mahdysh
کاربر سایت
شما تا حالا خودتون بازی رو انجام ندادید پس چه جوری می فرمایید که این سایت ها از جمله GSو بقیه سایت ها که بعد از انجام بازی توسط خود فردی که review رو انجام داده می فرماییداون ها اشتباه کردن ولی من و امثال من درست میگن.البته نمی گم که شما اشتباه می کنید چون گیم همون طور که گفتید سلیقه ای یکی ممکنه خوشش بیاد یکی بدش بیاد.
اگه فقط دسته مردم دیددن کافیه برا شما خوب نویسنده های gamespotو دیگر سایت ها(منظورم سایت هایی که به بازی نمره کمی دادن) هم جزو مردمن دیگه.
آخرین ویرایش:

حالا یا از gs خوشش بیاد یا بدش بیاد به من و شما ربطی نداره و اون بیچاره هم فقط نظرش را نوشته بود. اگه هم فکر میکنی چون مدیر سایتی هیچکس جوابتو نمیده سخت در اشتباهی. اینجا همه با هم مثل برادر میمونیم
و هرکس به برادر من توهین کنه من یکی که جوابش را میدهم. اتفاقا چند وقت پیش همین اتفاق برای lich king افتاد که اون با قضیه کاملا منطقی برخورد کرد و حتی معذرت خواهی هم کرد پس بیا یه شعوری از خودت نشون بده و معذرت خواهی کن و از این به بعد برای شخصیت تک تک افراد سایت احترام قایل شو. وسعی کن افرادی مثل lich king را سرمشق خودت قرار بدی.
منظور من قبل از اومدن بازیه.نه موقعی که بازی release میشه.در ضمن احترامه خودتو نگه دار