده اما در عوض آزادی عمل های بیشتری رو نسبت به دو نسخه ی قبل برای بازیباز به ارمغان اورده .
هرچند داوری و قضاوت یک بازی نسبت به نسخه های قبلش غلطه و باید اون نسخه رو نسبت به بازی های همزمانش بسنجیم برای همین خیلی راحت میتونیم از کمبود آهنگ و موسیقی متن بگذریم و نکته ی اساسی و اصلی این سری بازگشت لایت دیگه چی بهتر از این :d
راستی کسی هست تمومش کرده باشه ؟

کلا دنیای FF خاصه حالا اگه هم قبلی ها رو بازی نکردی این یکی رو بازی کن اولش ممکنه یکم برات سخت باشه ولی بعدش کنترلش رو بدست میاری در رابطه با داستانم میتونی از بقیه بپرسی که داستان چی بوده یا داستانش رو تو اینترنت بخونی .
یه نقطه ضعف اساسی این سری نبود تم آهنگ مخصوص به این شماره است مثلا تم آهنگ سری قبلی wish و اولین سریش promis بود کلا این بخش زیاد روی آهنگ و تم ها کار نکرده اما در عوض آزادی عمل های بیشتری رو نسبت به دو نسخه ی قبل برای بازیباز به ارمغان اورده .
هرچند داوری و قضاوت یک بازی نسبت به نسخه های قبلش غلطه و باید اون نسخه رو نسبت به بازی های همزمانش بسنجیم برای همین خیلی راحت میتونیم از کمبود آهنگ و موسیقی متن بگذریم و نکته ی اساسی و اصلی این سری بازگشت لایت دیگه چی بهتر از این :d
راستی کسی هست تمومش کرده باشه ؟

با توجه به اطلاعاتی که دارم از نت..
نزدیکم به اخرش..
بزودی تمومش میکنم..احتمالا تا فردا ظهر دیگه تمومه.. D:
تموم که شد..میرم یه بار دیگه تمومش کنم.. D: دیگه راهاش رو یادمیگیرید اگه یه بار تمومش کنید..میتونید راحت یه بار دیگه تموم کنید..(البته فقط از نظر فهمیدن این که کجا باید برید،براتون راحت میشه و گرنه بازیش که تقریبا سخت هستش)
خییلی بازیش توپه!فوقالعادس..
.
.
(هدفم از دوباره بازی کردنش اینه که مأموریت های فرعیش رو کامل برم..اخه برای بار اول که تموم وقتم صرف پیدا کردن راه اصلی بازی شد.اشتباه کردم تو زمان بندی..)

آخرین ویرایش:
من که بازی را تموم کردم فقط با اندینگش حال کردم .کلا به نظرم طراحی گیم پلی بازی ایراد داشت اولا که بر خلاف بقیه rpg ها شما با مبارزه کردن lv up نمیشید باید کوئست انجام بدید حالا مشکل اینه که بازی وقتیه یعنی تو 13 روز بازی تموم میشه البته اگه بالای 40 تا کوئست انجام بدید به روز 14 هم کشیده میشه و یه دمو اخر مخفی هم داره .مشکل دیگه اینه که کوئست ها هم وقتیه مثلا یه کوئست بود باید با یه دختره 4 روز پشت سر هم حرف بزنید یا دروازه هایی هست که فقط تو یه ساعاتی از شبانه روز باز میشن .کلا جالب نیست طراحی گیم پلی بازی .
از طرف دیگه هم بازی واقعا سخته خودشونم فهمیدن قبل از فاینال باس مجبور شدن یه کوئست ساده بزارن یه شمشیر و سپر قوی بدن تا بتونید فاینال باس را بزنید .
تو rpg های دیگه نهایت نمیتونید باس را بزنید میتونید خودتون را قوی کنید اما اینجا نمیشه کاری کرد وقتی زمان سپری بشه دیگه به عقب بر نمیگرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or