ps3_360_wii
کاربر سایت
من نسخه جی رو بازی کردم توی اپشن یه گزینه داشت 4 گیگ از بازی رو تو هارد نصب میکرد میخواستم بدونم اینم همیجوری یا نه
اره خلاص کلا راحت شدم مرسیخب این شماره هم همینطوره دیگه!
بله همونطوره..نوبتیه..سبک بازیو که یهو عوضش نمیکنن..اونم تو این نسخه ای که وابسته به نسخه قبلشه و داستانش هموز ادامه داره!
مثلا من به شخصه خیلی خیلی خوشم میاد از این سبک نوبتی!متفاوته..
مطمعن باش اگه بازی کنی خوشت میاد...با این که سیستم مبارزش اینطوریه.از همین سیستم مبارزه هم خوشت میاد..
اگرم نه که فینال فانتزی بعدی که داستانش هم به این هیچ ربطی نداره..منتظر باش بیاد..اون دیگه سیستم مبارزش عادیه و نوبتی نیست.بپر وسط بزن D:
یعنی الان که فهمیدی سیستم مبارزش نوبتیه دیگه کلی ارزو نداری براش؟!
.
.
.
.
پ ن :الان نمیدونین چقدر خوشحالم من D:..چققدر منتظر این بازی بودم...

فوق العاده بودن ! کلا گرافیک بازی به شدت عالیه !این نوع مبارزه رو برای اولین باره که دارم تجربه می کنم!
اونایی که بازی کردن بگن که ارزش ادامه دادن داره؟
یه نیم ساعتی بازی کردم ولی از نوع مبارزه انتخابی هیچ لذتی نبردم!
خوبه. راضیکنندس ولی از اسکوئر انیکس انتظار بیشتری میره.گرافیکش چطوره؟
من نسخه جی رو بازی کردم توی اپشن یه گزینه داشت 4 گیگ از بازی رو تو هارد نصب میکرد میخواستم بدونم اینم همیجوری یا نه
ببین..بهتره بیخیال بازی بشی D:
چون این بازیش کلا این طوریه که باید از داستانش سر دربیاری و وابسته هم هستش به دو سری قبلش
تازه شما میگی از سبک مبارزش هم خوشت نیومده..
اما اگه در کل نظر شخصی منو بخوای که میگم بازی فوقالعادس و خودم هم حدود 14 ساعت بازیش کردم و میگم 100% ارزش بازی کردن داره!
حتی مبارزه هاش هم لذت بخشه
اخه کجای حرفای من جوری بود که انگار این بازی بدرد نمیخوره!خب با این تفاسیر یعنی این بازی به درد نمیخوره! یه بازی خوب باید همه چیش خوب باشه وقتی داستان خوب باشه اما گیم پلی داغون خب چه فایده ای داره؟ هرچند من با اینکه این سیستم مسخره نوبتی کمتر شده خیلی خیلی موافقم
کلا دنیای FF خاصه حالا اگه هم قبلی ها رو بازی نکردی این یکی رو بازی کن اولش ممکنه یکم برات سخت باشه ولی بعدش کنترلش رو بدست میاری در رابطه با داستانم میتونی از بقیه بپرسی که داستان چی بوده یا داستانش رو تو اینترنت بخونی .
یه نقطه ضعف اساسی این سری نبود تم آهنگ مخصوص به این شماره است مثلا تم آهنگ سری قبلی wish و اولین سریش promis بود کلا این بخش زیاد روی آهنگ و تم ها کار نکرده اما در عوض آزادی عمل های بیشتری رو نسبت به دو نسخه ی قبل برای بازیباز به ارمغان اورده .
هرچند داوری و قضاوت یک بازی نسبت به نسخه های قبلش غلطه و باید اون نسخه رو نسبت به بازی های همزمانش بسنجیم برای همین خیلی راحت میتونیم از کمبود آهنگ و موسیقی متن بگذریم و نکته ی اساسی و اصلی این سری بازگشت لایت دیگه چی بهتر از این :d
راستی کسی هست تمومش کرده باشه ؟